Ma egy feszült hét után pihenőnapot tartottam, így most nincs energiám érdemi tartalmat rakni ide. Helyette elmesélem, hogy mi foglalt le a hét második felében annyira, hogy miatta a blogom sem tudott pörögni.

  1. A Gárda fellebbezéshez kerestem hazafias ügyvédet. (Meg is találtam, de az ellenjegyzését majd hiánypótlásként fogjuk csak beküldeni a jövő héten).
  2. Haverral egy közös projekthez saját céget alapítunk, így szaladgálni kellett másik ügyvédhez. (Sajnos Sodi Kft. nem lehetett a cégnév, mert az már benne van más szervezet nevében. Ettől jó szomorú lettem.)
  3. Április 16-án lesz a zsidómaffiás (lakásmaffiás-kölcsönbehajtós) peremben a másodfokú tárgyalás, ezért kellett elsétálni a harmadik ügyvédemhez is. Erről holnap bővebben is írok.
  4. Egy havi 9 ezer forint havidíjas online marketing oktatóprogram (Profitképző) befizetéséhez rohangáltam pénz után, mert bár jövő szerda magasságában már várhatóan dúskálni fogok, ezen a héten, amikor határidő van, végig fillér nélkül voltam. :)

Egyébként az említett három ügyvéd közül egyik sem édesanyám. :))

Az első azért nem ő, mert a Gárda-beavatkozásomat ellenzi. A második azért nem, mert az ottani ügyvéd helyettem a haveromnak a rokona. A harmadik pedig azért nem ő, hanem az egyik közeli kollégája, mert anyukám ott összeférhetetlen lenne (volt már ügyfele a tolvaj tanár bácsi).

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!