Ma délelőtt rendőrségi kihallgatáson jártam. Amikor adrenalinnal telt erekkel már-már tarkólövésekről kezdtem volna szónokolni, a rendőrtiszt és édesanyám közös erővel kértek meg rá, hogy akkor kicsit talán nyugodjak meg. :)


A zsidó () korlátlanul hazudik. Első pillanatra úgy elkápráztatja a tisztességes, igazságszerető embert, hogy az belső ellenállásra egyáltalán nem képes. De éppen ez az, amit a zsidó () el akar érni. Ő arra számít, hogy az igazságszerető ember egyáltalán el se tudja képzelni, hogy úgy lehessen hazudni, ahogy ő hazudik, olyan vakmerő és szemtelen természetességgel.

De lehet így is hazudni. 

Dr. Joseph Goebbels


Csörög tehát pénteken a telefonom, hogy fáradjak már be folytatólagos kihallgatásra a lakásmaffia-ügyemben. Mivel lassan fél éve nem jártam a XIII-ik kerületi kapitányságon, márpedig enélkül felborul a világ rendje, ma reggel útra kerekedtem - oldalamon édesanyámmal, hogy azért legyen mellettem segítő ügyvéd is.


Az ügy előzményei extra tömören:

Egy régi tanáromnak, aki mellesleg cionista, kölcsön adtam 2,5 millió forintot, és vállaltam a kedvéért 8 millió forint jelzálogot a lakásomra. A visszafizetéssel gondjai akadtak, valamint kiderült, hogy a 13 milliós viszontbiztosítékát bevallottan saját maga hamisította. A lakásom mégis megmenekült, de a pénzem a mai napig nem kaptam vissza. A behajtási pert első fokon megnyertem, a másodfokú bíróság viszont formai okokból új tárgyalást írt elő (hatálytalanítva egy már jogerős végzést).

(Bővebb összefoglaló itt)


Szóval ülök ott a rendőrrel szemben, amikor mondja, hogy az előző kihallgatásomon úgy nyilatkoztam, hogy nem kaptam pénzt a zsidó-szirszaros munkáért, márpedig azóta kiderült, hogy mégis átvettem rá tanár bácsitól 500 ezer forintot.

Mondom, ez hülyeség, én a büdös életben nem vettem át ezért a munkáért egy fillért sem, és nem írtam alá semmi ilyesmit. Erre elém tár egy dokumentumot, hogy szerinte mégis. Mert hogy nincs mese, ott áll rajta:

  • „A munka megkezdésekor megbízott megbízótól átvett 500.000.-Ft.-ot, melyet a 3. oldalon található aláírásával elismer.”

Nézem, és valahogy nem akar beugrani, mi a franc ez... Kicsit sem volt ám érdekes a helyzet, ugyanis életemben először ma reggel láttam azt a papírt, amit állítólag aláírtam. Ezt rögtön jeleztem is... Ez bizony nem az eredeti megállapodás. Totál ki van cserélve. Mondom, nézzék meg, én már tavaly csatoltam nekik az eredetit...

Színkódok

Ami pedig így néz ki:


/ EREDETI ELŐZETES MEGÁLLAPODÁS /

Az eredeti előzetes megállapodás - 1. oldal - Kattints a nagyításhoz!Az eredeti előzetes megállapodás - 2. oldal - Kattints a nagyításhoz!Az eredeti előzetes megállapodás - 3. oldal - Kattints a nagyításhoz!
(titoktartási záradék itt)


Na most, ami a rendőr előtt hevert, első ránézésre két pontban tért el ettől. Egyrészt az utolsó oldalon a „Ps.” rész alatt még tartalmazott egy extra „EGYEBEK” nevű szakaszt, valamint a második oldalon a már fent idézett hamis mondat szerepelt rajta azon a helyen, ahol eredetileg az alábbi szövegrész lenne olvasható:

„a [kuratórium vezetője] a munka megkezdésekor (amelyet megelőz egy személyes megbeszélés, és egyeztetés az alapítóval) megbízott részére átad 500000, azaz ötszázezer forintot”

Ez ugye egy jövőre vonatkozó hipotézis...

Magyarán: tanár úr egy az egyben kicserélte a második oldalt, az aláírásokat tartalmazó harmadik oldal aljára pedig utólag odanyomtatott még egy bekezdést. (Hogy mi a francért, azt csak ő tudja, elvégre tény, hogy egy szakértő nagyon hamar megállapítja a csalást.)

Öngyilkos akció ez a részéről, de ha mélyre akar merítkezni a szarban, hát tegye.


/ MAI RENDŐRSÉGI JEGYZŐKÖNYV /

Folytatólagos rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyv - 1. oldal - Kattints a nagyításhoz! Folytatólagos rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyv - 2. oldal - Kattints a nagyításhoz!


Na mindegy. Folytatás hamarosan...

Új másodfokú tárgyalás pedig április közepén.


/ IDÉZÉS A MÁSODIK MÁSODFOKÚ TÁRGYALÁSRA /
Idézés a második másodfokú tárgyalásra - Kattints a nagyításhoz!


A cionista tanár ellenem írt fellebbezése alant (após uráé
itt).


/ TANÁR ÚR FELLEBBEZÉSE /

Tanár úr fellebbezése - Fedlap - Kattints a nagyításhoz! Tanár úr fellebbezése - 1. oldal - Kattints a nagyításhoz!Tanár úr fellebbezése - 2. oldal - Kattints a nagyításhoz!


Ideges pedig azért voltam, mert nem értettem, ügyvéd édesanyám miért akar lebeszélni arról, hogy a felnégyelendő koszos bűnözőt
felnégyelendő koszos bűnözőnek nevezzem a tanúvallomásomban, ahogyan azt kell. :-)


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!