Bognár Tibi bácsi: Saját képek Gyurcsány Ferencről a Zuschlag-perben

Papi Gergely főhadnagy rágalmazás miatt feljelentette Hermán Pétert

Havrilla István: FRISS: A bíróságon megfegyelmezett ÁVÓS története

Szinte ingyen. Hány gyerek ebédelhetne belőle egy évig? (Rebisz adatközlés - október 23)

Hermán Péter: Az ÁVH nak ki kell adni a videófelvételeket július 4-ről

Gőbl Gyuri levele az ÁVH-nak okt. 23-ról

Hermán Péter: Kupleráj az ÁVH-nál - 8 hónap nem elég március 15 kivizsgálásához

2009. március

« 2009. február 2009. április »

Ami a lényeg

Az áldást sodika küldte 2009. március 31., kedd - 22:49-kor
Címkék: buncselekmeny eroszak puhos szar
166 komment

Feliratozás helyett inkább nagyon röviden összefoglalom, hogy mi történt pontosan.

Gyalogolok el az SZDSZ székháza előtt tartott tüntetésről, amikor csörög a telefonom, és Pál Marci mondja, hogy fussak, mert őkelme mindjárt utolér. Mondtam neki, hogy lószart fogok futni, de a kamerát azért bekapcsoltam, és beraktam a táskámba zörgős dobozok, és bevásárlószatyrok közé, amiből az imént bemutatott hangfelvétel született.

Ő folyamatosan a hátam mögött vitatkozott Marcival. Engem nem érdekelt a vita, sétáltam a buszhoz. Annál a mondatnál viszont, miszerint „úgy sietek, hogy hátra sem merek nézni” mégis megfordultam, és bevártam őket, mert engem soha senki nem nevezhet gyávának.

Mellém érve el kezdett kérdőre vonni, hogy miért hazudoztam én róla, és miért mocskoltam őt. Mondtam neki, hogy én folyamatosan sajtófigyelő tevékenységet végzek, és ezt semmilyen körülmények között nem vagyok, és nem is leszek hajlandó korlátok közé szorítani a jövőben sem. Elmondtam neki, hogy én nem állítottam róla, hogy tolvaj, és még az általam hivatkozott külső források is csupán annyit jegyeztek meg, hogy sok furcsa TECHNIKAI KÖRÜLMÉNY utal arra, hogy nem feltétlenül ennek az ellenkezője lenne igazolt.

Emlékeztetni akart arra, hogy megígérte nekem: meg leszek ütve, ha nem megyek el - szerinte igenis létező - szervert nézni. Én akkor az erre adott válaszomra szerettem volna emlékeztetni őt, miszerint egy konstruktív, nyugodt, hazafias, szövetséges hangvételű beszélgetésre nagyon szívesen elfogadom a meghívását, hogy tisztázzuk végre az esetleges félreértéseket, a zéró a összegű játszma azonban nem az én világom. (Erre különben soha nem reagált, félt a valódi szembesítéstől. Máig elmulasztott meghívni engem, pedig ez az ajánlat a mai napig változatlan tartalommal fennáll).

Mindezt azonban nem volt lehetőségem elmondani neki, mert félbeszakított, bármilyen mondatba is kezdtem volna bele, majd megragadta a kabátomat. Addig közel két percen át lett volna alkalma megütni, mert szorosan egymás mellett gyalogoltunk, ezért írtam, hogy nyilván azért nem tette, mert nem kívánta a helyzet eldurvulását.

Az, hogy beszélgetés közben, és teljesen váratlanul fejelt le, szintén tényszerű. Úgyszintén az is, hogy ez hasonlóan mocskos harcmodor, mint amikor valakit hátulról ütünk le, mert nélkülözi az úriemberek közötti tisztességes párbajhelyzet minden jellemzőjét.

A lába teljesen szabadon mozgott, így meg tudott volna rúgni. Az, hogy lágyék-közelben járt, de nem ért célt, tényleg a puhos alkatának tudható be. Az, hogy a mozgásában a vége fele már egyébként korlátozva volt, így igaz, nem is írtam ennek az ellenkezőjét.

Az viszont, hogy elszaladtam volna a sarokig, hazugság. Két lépést léptem hátra, hogy letöröljem az orromat, majd - miután meggyőződtem róla, hogy nem tört el - egyet előre.

Az állítólagos gárdistát pedig azért nem említettem meg, mert ő fel sem tűnt nekem, nem rá figyeltem. De ha mindenki azt mondja, biztos ott volt ő is.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hanganyag

Az áldást sodika küldte 2009. március 31., kedd - 22:08-kor
Címkék: buncselekmeny eroszak hanganyag puhos szar
47 komment

A feliratozásról lemondok... Túl nagy munka lenne.

Tele volt az a táskám, ahol a kamera van, ráadásul egy szatyor is volt mellette, így viszonylag rossz a minőség.

Balás Márknak üzenem, hogy a „Trychydts is ugyanígy pislogott” mondat miatt nem kívánok segíteni neki tanúként. Ha fel tudja használni a felvételt, ő dolga, ha nem, azt is leszarom.

 • Utólag apró változtatást eszközöltem, így ide varázsolódott egy menü. A második sor első fülén csak a történet vége hallható, zacskócsörgős előzmények nélkül, ugyanott a jobboldali fülön pedig a teljes anyag. (A jó minőség egyébként jobb hangminőséget is jelent.)
  1. Válaszd ki a kívánt minőséget!
  2. Válaszd ki, hogy a vége vagy a teljes anyag kell-e.
  3. Lejátszás.
 • Jó minőség
 • Normál minőség
 • Csak a történet legvége
 • Teljes anyag, előzményekkel
 • Csak a vége, a lényeg
 • Teljes anyag előzményekkel

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Címszavakban a mozgásképtelen puhos szarról

Az áldást sodika küldte 2009. március 31., kedd - 20:35-kor
Címkék: buncselekmeny eroszak puhos szar
88 komment

Mielőtt ez az választási csalásban érintett, mozgásképtelen puhos szar elkezdene hazudozni a blogjában, jobbnak érzem tisztázni a tényeket.

 • Nem azért ért utol, mert utol akart érni. Én akartam, hogy utolérjen. Marci előre felhívott mobilon, hogy fussak, én pedig azt válaszoltam neki, hogy lószart fogok én futni.
 • Nem rúgott tökön. Többször is próbálkozott vele, de közel sem járt, ugyanis egy mozgásképtelen, puhos szar.
 • Nem ütött meg, mert valószínűleg sejtette, hogy abból valódi verekedés lenne.
 • Az, hogy beszélgetés közben teljesen váratlanul arcon fejeljük a másikat, hasonló kaliberű gyáva dolog, mint amikor valakit meglepetésszerűen hátulról ütünk le, vagy késelünk meg. De hát a választási csalásban érintett, mozgásképtelen puhos szaroknak csak ehhez van merszük.
 • Nem igaz, hogy megfutamodtam volna. A fejelés után megálltam vele szemben, várva a következő támadást. Ezt nyomatékosítandó még a kameraállványommal is megütöttem őt. Elhatároztam, hogy semmiképpen sem fogok elsőként hátat fordítani. Az idilli, és tisztességes képet Pál Marci zavarta meg, aki egyrészt őkelmét nem hagyta szabadon mozogni, nekem pedig folyamatosan azt kiabálta, hogy menjek a buszhoz, elég volt már. Egy hollywood-i forgatókönyvíró nem írta volna bele Pál Marcit a történetbe. :)
 • Igen, az orrom vére valóban eleredt a fejeléstől.

Feljelentést nem fogok tenni.

És nem azért nem, mert derogál egy mozgásképtelen puhos szar elítéltetésébe energiát fektetni (ha egy liberális és/vagy zsidó tettesről lenne szó, ez egyáltalán nem akadályozna), hanem azért, mert én nem vagyok egyesekhez hasonlóan ügyészségen vígan köpő spicli.

Nem tekintem őt annyira az ellentétes oldalon állónak, hogy helyesnek érezzem a feljelentését. Úgy érzem, azzal én magam is lesüllyednék a hazafiakat (bármilyen okból) besúgó ócska spiclik közé. Nem, én egy nemzeti oldalon álló embert soha nem jelentek fel.

Még akkor sem, ha egy választási csalásban érintett, puhos szar.

(rögzített hanganyag hamarosan)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Morvai vágatlanul

Az áldást sodika küldte 2009. március 31., kedd - 15:06-kor
Címkék: beszed kossuth krisztina morvai ter video
17 komment

Na, hogy ne csak a hazaárulózás legyen fent a neten, álljon alább Morvai Krisztina tegnapi, Kossuth téren elmondott beszéde teljes terjedelemben, azaz mintegy 22 percben.

 • Jó minőség
 • Normál minőség
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

HAZAÁRULÓ!

Az áldást sodika küldte 2009. március 30., hétfő - 23:16-kor
Címkék: hazaarulo krisztina morvai tuntetes vicces video
52 komment

Morvai Krisztina skandál és bemutat.

Ha nem indul, kattints ide, vagy ide!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

ULTIMÁTUM!

Az áldást sodika küldte 2009. március 30., hétfő - 17:13-kor
Címkék: krisztina morvai ultimatum
37 komment

ULTIMÁTUM


A kialakult helyzetben, Bajnai Gordon
megválasztása miatt Morvai Krisztina
24 órás ultimátumot ad az SZDSZ-nek
ma este 18 órakor a Kossuth téren.

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Miért jó hír Gordon?

Az áldást sodika küldte 2009. március 30., hétfő - 8:38-kor
Címkék: bajnai gordon
29 komment

Vegyük sorra, miért jó hír, hogy ő lesz a miniszterelnök.

 • A Hajdú-Bét kurva jól kommunikálható, elvégre Gordon az öngyilkosságba hajszolt gazdák okán egészen konkrétan egy véreskezű gyilkos.
 • Egy előrehozott választáson most kirívóan magas részvétel lenne, így pedig a Jobbik egészen biztosan nem jutna be a Parlamentbe. (A radikális jobboldalnak van a legnagyobb arányban mozgósítható, közel fix szavazóbázisa.) Ellenben egy sima EP választáson hagyományosan alacsony részvétel várható. Márpedig nem szabad elfelejtenünk, hogy a Jobbiknak kirívóan fontos az EP választáson elért eredmény.
 • Egy mostani előrehozott választáson valószínűleg sem a Jobbik, sem egyetlen egy kisebb párt nem jutna be. A kétpárti parlament pedig már valóban a demokrácia végét jelentené, ezért ezt mindenképpen el kell kerülni.
 • Bajnai embertelen megszorításai a mostani helyzetnél is erősebben fogják megerősíteni a jobboldalt. (Az ugyanis, hogy a szocik a világgazdasági recesszióra mutogathassanak, igen könnyen kivédhető. Elegendő arra hivatkoznunk, hogy például Fico nem megszorításokkal, hanem az autóvásárlások fejenként több ezer eurós támogatásával oldja meg a válságkezelést. Mert bár ez valójában némileg a helyzet demagóg leegyszerűsítése, hiszen a szociális visszavágást a szlovákok már sokkal korábban meglépték, ettől függetlenül politikai üzenet szintjén pont megfelel nekünk. :))
 • Hiába várható a Fidesz további erősödése, a kétharmados többség még így is jóformán elérhetetlen álom marad a számukra, így ettől teljesen felesleges rettegnünk. Viszont Weimar óta tudhatjuk, hogy a szociális nehézségeket generáló gazdasági kiszipolyozás általában a radikálisabban kommunikáló politikai erők népszerűségének kedvez. Vagyis a várható végeredmény: Parlament-érett Jobbik, és mellette egy 67% alatt maradó Fidesz. (Itt most teljesen felesleges arról ábrándozni, hogy milyen jó lenne, ha a Fidesz csak a Jobbik támogatásával érné el az 50%-ot, - hiszen akkor az égvilágon minden fontosabb döntést a Jobbikkal kellene egyeztetniük - tekintve hogy sajnos ennél biztosan jobb eredmény várható tőlük 2010-ben.)
 • A szociknak olyan szinten sikerült elkúrniuk mindent, hogy a Fidesz idei hatalomra jutása esetén is csak egy felkészülési szakaszt követően lenne képes hozzálátni az ország felvirágoztatásának. Az a körülmény, hogy Bajnai kormányzása várhatóan kiváltja ezt az időszakot, a hazai jobboldal számára már egyenesen a 2014-es esélyeket erősíti.
 • És ami a legfontosabb: a következő egy év végre valahára világosan meg fogja mutatni nekünk, hogy érdemes-e az életre ez a nép, vagy éppen ellenkezőleg: önerőből pusztulásra érett. Ha Gordon minden népnyúzó intézkedése dacára továbbra is a passzív letargiát tapasztalhatjuk a hathatós utcai válaszcsapások helyett, akkor tényleg érdemes lemondani a magyarság tömegerejéről, és helyette végérvényesen egy erős mag tennivalóira koncentrálni. Mert bár a nemzet ítélheti saját magát halálra, azok, akik szeretik a hazájukat, még akkor is hajlandóak cselekedni a boldogulásáért, ha jelenlegi állapotában nem feltétlenül mutatkozik méltónak rá.
By SoDI

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Orbán véleménye

Az áldást sodika küldte 2009. március 29., vasárnap - 18:27-kor
Címkék: orban video viktor
10 komment

Ezt most csak úgy. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bajnai jelölése

Az áldást sodika küldte 2009. március 29., vasárnap - 13:35-kor
Címkék: bajnai gordon forradalom
37 komment

Kövezzetek meg, de én drukkolok neki, hogy
ő legyen a miniszterelnök.


Tudom, hogy nyomort hoz,
de most az kell ide!


Legyen már végre annyira szar,
hogy megmozduljon
miatta a magyar!

Ez a birka beletörődés már elviselhetetlen!


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Könnygáz március 15-én

Az áldást sodika küldte 2009. március 28., szombat - 23:24-kor
Címkék: konnygaz krisztina morvai tomegoszlatas video
21 komment

Az alább látható rendőrségi felvételt a Parlament Emberi Jogi Bizottságának témába vágó ülésén vetítette le a Szilvásy György minisztert helyettesítő államtitkár, igazolandó, hogy (szerinte) március 15-én Morvai Krisztinát nem érte fizikai támadás. Morvai piros nyíllal van jelölve, a kibontakozó balhé helye pedig piros körrel.

Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

Az a bizonyos „előző felvétel”, melyre a videó elején egy felirat utal, Gery Greyhound anyaga volt.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Jobbik tüntetés

Az áldást sodika küldte 2009. március 28., szombat - 15:52-kor
Címkék: beszed jobbik krisztina morvai tuntetes vona gabor
52 komment

Sajnos siralmasan kevesen voltunk.

A rendezvény mondanivalója röviden így foglalható össze:


EZEK akárkit is választanak ki új miniszterelnöknek, üzenjük neki: ne merjen az emberek felhatalmazása nélkül hivatalba lépni, mert meg fogjuk keseríteni az életét. Mivel a múltban az összes jelölt a magyarság ellen dolgozott, egyikük sem elfogadható.


Személy szerint nagyon szomorú vagyok, hogy a Jobbik beérné egy egyszerű, 2010 közeledtével jóformán tét nélküli választással, és nem a valódi rendszerváltásról beszél.

Bár a fent kiemelt néhány mondatban közel teljes körűen foglaltam össze, hogy mi volt a felszólalók mondanivalója, de azért hamarosan jönnek ehhez videók is...


Vona Gábor beszédének a vége:

Ha nem indul, kattints ide!


Bakay Kornél beszéde:

Ha nem indul, kattints ide!


Ungváry Zsolt beszéde:

Ha nem indul, kattints ide!


Morvai Krisztina beszéde:

A beszéd szöveges leirata itt olvasható (a cikk alján)

YouTube verzió: 1. rész, 2. rész


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Céda?!

Az áldást sodika küldte 2009. március 28., szombat - 15:39-kor
Címkék: keresztenyseg zsido
23 komment

A Jobbik tüntetéséről hazafele jövet ezt láttam.

Mi a szar ez ÍGY?

És főként: hogy merik?

Csak azért kérdem, mert ha teszem azt én lennék a Magyarok Nyilai, talán elgondolkodnék a meglátogatásukon.

 Céda?

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Tomcat igaza

Az áldást sodika küldte 2009. március 28., szombat - 12:48-kor
Kategóriák: Ironikus bejegyzések
Címkék: forradalom ironia jobbik tomcat tuntetes
21 komment

Tomcatnek igaza van.

A mai Jobbik tüntetés valószínűleg unalmas lesz.

Hiába írja a párt az alábbiakat a vonatkozó közleményében:

...most nem a karhatalom oszlathatja fel a tömeget, hanem a nép az Országgyűlést - ha elegen leszünk...

/ forrás /

Ugyanis nem leszünk elegen. Most még nem.

Éppen ezért lenne szükség az olyan mozzanatokra, melyek kisebb létszámmal is hatásosak. Elfogadva a járulékos veszteséget.

Az bizony a győzelem valódi záloga lehetne.

Az egyetlen probléma ezzel, hogy ha sikerre is vinnénk a forradalmat, Polgár úr - a Fideszes Gery Greyhounddal karöltve - a leghangosabban siratná a károkat. (Ahogyan történt az a Nagymező utcai oszlatás után is.)

A tüntetők két civil autót keresztbefordítottak a Nagymező utcán, néhányat fel is borogattak. (Hogy ennek mi értelme volt, nem tudom, de gratulálok. Hadd csámcsogjon rajta a zsidó média, nesze! Elég öt-hat begőzölt hülye egy több ezres tömegben.)

/ forrás /

(illetve a soron következő rádióadásban elhangzó megjegyzés arról, hogy szegény tulajdonosoknak erre nincs biztosításuk)

Igen furcsa az ő észjárásuk.

Ha nem történik semmi, az a baj, ha történik, az a baj.

Igazuk is van. Sokkal jobb békésen legelészve a fa alatt kérődzni. Csak nehogy megzavarjuk közben a vágóhídon kését élező mészároslegényeket.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Trianon betiltva

Az áldást sodika küldte 2009. március 28., szombat - 8:47-kor
Címkék: birosag jog trianon
10 komment

„Magyar”országon „magyar” bíróság tiltja meg,
hogy Trianonról beszélni merjünkOké.

Kijelenthetjük, hogy Dr. Dabis Erzsébet,
szegedi bírónő egy magyarellenes nőszemély.

Ha szerinte mégsem a magyarság ellen van, tessék engem beperelni.

- A határozat alapján Ön törvénytelennek bélyegez egy érettségi tételt, ami szó szerint az első pontban szerepel.
Kérem, ha törvénytelen, jelezze az oktatási tárcának is!

- Ön törvénytelennek minősítette a békeszerződéssel kapcsolatos tudományos-ismeretterjesztő kiadványok kiadását.
Kérem Önt, intézkedjen az eddig elkészült kiadványok megsemmisítésére!

Csak azért nem idegesítem fel magam még ennél is jobban, mert ez elsőfok, így az Ítélőtábla nyilván egy toll legyintéssel fogja helyre tenni azt a szakmai dilettantizmustól sugárzó faszságot, amit Dabis bírónő a fentebb linkelt végzésben összehozott.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bokros, az ősgonosz :)

Az áldást sodika küldte 2009. március 27., péntek - 17:53-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: bokros lajos parodia vicces video
20 komment
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Révész Máriusz megverése

Az áldást sodika küldte 2009. március 27., péntek - 15:42-kor
Címkék: 2006 23 birosag forradalom oktober revesz mariusz targyalas
45 komment

Ma volt a Révész Máriusz 2006. október 23-i brutális összeverésével kapcsolatos büntetőper első tárgyalása.

Egyelőre még csak a vádat olvasták fel.


Operatőr
: Pál Marci, utómunka: SoDI

Ha nem indul, kattints ide!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Túlélés

Az áldást sodika küldte 2009. március 27., péntek - 11:46-kor
Kategóriák: Anime - Japán rajzfilmek
Címkék: amv anime video zene
11 komment

Régen volt már itt a blogon AMV, ezért rakok ki egyet. Most akadtam rá, és nagyon tetszik. Ez a 'One piece' egyes képek alapján eddig nagyon bugyuta animének tűnt a számomra, de az alábbi hangulatos összeállítás láttán igencsak megjött hozzá a kedvem. :)

By SoDI


 
 
1 (1)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

brékin nyúz - Zagyva úr

Az áldást sodika küldte 2009. március 26., csütörtök - 22:38-kor
Címkék: zagyva gyula
12 komment

Zagyva Gyula most ért haza Szerbiából, és érdeklődve olvassa a Nemzeti Kávézóban található laptopok képernyőin, hogy hol és miként tálalják a mai délvidéki kiutasítását.

Mindeközben nagyon felidegesítette magát a Jövőnk.info-nak a HVIM-et zsidóbérencező és provokátorozó cikkén.

Ami engem illet, erősen ambivalens érzések gyötörnek ezzel kapcsolatban. Egyrészt megelégedéssel konstatálom, hogy a valódi hungaristák tényleg nagyon távol állnak a sovinizmustól, másrészt viszont rémesen szomorú vagyok annak láttán, hogy az egészséges nemzeti érzés, vagyis a konstruktív patriotizmus propagálása okán teljesen alaptalanul vádolják pont ezzel a Vármegyéseket.

A legjobban persze azt sajnálom, hogy éppen most hagytam otthon a kamerámat, így nem tudok nektek exkluzív Zagyva Gyula interjút szállítani. Aranyszabály tehát, hogy a jövőben mindig magamnál kell tartani az újságírói kellékeket. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Megbüntették a munkahelyén, mert ő még a nőket szereti

Az áldást sodika küldte 2009. március 26., csütörtök - 19:20-kor
Címkék: birosag buzi per tomcat tuntetes
55 komment

Ma volt a közelmúltig szociális munkásként dolgozó Kiss Csaba munkaügyi perének soron következő tárgyalása, akit tavaly azért büntettek meg az akkori munkahelyén, mert el mert menni a Tomcat által szervezett kvázi 'heteró büszkeség' felvonulásra. Az ilyesmi ugyanis állítólag szélsőséges, etikátlan dolog.

Hazafi ügyvéd hazafi védencével
Hazafi ügyvéd hazafi védencével

(SoDI megjegyzése: Ez a feltételezés nyilván alapból elmebetegség, tekintve hogy egy Tomcat-féle rendezvénynél még az is nagyobb fenyegetést jelent, ha három nyolc éves kislány elindul fagyizni, elvégre összemaszatolhatják valakinek a ruháját, és attól mentsem meg minket az Isten. Őrültség szélsőségesnek tekinteni TC megmozdulásait, elvégre az övéinél konszolidáltabb, és békésebb majálisokat csak a Fidesz szokott szervezni.)

Dr. Gyurta Tibor, NJA ügyvéd
Dr. Gyurta Tibor, NJA ügyvéd

A volt munkaadó, vagyis a kerületi önkormányzat képviseletében eljáró ügyvéd néni annyira tiltakozott a felvétel készítése ellen, mintha a kamerámat egyenesen a lelke kiszívása végett konstruálták volna, valamint zárt tárgyalást kért, mert szerinte fontos titkok is elhangozhatnak a tárgyaláson. Hogy egy fővárosi önkormányzat szervezeti felépítése miért ne lenne közérdekű adat, arra nem kaptunk választ. Biztos az egyik részleg rejtélyes UFO technikákon dolgozik a pincében.

A bírói tanács egyik tagja
A bírói tanács egyik tagja

Kiss Csaba elmondta: miután kiderült, hogy elment Tomcat tüntetésére, bent választás elé állították. Vagy önként távozik a hivatalból, vagy pedig utcai munkára lesz beosztva. Korábban évekig munkanélküli fiatalokkal foglalkozott, és ebben a körben szerzett annyira mély tapasztalatokat, hogy a tüntetés előtt néhány héttel jutalomban is részesült, elismerésül a kiváló munkájáért.

Kiss Csaba: Az áthelyezésemet retorzióként éltem meg
Kiss Csaba: Az áthelyezésemet retorzióként éltem meg

Az önkormányzat ügyvédje szerint viszont nem történt itt semmi rendkívüli változás. Korábban is szociális munkásként dolgozott Kiss úr, ez pedig nem változott az eset után. A megkövetelt végzettség azonos maradt, a fizetség még magasabb is lett, nem is érti, mi a probléma. (SoDI megjegyzése: - és tényleg... azon kívül, hogy ambiciózus fiataloknak önéletrajz-írási instrukciókat adni nem ugyanaz, mint esetlegesen fertőző és tetves hajléktalanokat istápolni valami erdő mélyén, tényleg semmi gond nincs.)

Megrökönyödve hallgatták ügyvéd néni érvelését
Megrökönyödve hallgatták ügyvéd néni érvelését

Kiss Csaba elmondta, hogy ő a négyszemközti elbeszélgetésekben szerzett gyakorlatot, a melegedőben viszont inkább csoportmunkák koordinálására van szükség, ami nem passzol az ő személyiségéhez. Szerinte pont azért rakták be egy számára idegen munkakörbe, hogy hibázzon, és így alkalmuk legyen kirúgni őt.

Kiss Csaba előadja sérelmeit
Kiss Csaba előadja sérelmeit

Ügyvéd néni szerint a hajléktalanoknak is segíthet Kiss úr önéletrajzot írni, elvégre nem mindegyikük 100 éves, akadnak köztük 20 évesek is. Ráadásul szerinte a rendszer oda-vissza átjárható a két munkakör által érintett csoport számára. Ezen a ponton már a bírónő is közbeszólt, hogy ezt mégis hogy képzeli a kedves ügyvédnő. És tényleg, képzeljük csak el a szituációt: bejön egy álláskereső srác az önkormányzathoz, és így szólnak hozzá: 'Kedves fiatalember, látszik magán, hogy igyekszik, és be akar lépni a munkaerőpiacra, de szerintünk mégis menjen inkább vissza az erdőbe nomádkodni. Nyilvánvalóan az való önnek'. Ugye, hogy milyen abszurd gondolat?

Bíró néni helyre teszi ügyvéd nénit
Bíró néni helyre teszi ügyvéd nénit

A tanúk meghallgatása előtt bíró néni bekért egy listát arról, hogy a családsegítőben kik dolgoznak, milyen munkaköri leírással, és milyen végzettséggel. Ez a lista viszont csak a következő tárgyalásig készül el.

 By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Még perben vagyok :)

Az áldást sodika küldte 2009. március 26., csütörtök - 17:01-kor
Kategóriák: Gárda per , Pereim
Címkék: birosag garda jog magyar magyar garda per
22 komment

Ma megint kaptam egy szép vastag gárdistás borítékot.

A legújabb gárdistás boríték

Részben a saját irataimból küldtek vissza nekem egy-egy példányt, részben pedig néhány olyan irat lapul benne, mely már régóta a birtokomban van. Akad viszont egy-két újdonság is. Alább ezeket tekintem át időrendben.

Ma különben együtt ebédeltem az NJA-s Gyurta Tibor ügyvéd úrral, aki elmesélte, hogy a hosszú lére eresztett beadványaim nem csak az ellenség, hanem az ő szórakoztatásukat is biztosítja. Mondtam neki, hogy bocs, de így legalább biztos, hogy nem felejtettem ki semmi fontosat. xD

A mai csomagban egyébként a külön kérésemre a perbeli jogviszonyomról kiállított egyedi értesítés az igazán fontos, mert ez azt jelenti, hogy van értelme elmennem ahhoz a hazafi ügyvéd nénihez, akivel megbeszéltem, hogy segít nekem az Ítélőtábla előtti kötelező jogi képviseletben. Ezt már valószínűleg holnap meglépem.

By SoDI


Ui.: Az összes többi Gárda-peres irat továbbra is a GARDAPER.FREEBLOG.HU oldalon érhető el.  
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

500.000 + 1 lakos

Az áldást sodika küldte 2009. március 26., csütörtök - 15:03-kor
Címkék: forradalom szavazas weblap ajanlo
17 komment

Tessék kattintani, feliratkozni, elmenni, és elsöpörni a kormányt.

Ötszázezer plusz egy

(Ugyanakkor annyi személyes megjegyzést szeretnék tenni, hogy az illető, aki figyelmembe ajánlotta ezt az oldalt, a követelőző hangneme okán eredetileg nem érdemelné meg, hogy népszerűsítsem a kezdeményezését.)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Sült rendőr

Az áldást sodika küldte 2009. március 25., szerda - 19:31-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: herman peter rendor tuntetes vicces video
23 komment

A hétvégén Hermán Péterrel poénkodtunk. :)


Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Gonda Greyhoundnak

Az áldást sodika küldte 2009. március 25., szerda - 18:07-kor
Címkék: blog forradalom gery gonda
31 komment

Gonda László kommentként válaszolt a szélsőségesen Zsidesz-fanatikus Gery Greyhound azon fröcsögésére, melyet a blogger az autók gyújtogatásával kapcsolatos beszéd-részlet kapcsán hozott össze. 

Hölgyeim és Uraim, Gonda László következik...

(Néhány elgépelést javítottam)


 

Kérdésedre „Te Laci, komolyan kérdezem: te normális vagy?”, kedves Gery, az a válaszom, hogy annyira vagyok normális, mint ez a komplett skizofrén ország, ahol minden fordítva van bédugva...

Amit kritizálsz azt nem érted, de van aki pontosan érezte és jelezte nekem, hogy szerinte igazam van. A sajátommal együtt is volt a hangsúly! Mert haragszom magamra is, hogy nem tudtam csak rövid időre, majd csak keveseket fölrázni. Szokjunk már le erről a lehetetlen mentalitásról; a "Most vagy soha" ordibálásáról, aztán ha nem jött össze, menjünk haza. Megnyertük a csatát, de elvesztettük a háborút. Aztán meg vannak sértődve, és másra haragszanak mint a prolik, ha tényleg véglegesen elveszítettünk valamit. A múltra kár hivatkozni, mert nagyon sántít a legtöbb hivatkozás, annak aki ismeri a történelmet.

Tudnod kell, hogy én még egy tojást sem dobtam, csak a nyelvem és az eszem használtam. De azt tudom, hogy legyőzőink (oláh, tóth, rácz, zsidók) nem ilyen szívbajosak. Őseink sem demokratikus szavazásokon szereztek és tartottak meg hazát. Szerintem Te jól ismered a történelmet és gondold végig az elmúlt 100 évet csak és beláthatod, hogy a világ nem ilyen bamba mint mi vagyunk. Súlyos árat fizettünk, hogy a magyar nép ki akarja bekkelni a történelmet, rossz vezetőket választ és ezért semmi nem rázza föl ebből a halálos álomkórból. Az életfa már megdőlt, a 8 év alatti gyermekek fele már civilizálatlan cigány. Azért nem csökkent a lakosság a „bűvös” 10 millió alá már 5-6 éve,mert folyamatos a bevándorlás,a javak fölvásárlása. Ilyet már megéltünk, minden valamikor velünk együtt élő, a Szent Korona társnemzeteivel kapcsolatban. Tehát tanulhatnánk a saját kárunkból. Például az oláh Albina (méhecske) bank, következetes nemzetstratégiával segített az elszegényedett, dzsentrivé züllött magyar földesuraktól megvenni az anyaföldünket. 2/3-t el is vitték anyaföldünknek...

Jellemző, hogy állítólag már eladták a szelet is a spanyoloknak, ami majd Magyarországon felállítandó szélerőművekkel hasznosítható. Majd fizethetünk érte..
Nyafognak sokan, hogy milyen kárt okoztak a TV székházat ostromlók, miközben a hátsó, Nádor utcai ajtón, ahol kb.200 profi rebiszes várakozott, „menekítették” ki a „munkatársak” a computereket, LCD Monitorokat, stb. Arról nem is beszélve, hogy az ÁPV Rt. kifizetett a TV székházért, ha jól emlékeszem (index.hu) 3,6 mrd-t és eladta egy kanadai vállalkozónak 2 mrd-ért... No comment! A szovjet tömeggyilkos, terrorállam emlékműve alatti garázs is már az övé!!

Nem érted, hogy ez a gyújtogatás egy szimbolikus tett lenne, ami csak azt jelzi, hogy megérdemelnénk mert nem lehet semmivel fölrázni az embereket. Ne félj lesz itt sajnos hamarosan ennél az anyagi kárnál sokkal nagyobb kár. Már eddig is '85 óta 1 millióval kevesebben vagyunk és egyre kisebb a fiatalok, a keresők aránya. Ezt a halálos korban vegetáló nemzetet még az autógyújtogatással sem lehet már fölrázni. Megszállás előtt és a végső sorvadás gyorsuló folyamatában alaposan benne vagyunk.


Egyébként jelzőid nem zavarnak, mert becsüllek, de azért légy egy kicsit igényesebb, mert így is szegényedik szép és változatos nyelvünk, ha elfogadsz egy jó tanácsot.

Tudod az is a baj, hogy nem nagyon van már kedvem beszélni, írni. Alig volt kedvem szólni és amit érintettem a „nemzetközi pénzügyi válságról” az így nagyon kevés volt. A Der Spiegel 47/2009 száma szépen leírja, 22 oldalon. Annyira tudatos és aljasan volt előkészítve, mint a WTC felrobbantása, meg az előtte történt Silverstein által megkötött különleges feltételű biztosítása... Mik ezek Gy.F. folyamatos szinjátszásához, hazugságaihoz képest? Az országot kiszolgáltatták, tönkreteték és ezért a jelenből ki kellene olvasni az embereknek a jövőnket, gyermekeik jövőjét. Ehelyett az eutóikért sirénkoznának, ami az egyik legnagyobb bűntény az föld anyánkkal szemben...

 

kuruc.info/r/7/37378/

A jövőnket itt láthatod, a múltból... Az erősebb fönnmarad, a gyenge lebukik. Ez a természet alaptörvénye. 


Egyébként ugyanitt található egy szintén hasonlóan kiváló megjegyzés is.

Kiemelések tőlem:


1000%-IG igazat adok Gondának abban, ami a beszédének lényege: BIRKA NÉP VAGYUNK, nem tudunk kiállni az érdekeinkért, nem tüntetünk, nem sztrájkolunk, nem vagyunk szolidárisak, csak a KIBASZOTT NYOMORULT EGYÉNI ÉRDEKEK számítanak - aztán ebben szépen mindannyian tönkremegyünk.

Biztos vagyok benne, hogy Gonda nem arra gondolt AMIT TE IS KIEMELSZ, és abszolút rosszul értelmezel, miszerint hogy az autógyújtogatás lenne MAGA A CÉL! Inkább arra, hogy ha 2000 autó lenne az ára egy komolyabb (Istenem, legyen már végre ebben a nyomorult országban egy KOMOLY, több százezres tüntetés! - nem hiszem el ha a Fideszes Orbán hívők össze tudnak/tudtak jönni több százezren, akkor ez lehetetlen volna) és EREDMÉNYES (értsd: kormányeltakarító) tüntetés-sorozatnak, akkor ÁM LEGYEN (többször is hangsúlyozta, hogy AZ Ő SAJÁT KOCSIJÁT IS BEÁLDOZNÁ - ez valamiért elkerülte a figyelmedet). Mekkora kár is lenne 2000 db autó felgyújtása? 4-5 mrd ? Mekkora kárt okozott ez a banda az országnak? 4-5 ezer mrd? De lehet hogy keveset mondtam...

Amit a franciaországi diplomásokról írsz: itt szintén csúsztatsz! Gonda ugyanis nem mondta, hogy azoknak a diákoknak amúgy igazuk lenne ( a két éves, kvázi szakmai gyakorlatnak megfelelő munkabiztosítás intézményét dícsérte - nem ugyanaz!), sőt, kiemelte, hogy egy ilyen nyomorult pitiáner dologért ("azért az egy évért") képesek voltak akkora rumlit csapni (teszem hozzá : amit mi még 4 év gyurcsányista országtönkretételnél sem...)


Amúgy meg KURVÁRA MINDEGY hogy azoknak a diákoknak igazuk volt vagy sem, hogy jó dolog az a 2 év vagy sem, a lényeg nem ez: hanem hogy összefogtak és megharcoltak az érdekeikért! Képzelheted mit kapott volna Franciaországban (de sorolhatnék más fejlett európai demokráciákat is Dániától Görögországig) egy ilyen kormány. Ott nem az megy hogy TÜNTETNEK, AZTÁN MEGUNJÁK ÉS HAZAMENNEK. Szerintem ott egy olyan tüntetés és sztrájk-hullám indult volna el, hogy a kormányuk fülét farkát behúzva menekült volna!

Nálunk ugye pár éve rendszeresek voltak a gazdák félpályás útlezárásai (ami annyit ért, mint süketnek a jó reggelt). viszont Franciaországban valamikor a 90-es években a gazdák - miután a kormány nem volt hajlandó velük kompromisszumra - szépen fogták magukat, és a gépeikkel lezárták a Párizs - Lyon autópályát: egy órán belül ott volt a francia mezőgazdasági miniszter helikopterrel tárgyalni!

Vagy ott olyan elő nem fordulhatna, hogy amikor a párizsi buszvezetők sztrájkolnak, a polgármester hirdetésekben toboroz sztrájktörőket, vagy hogy úgy beszéljen a szóvivő Charles De Gaull reptér sztrájkoló munkásairól, ahogy tette azt a szollár domokos vagy ki a faszom... Lehet hogy meg is lincselnék őket!

Nálunk sajnos az ilyesmi elképzelhetetlen (igen, a szocialista neveltetés miatt, meg a kádár rendszerben lenullázott nemzeti öntudatunk miatt - ebben is igaza van Gondának!) Lehajtott fejű, gyáva szar népséggé tettek minket, ez az igazság! És ez akkora kifejezhetetlen mértékű kár, hogy ahhoz képest az ország összes nyomorult autójának felgyújtása is semmiség lenne...


Egyelőre emésztgessétek a fentieket, a saját véleményem majd holnap jön. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Gaudi zárszava

Az áldást sodika küldte 2009. március 24., kedd - 20:37-kor
Címkék: emberi jogi bizottsag gaudi nagy video
19 komment

„ ... szeretném megköszönni államtitkár úrnak és alelnök asszonynak azt a varázslatos időutazást, amit elénk varázsolt, megidézve a Kádár-kor szellemét és hangulatát... ”

Dr . Gaudi-Nagy Tamás

Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

Korábban is volt az ügyvéd úrnak egy jó 20 perces felszólalása, a közel 4 órás vágatlan felvételen az is látható lesz.

(Szöveges beszámolóm a bizottsági ülésről itt.)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

A Fehér Házban jártunk

Az áldást sodika küldte 2009. március 24., kedd - 18:33-kor
Címkék: emberi jogi bizottsag gaudi nagy pal marci parlament
67 komment

Ma volt a Parlament Emberi Jogi Bizottságának március 15-ével foglalkozó ülése, melyre többek között dr. Gaudi-Nagy Tamás is meghívást kapott. Általa pedig szerény személyem, az aznap jogtalanul bántalmazott újságíró. Én pedig magammal vittem Pál Marcit, ő ugyanis azóta nem járt a képviselői irodaházban, hogy 1989-ben szabad bejárás keretében fosztogatta a nép az épületet.

Túl sok minden nem változott ott, ugyanis amikor az ember belép, elsőként egy olyan festmény tárul a szeme elé, melyen Kádár János díszeleg. (És ez bizony nem vicc.)

Az első meglepetés az volt, hogy Marcit gond nélkül beengedték az épületbe, a második pedig az, hogy nem hajított le egyetlen bolsevik hazaárulót sem a földszintre, sőt: még a bekiabálást is megállta. (Ez pedig közel sem volt könnyű, ugyanis Gusztos Péter gyalázatos, a hazafiakat fröcsögve hordázó, és az általam személyesen átért rendőri túlkapást szemérmetlenül letagadó hazudozása hallatán én magam is igen nehezen bírtam csak ki, hogy ne anyázzam, vagy köpjem le.)

(Pál Marci megjegyzése: egy ilyen hivatalos helyen demokráciát játszanak, nem akadékoskodnak a beengedésnél, miközben kint az utcán pofán vágnak, ha Gyurcsányozol.)

Maga az ülés azzal az MSZP-s indítvánnyal kezdődött, hogy Gaudi menjen inkább haza, mert akit Budaházy a Kuruc.info-n megjelent felhívásában kvázi szövetségesének nevez, annak nincs helye egy ilyen komoly helyen. Ez a baromság gyorsan le lett szavazva.

Viszont tanultunk is néhány új dolgot, úgyhogy már csak ezért is érdemes volt elmenni. Megtudhattuk, hogy 2006. október 23-án a tüntetők verték a rendőröket, nem pedig fordítva, és az idei március 15-e is a mosolyogva ünneplő családok napja volt. Amikor a Szilvásy elvtársat helyettesítő államtitkár már lassan fél órája mutogatta a boldogan fagylaltozó kisgyerekek képeit (melyeken különben egyetlen rendőrt nem lehetett látni), hosszasan kitérve a Múzeum előtti ünnepség békés jellegére, Semjén Zsolt halkan indítványozta az Operában aznap este megrendezett "bál" teljes terjedelmű felvételének lejátszását, mert biztos az is nagyon érdekes. Gusztos Péter később sajnálkozott is, hogy államtitkár úrral ellentétben ő nem készült aranyos, kutyasétáltatós családi képekkel. ;P

A másik mókás mozzanat az volt, amikor Marci csendben megjegyezte nekem az egyik roma képviselő előadása közben, hogy "mindjárt jön a holokauszt", és lám: három másodperc után valóban így is volt. :) Ezen mindenki jól mulatott, mi legalábbis mindenképpen. xD Na most vagy Marci egy látnok, vagy képviselő uram olyan egyszerű és kiszámítható, mint az egyszeregy.

A bizottsági ülés során a leghevesebb támadás több oldalról is Gaudi ügyvéd urat érte, aki a végén elmondta, hogy valóban szelektív az NJA jogvédelme, ugyanis a rendszer által elnyomottakat képviselik, elvégre a hatalom kegyeltjei meg tudják védeni magukat.

Gaudi előadására válaszul az egyik maszopista néni megjegyezte, hogy attól fél, hogy ez az egész megint 'ahhoz a bizonyos régi világhoz vezet'. Morvai Krisztina kérdésként bekiabálta: 'csak nem a kommunizmusra gondol'?

Én a délután ötig húzódó ülés közben fél óránként kiugrottam ingyen kávézni és forró csokizni. Így egész elviselhető volt a munka. Képviselő uraméknak kétség kívül arany élete van. Bár a szendvicseket nagyon hiányoltam. (Ehhez Marci megjegyzése, hogy őt inkább felháborította az ingyen büfé, mert nem mi járunk oda, hanem az a parlamenti tolvajbanda, akik fejenként minimum havi 1 milliót visznek haza, és nem fizetnek adót, ráadásul 100%-ban költségtérített benzinnel járnak.)

A tonfával való találkozásom kapcsán egyébként a BRFK vezetője megígérte Gaudinak, hogy a többi felmerült kérdéssel együtt ezt is ki fogják vizsgálni. Ami engem illet, érdeklődve várom.

 • Dr. Gaudi-Nagy Tamás zseniális zárszava még ma este felkerül ide, egyébként pedig az ülésen rögzített több, mint 4 órányi felvételt is meg fogjátok kapni nagyon rövid időn belül.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Lángoló autók

Az áldást sodika küldte 2009. március 23., hétfő - 14:27-kor
Címkék: forradalom gonda video
66 komment

Gonda Lászlónak tökéletesen igaza van!

Ez az emberellenes rendszer kizárólag a pénz, a sivár materialista javak nyelvén ért, éppen ezért aki megszűnik céltudatosnak lenni, és demagóg módon az egyéni károk feletti kesergést helyezi előtérbe ahelyett, hogy a járulékos veszteség kategóriájába sorolná őket, az nem is a nemzet győzelmét; hanem tudat alatt egyenesen az ellenség diadalát kívánja.

Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

(majd a vágatlan beszédet is publikálni fogom)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Vihar előtti csend

Az áldást sodika küldte 2009. március 23., hétfő - 9:58-kor
Címkék: forradalom
36 komment

Vona: Orbán mozduljon.

Budaházy: Mozduljatok, várom.

Gonda: Lángoló autókat érdemelnénk a tétlenség miatt.

És közben nem mozdul senki.

Kövezzetek meg, de ez nekem nagyon tetszik.

Ez ugyanis kétségtelenül a vihar előtti csend jele.

Az öszödi beszéd és az MTV ostroma között is eltelt jó két nap.

A mostani csendet hozzávetőleg 5-6 naposra becsülöm.

Utána jön a robbanás.

Készüljetek!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Írjátok alá!

Az áldást sodika küldte 2009. március 22., vasárnap - 19:39-kor
Címkék: peticio
13 komment

Strausz János azt üzeni, hogy írjátok alá a Sólyom Lászlónak címzett nyílt levelét.

Az aláírórendszer tök frissen lett leprogramozva az elmúlt egy órában, ráadásul szerény személyem által, ezért bőven lehet benne hiba. Ha valami nem stimmel, sikítsatok, és kijavítom.

A kivitelezéssel kapcsolatban is szívesen fogadok minden visszajelzést.


Írd alá te is:

Strausz János Sólyom Lászlónak


Egyébiránt, ha már belefogtam egy ilyen rendszerbe, úgy készítettem el, hogy tetszőleges számú nyílt levelet, avagy petíciót tudjon kezelni, úgyhogy ha valakinek a jövőben hasonló kezdeményezése akad, nyugodtan forduljon hozzám a közzététel érdekében!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

SÜN!

Az áldást sodika küldte 2009. március 22., vasárnap - 18:26-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: sun vicces video
6 komment


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Pál Marci büntet

Az áldást sodika küldte 2009. március 22., vasárnap - 2:17-kor
Címkék: eroszak kamera kopes pal marci tuntetes video
43 komment

A ballib operatőr koszorúkon taposott.

Marci megbüntette.

 

Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

Update: Íme egy remek fotó ugyanerről (én is rajta vagyok):

Kattintásra nagy lesz:
Marci büntet - Kattints a nagyításhoz!

(a felvételért köszönek a harcter.hu üzemeltetőinek)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!
Régebbiek | Végére »