Ma ismét rendőrségen jártam.

Megint behívtak.

A kézhez kapott jegyzőkönyv szerint a nyomozás többek között „a Btk. 323 § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés b. pontja szerint minősülő élet vagy testi épség elleni vagy más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miattfolyik.

Bizony, a zsidók ilyet is tudnak. Ja és a slusszpoén:

EGYMÁSSAL SZEMBEN! xD

A történet minden eddiginél tömörebben:

Egy régi zsidó tanáromnak kölcsön adtam 2,5 millió forintot, és vállaltam egy 8 milliós jelzálogot a lakásomra. Bár okirathamisítás is kiderült az ügyben, a lakásom mégis megmenekült. A pénzem ügyében a másodfokú tárgyalás viszont csak április közepén lesz.


Ahogyan azt már leírtam: nemigen tudok mit kezdeni a cigánybűnözés problémájával, mivel olyannal még nem találkoztam, ellenben a zsidóbűnözőkkel hetente gyűlik meg a bajom. :)


Mint tudjátok, két hete elém tártak a rendőrök egy új, hamisított iratot, miszerint én átvettem tanár bácsitól a zsidóvacak-fotózós munkára félmillió forintot, pedig nem is.

Ma volt vele a szembesítésem, ahol láthatóan picit meglepődött azon, hogy birtokomban van az eredeti példány - ő tehát egy esetleges szakértői vizsgálat alkalmával piszkosul be fog égni a sajátjával.

És hogy miként jön ide a zsarolás? Hát úgy, hogy a jelek szerint az ügy erőszak-vonaláról mégsem hazudott a tanár úr: a Béla bácsi nevű NBH-ügynök valóban tarkólövéssel fenyegetőzött. :D

Ejnye-bejnye, hát még a zsidajok közt is csak ez a civakodás.

Hogy a Duna-part szóba került-e, azt elfelejtettem megérdeklődni. ;P

Friss jegyzőkönyv alant.

Lakásmaffia színkódok

Tessék kattintani:

SoDI rendőrségi szembesítése a cionista tanárral - 1. oldal - Kattints a nagyításhoz! SoDI rendőrségi szembesítése a cionista tanárral - 2. oldal - Kattints a nagyításhoz!SoDI rendőrségi szembesítése a cionista tanárral - 3. oldal - Kattints a nagyításhoz!

SoDI rendőrségi szembesítése a cionista tanárral - 4. oldal - Kattints a nagyításhoz! SoDI rendőrségi szembesítése a cionista tanárral - 5. oldal - Kattints a nagyításhoz!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!