Bognár Tibi bácsi: Saját képek Gyurcsány Ferencről a Zuschlag-perben

Papi Gergely főhadnagy rágalmazás miatt feljelentette Hermán Pétert

Havrilla István: FRISS: A bíróságon megfegyelmezett ÁVÓS története

Szinte ingyen. Hány gyerek ebédelhetne belőle egy évig? (Rebisz adatközlés - október 23)

Hermán Péter: Az ÁVH nak ki kell adni a videófelvételeket július 4-ről

Gőbl Gyuri levele az ÁVH-nak okt. 23-ról

Hermán Péter: Kupleráj az ÁVH-nál - 8 hónap nem elég március 15 kivizsgálásához

2009. április

« 2009. március 2009. május »

Freeblog és AdSense

Az áldást sodika küldte 2009. április 30., csütörtök - 23:46-kor
Címkék: adsense freeblog google hirdetes
117 komment

Jelen bejegyzésem kevésbé a nagyközönségnek, inkább afféle nyílt levélként a Freeblog adminisztrátorainak szól. :)


Mint talán észrevettétek, kedves olvasóim, Freeblogos tartalmaknál nem nagyon lehet látni Google AdSense hirdetéseket, melynek elsődleges oka az, hogy a Freeblog főszabályként nem nézi jó szemmel, ha valaki az ő rendszerük felhasználásával akar nyerészkedni. Ez természetesen egy abszolút érthető álláspont, amit becsületes felhasználóként illik tiszteletben tartani.

Néhány napja engedélyt kértem tőlük arra, hogy bizonyos jutalék fejében tegyenek kivételt, és amíg nem érkezik meg az érdemi válasz, bátorkodom megelőlegezni a kölcsönös és gyümölcsöző együttműködés kereteit. :)

Bár a Google szabályzata kifejezetten tiltja, hogy az egyenleg részeredményeit az ember megossza harmadik féllel, azonban, miután a Freeblog üzemeltetői a saját rendszerükön belül, az ő szabályzatuknak megfelelően elhelyezett tartalom esetén nem harmadik félnek, hanem a szolgáltatásukat igénybe vevő bloggerekkel szimbiózisban dolgozó jogi személy képviselőinek tekinthetőek, így azt hiszem, annak nem lehet semmilyen akadálya, hogy velük bizonyos időközönként (mondjuk minden hétfő este) megosszam ezeket a részeredményeket (vagyis az aktuális egyenleget) egy kizárólag számukra lekamerázott, és zártan közölt képernyővideó formájában. Ezért így is fogok tenni.

Miután szerződés ráutaló magatartással, illetve egyoldalú nyilatkozattal is létrejöhet, én ezennel visszavonhatatlanul felajánlom a Freeblog üzemeltetői számára minden Google kifizetés 50 százalékát, melyet rendszeresen megigénylek a Google-tól minden olyan hétfőn, melynél a teljes egyenleg eléri a minimumküszöböt, és megérkezésekor automatikusan továbbítom feléjük.

Tisztában vagyok vele, hogy a fentiek alapján az itt vázolt megoldás a Freeblog és a Google szabályzatának bár közel sem a megsértését, de legalábbis némileg rugalmas értelmezését jelenti, éppen ezért egyfajta kísérletként kezdek csak bele ebbe, bízva mindkét szervezet jóindulatában, és a konstruktív együttműködés irányába hajló kezdeményezések felé meglévő támogató nyitottságában.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Roma nyomor

Az áldást sodika küldte 2009. április 30., csütörtök - 20:38-kor
Címkék: cigany zene
30 komment

Kis pihenő van, ezért ma Kurucról lopott konzervvért iszunk. :)

Megható videó éhező, elnyomott, szegregált, üldözött, meghurcolt, beilleszkedni vágyó romákról

 

De holnap felpörgök.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Sajnos lekéstem

Az áldást sodika küldte 2009. április 30., csütörtök - 13:13-kor
Címkék: birosag fekete pako tomcat
54 komment

Hát, gyerekek, ilyen a közlekedés.

Csurkára el sem mentem, Pákót pedig lekéstem volna, ezért leszálltam a buszról, és inkább hazajöttem...

Bocsánat mindenkitől, aki számított a videóra. :(

Valamivel majd kárpótollak titeket...

 • Update: Szerencsére nem mulasztottam el semmit. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Persona non grata

Az áldást sodika küldte 2009. április 30., csütörtök - 8:32-kor
Címkék: bulvar gyurcsany
9 komment

ElQrót úgy utálják a régi osztálytársai, mint a szart, ezért kitiltották a következő osztálytalálkozóról.

BOJKOTTÁLJÁK A BOJKOTTÁLÓT

Vehemens stílusa, és politizálása miatt vált nem kívánatos személlyé Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök volt középiskolai osztálya 30. érettségi találkozóján. A politikust aki nemrég még lapunk bojkotjára szólított fel, a legutóbbi rendezvényre egyik volt iskolatársa meghívta, de ezzel kínos perceket szerzett a társaság többi tagjának.

A politikus eddig sem volt szívesen látott vendég az érettségi találkozókon, de miután az Apáczai Csere János Gimnázium matek tagozatos osztályának – ide járt két évig, 14-től 16 éves koráig Gyurcsány – öt évvel ezelőtti, 25. érettségi találkozóján vehemens hangnemben politizált, az egykori társak kijelentették: idén nem kíváncsiak rá.

Akkor ugyanis Klára asszonnyal érkezett és azonnal a kör közepén foglalt helyet. Leginkább a munkájáról beszélt, és mondandójának kampány jellege volt. Volt, hogy teljesen belefeledkezett, és szinte kiabált, de miután felesége nyugtatóan a térdére rakta a kezét, lehiggadt. Az osztály ezen annyira felháborodott, hogy a többség megszavazta: idén már nem kívánatos személy a találkozón, amely május közepén, egy belvárosi étteremben lesz.

Tévedés

Sok minden szóba kerül egy osztálytalálkozón. Emlékezni lehet a régi diákcsínyekre, a hatalmas röhögéssel kísért beköpésekre, a tanárok rigolyáira, vagy éppen jóindulatú osztályzásaira, a dolgozatírások izgalmára, a puskázásokra. Szerelmekre, barátságokra, zenekarokra, focimeccsekre, sok mindenre. Az érettségi találkozó erre való. Vagyis nem az a hely, ahol politikusokká átvedlett egykori diákok programbeszédet tartanak azoknak a szerencsétleneknek, akiket balsorsuk ugyanabba az osztályba kergetett. Gyurcsány úgy tűnik, ezt nem tudta. Igaz, nem ez volt az egyetlen hibája.

F. P.

Magyar Hírlap Online

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Tomcat elbukta

Az áldást sodika küldte 2009. április 29., szerda - 21:36-kor
Címkék: birosag per tomcat
21 komment

Jé, Tomcat ma elbukott egy pert, de nem ír róla.

A sárgával kiemelt rész bizonyítja közszereplői jogállását.

Reméljük azért, hogy Pákóval szemben már nem vérzik el.

Bár én magam szintén azon a véleményen vagyok, hogy a mocskolódó SZDSZ-es cionrasszista patkányoknak nemüktől és életkoruktól függetlenül egyenként a jó kurva anyjukat, merthogy kétséget kizáróan megérdemlik, hogy - jobb híján, amíg nem jön el az ideje a lámpavasas szakasznak - első körben szét legyen perelve a koszos pofájuk, azonban lehet ezt ügyesen is csinálni.

Úgy, mint Kroko tanár úr, aki nemrég a bíróság előtt sikeresen minősíttette bűnözővé a Klubrádió saját magát homoszexuális zsidóként jelemző műsorvezetőjét, Orosz Jozefinát. :)

Tőle kell tanulni.

Nem elég csinálni, JÓL kell csinálni.


Tomcat a becsületéért perelte az Index fórumozóját, elbukta

2009. április 29. 19:07 , Legutóbb frissítve: 2009. április 29. 19:09 Sonline

Marcali | Nem rágalmazta meg Naplovas Tomcatet és nem is sértette meg a becsületét. Ezt a Marcali Városi Bíróság mondta ki ítéletében. A blogger és a fórumozó az index egyik topikjában akaszkodott össze. Tomcat becsületsértésre hivatkozott, de a bíróság nem talált törvénybe ütköző tartalmakat a bloggert minősítő hozzászólásokban.


Korábban beszámoltunk róla: a két internetes fórumozó politikai irányú véleményváltása odáig jutott, hogy a Tomcat néven ismertté vált blogger feljelentette a marcali bíróságon a Sonline topikjaiban is rendszeresen hozzászóló Naplovast. Azzal vádolta, hogy a nagy nyilvánosság előtt rágalmazó és becsületsértő kifejezéseket tett rá. A bíróság a vádak alól felmentette Naplovast. Ezzel a per összes költségét is Tomcat viseli.

– A tárgyalásra Tomcat egyedül jött, fekete ruhában, a pólóján feltűnően egy áthúzott SZDSZ-es emblémával, utalva politikai hovatartozásomra, nézeteimre – nyilatkozta Naplovas. – Minden állításomat bizonyítani tudtam, s véleményemet most is fenntartom – tette hozzá kérdésünkre. – Ráadásul sohasem neveztem Tomcatet a rendes polgári nevén, csak a nicknevén. Ezzel szemben ő az interneten közzétette kilétemet, nevemmel, lakcímemmel és telefonszámommal együtt. Csoda, hogy fenyegető levelet és telefonhívásokat is kaptam? A személyes adatok visszaélése miatt én is feljelentettem őt.

A bírósági jegyzőkönyv alapján Tomcat azt mondta, hogy hajlandó békülni, ha Naplovas az index.hu fórumon a nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kér. Naplovas ismételten kijelentette: nem kér bocsánatot

– Egyébként a tárgyalásnak volt még egy számomra érdekes része is, mikor Tomcat kijelentette, hogy ő nem közszereplő. A bíróság megállapította ennek ellenkezőjét – folytatta Naplovas.

Tomcat azért tett feljelentést, mert Naplovas kirekesztőnek, rasszistának nevezte, azt állította róla, hogy a „náci ideológia szószólója”. Emellett olyan bűncselekményekkel hozta összefüggésbe, melyeket nem követett el.

A bíróság álláspontja szerint Naplovas véleménye egyértelműen Tomcat  - interneten megjelent írásai alapján - tevékenységének kritikája, bírálata volt. A megjegyzések, észrevételek sem külön-külön, sem egészében nem alkalmasak Tomcat becsületének csorbítására, és nem lépik túl a véleménynyilvánítás, a kritika megengedett határát. Annak ellenére, hogy azok a Tomcatot kellemetlenül érintették és érzékenységét sértették.

Tomcat fellebbezhet az ítélet ellen.

By SoDI

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Csurka és Pákó

Az áldást sodika küldte 2009. április 29., szerda - 18:39-kor
Címkék: birosag csurka istvan fekete pako tomcat
19 komment

Update: Döntöttem, Csurkákra nem megyek. :)

A jelek szerint holnap két figyelemreméltó bírósági tárgyalás is várható.

 1. 10:00 - Csurka kontra régi MIÉP-esek
  Tárgy: Elnök-e még Csurka?
  Fővárosi Ítélőtábla (II. ker., Fekete Sas u. 3.) földszinti tárgyalója
  Bővebb infó
 2. 13.00, Tomcat vs. Fekete Pákó
  Tárgy: Igazat mondott-e a művész úr?
  Pesti Központi Kerületi Bíróság, földszint 14
  Bővebb infó

Valójában mind a kettő érdektelen marhaság (kit érdekel Csurka meg a többiek), de hát szűkös időket élünk. Sehol egy tüntetés, sehol egy rendes per. Ilyenkor mindent meg kell becsülni.

 

 

Sajnos polgári perekről van szó, ha jól értem, ezért nem garantált, hogy bármelyiken is megengedik a filmezést (ez csak büntetőügyekben szokott biztos lenni).

De ettől még reménykedni lehet.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Zsidók és hazugságaik

Az áldást sodika küldte 2009. április 29., szerda - 1:04-kor
Címkék: olvasnivalo zsido
18 komment

Ma olvasnivalót ajánlok nektek.

Ezt mindenkinek látnia kell.

Tessék kattintani nyomban...


Tor Salqvist:
Luther Márton:
A zsidók és hazugságaik

/ megdöbbentő videóval /


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Soul Eater verziók

Az áldást sodika küldte 2009. április 28., kedd - 23:59-kor
Kategóriák: Anime - Japán rajzfilmek
Címkék: amv anime soul eater video zene
14 komment

Miután a drága olvasók még a japán rajzfilmekre is jobban cuppannak, mint holmi Tomcat-féle tárgyalásra, alább ezt a közönségigényt szolgálom ki. :)

Mert, hogy ez milyen jópofa...

Adott a Soul Eater nevű anime, a maga pörgős nyitódalával.

Kaszával hadonászó harcos kislány nagyon mókás látvány benne, asszem már csak miatta is belenézek ebbe a sorozatba. xD

De ami a lényeg: lelkes rajongók egymás után készítik el ennek a paródiáit. :)


Elsőként az eredeti (HD minőségben itt):

South Parkos verzió [South Eater] (a legprofibb):

Zeldás-Mariós-Pokémonos verzió [Smash Eater]:

Yu-Gi-Oh verzió [Duel Eater]:

Lehet, én is készítek egy saját verziót.

Magyar közéleti személyiségekkel buli gondolat. :)

By SoDI


 
 
1 (1)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bombaper 4.0 videó

Az áldást sodika küldte 2009. április 28., kedd - 1:59-kor
Címkék: birosag bomba bombagyar per targyalas tomcat video
59 komment

Bár a mérési adatok szerint a kutyát sem érdekli, íme, itt van a tegnapi bombaperes tárgyalás vágatlan anyaga kicsit több, mint egy órás terjedelemben.

Azt hiszem, mostantól több idétlen zenére ugráló japán rajzfilmes videót fogtok látni itt a blogon, mert még arra is több ember volt kíváncsi, mint például a harmadik tárgyalás 4 órás videóanyagát tartalmazó bejegyzésemre. :)

Ha pedig mondjuk azt fejtegetem, hogy mi a véleményem a munkásosztályról, az már szó szerint a többszörösét hozza olvasottságban.

Bármi másról írok, garantáltan nagyobb siker.

Nem akartok véletlenül a mezei poszáták szaporodásáról olvasni? xD


 • Jó minőség
 • Normál minőség
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész
 • 4. rész
 • 5. rész
 • 6. rész
 • 7.rész
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész
 • 4. rész
 • 5. rész
 • 6. rész
 • 7.rész

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Előd esküszik

Az áldást sodika küldte 2009. április 27., hétfő - 20:04-kor
Címkék: elod esku jobbik novak video
62 komment

Most talán már elárulhatom, hogy az EP-kampányban azért nem hallani egyik pártról sem azok közül, akiknek általában segédkezni szoktam, mert most mi is a Jobbik számára gyűjtöttünk.

(Én személyesen nem, mert lusta dög vagyok, no meg házaljon cédulákért, akinek hat anyja van, de a többiek igen. :-))

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bombaper 4.0

Az áldást sodika küldte 2009. április 27., hétfő - 11:39-kor
Címkék: birosag bomba bombagyar per targyalas
11 komment

Na, elég rövidre sikeredett a mai tárgyalás.

Az érdeklődés is minden eddiginél gyérebb volt, a hallgatóság Tomcat szülein kívül egyetlen emberből állt.

Tomcat és hallgatósága
Tomcat és hallgatósága

Az elején felolvasták a vádlott kifogásait, mely szerint az előző tárgyalás jegyzőkönyve hiányos, mert nem szerepel benne a szakértők minden apró lélegzetvétele.

Bíró néni Tomcatet olvas
Bíró néni Tomcatet olvas

Ezután következett egy újabb szakértő, aki elmondta, nagyon kedves neki a Candy témája, ugyanis akkor döntötte el, hogy vegyész lesz, amikor általános iskola 8-ik osztályában látta kémia órán.

Szakértő bácsi kémia órákról mesél
Szakértő bácsi kémia órákról mesél

Szakmai érdekességként megtudhattuk tőle, hogy bár a cukor (C6H12O6) a kémjele alapján szénhidrátnak tűnik (olyan mintha vízből és szénből állna), de ez nincs így; a szénhidrát elnevezés annak ellenére terjedt el róla, hogy valójában nem az. Tök izgi, mi?

Elmondta továbbá, hogy meg volt az esélye annak, hogy belobbanjon a Tomcat által kevert elegy. Bár abban egyetértett a vádlottal, hogy ha nem a tűzhely felett keverte, akkor ez az esély minimális.

Szakértő bácsi mutogat
Szakértő bácsi mutogat

A következő szakértő volt az egyetlen, aki valóban vegyésznek nézett ki. Ő volt az, akit a rendőrök elsőként hívtak ki a csepeli helyszínre. Ő is elmondta, hogy bizonytalan, mikor hevül túl egy ilyen elegy, bár a tényleges tűzvész bekövetkezte valóban nem volt túlságosan valószínű.

Szakértő néni szakért
Szakértő néni szakért

Meghallgattak még két helyszínelő rendőrt is, akik elmondták, hogy amikor kiérkeztek, még viszonylag meleg volt, és nem kötött meg a Candy.

Rendőrtanú
Rendőrtanú

Megtudhattuk még, hogy a tűzhely feletti folt származhatott akár lángtól is, bár ők egyéb konkrét égésnyomot nem láttak sehol.

Nem látott égésnyomot
Nem látott égésnyomot

A tárgyalás végén Tomcat ismét kérte a lakhelyelhagyási tilalom feloldását, mert jótékonysági akció keretében Gázába készül, viszont nem kap útlevelet. (A kezdeményezés jótékonysági jellegével kapcsolatban ajánlom elolvasásra a Gój Motorosoknak Tomcathez címzett levelét.)

Gázába készülök
„Gázába készülök”

A bíróság ezt elutasította, mondván, egy hetet még tessék kibírni.

Ítélethirdetés jövő héten.

By SoDI

Ui.: Videó talán még ma.


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bombaper 3.0 videó

Az áldást sodika küldte 2009. április 27., hétfő - 7:25-kor
Címkék: birosag bomba bombagyar per targyalas tomcat
3 komment

Miután ma lesz a negyedik tárgyalás, ennek alkalmából megkapjátok a harmadikon rögzített több, mint négy órát.

Kedves szakértő bácsi a 17-es részben kezd el beszélni, és utána másfél órán át övé a szó, mert elmeséli az élettörténetét, valamint hogy milyen volt Clodo bombáit szakérteni. :)

Sajnos az utolsó tanúvallomás nincs meg, mert arra nem maradt kazettám. A mai napra viszont már jobban rákészülök. :)

TC 2008 szeptember utáni ügyekben sokak szerint nem érdemli meg a figyelmet, a korábban indult ügyekben viszont talán mégis.

 • Jó minőség
 • Normál minőség
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész
 • 4. rész
 • 5. rész
 • 6. rész
 • 7. rész
 • 8. rész
 • 9. rész
 • 10. rész
 • 11. rész
 • 12. rész
 • 13. rész
 • 14. rész
 • 15. rész
 • 16. rész
 • 17. rész
 • 18. rész
 • 19. rész
 • 20. rész
 • 21. rész
 • 22. rész
 • 23. rész
 • 24. rész
 • 25. rész
 • 1. rész
 • 2. rész
 • 3. rész
 • 4. rész
 • 5. rész
 • 6. rész
 • 7. rész
 • 8. rész
 • 9. rész
 • 10. rész
 • 11. rész
 • 12. rész
 • 13. rész
 • 14. rész
 • 15. rész
 • 16. rész
 • 17. rész
 • 18. rész
 • 19. rész
 • 20. rész
 • 21. rész
 • 22. rész
 • 23. rész
 • 24. rész
 • 25. rész

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

2006-os akció

Az áldást sodika küldte 2009. április 26., vasárnap - 19:03-kor
Címkék: akcio forradalom rendor rendorallam tomegoszlatas video
25 komment

Egy múlt heti bírósági tárgyaláson érdekes felvételeket vetítettek le 2006. szeptemberéről. A kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében ebből nem csak az ávós terrort, hanem az annak reakciójaként megvalósuló hazafias szándékváltást is bemutatom.

A cucc érdekessége, hogy ekkor még nem volt maszk a magyar embereket bántalmazó sünökön, azok csak egy hónappal később kerültek elő. Lehet tehát nézni sünarcot.

Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Naruto - What is love?

Az áldást sodika küldte 2009. április 26., vasárnap - 15:29-kor
Kategóriák: Anime - Japán rajzfilmek
Címkék: anime naruto vicces video
5 komment

Nekem ez tetszik, az pedig nem érdekel, ha neked nem. :))

By SoDI


 
 
1 (1)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Lenézném a munkásokat?

Az áldást sodika küldte 2009. április 25., szombat - 22:07-kor
Címkék: munka politika
77 komment

Egyre több visszajelzést kapok azoktól, akik szerint én lenézem a kétkezi munkásokat. Ez természetesen hasonlóan durva félreértés, mint amikor egyesek rasszistának, vagy antiszemitának próbálnak meg beállítani engem.

Arról, hogy a kemény gürcölés miért nem jelent feltétlenül hatékony munkát, egyszer már írtam egy hosszabb bejegyzést, így most nem ismételném magam. A lényeg, hogy a munkának nem a belé fektetett energia, hanem a hozzáadott érték ad értelmet, és bármiféle  elfoglaltság hasznát elsősorban az határozza meg, hogy hányan lennének képesek elvégezni ugyanazt a feladatot. Ha csak kevesen, akkor indokolt a magasabb díjazás, ha viszont sokan, akkor kevésbé.

Ehelyett most egy másik megvilágításból mutatnám be, hogy hol értenek engem súlyosan félre a kötekedő balliberálisok.

Nos, azt tudni kell, hogy ezen a blogon nincs szilárd kommunikációs taktika, vagyis nem előre megtervezett üzeneteket közvetítek. Nincsenek pontosan kifundált marketingmorzsák, ahol az ember különös gondot fordít arra, hogy a megfelelő célközönség mérnöki pontossággal azt fogja fel, amit közvetíteni szeretnék. Ehelyett mindig mindent úgy, és abban a nyers formában írok le, ahogyan az megfogalmazódik bennem, és ezt nem rostálom át semmiféle olyan szűrőn, ami elejét tudná venni a félreértéseknek.

Nem magyarázkodom előre. Ehelyett, ha valami nem érthető, azt utólag fejtem ki bővebben.

Nos, ami a munkásemberekhez való hozzáállásomban a legfontosabb:

Nem lehetek képes lenézni a munkásosztályt, ugyanis még a létezésében sem hiszek.

Saját magam legnagyobb erényei között azt tartom számon, hogy hosszú évek alatt a gondolkodásomat tökéletes mértékben sikerült mentesíteni minden marxista paneltől, és kispolgári sallangtól.

Tény ugyanis, hogy nem léteznek társadalmi osztályok. Különféle szociológiai csoportokra valóban fel lehet bontani a társadalmat, ám az ezek közötti átmenet sokkal finomabb annál, mintsem hogy értelme legyen bármiféle éles művi megosztásnak. Az, hogy a történelem egymással alapvető érdekkonfliktusban lévő társadalmi osztályok harcából állna, a legordasabb bolsevik hazugság, amit ember valaha kitalált.

Csak és kizárólag arra jó, hogy egymásnak ugrassza a nemzet tagjait, akik a valóságban ahelyett, hogy egymás legyőzésén, és saját dominanciájuk érvényesítésén munkálkodnának, egyenértékűként, kölcsönös szimbiózisban dolgoznak a társadalmi funkciók működtetésén. Léteznek persze hazaárulók, bűnözők, tolvajok, és idegen érdekeket elvtelenül kiszolgáló hazaárulók is, ám ők sem társadalmi osztály szerint, hanem az általuk követett ideológiában, valamint egyedi személyiségjegyeikben (esetleg szociokulturális jellemzőikben, mint a zsidó -és cigánybűnözők) különböznek a tisztességes emberektől.

Ezt mégis kevesen fogják fel. Hogy mi itt az alapvető probléma, azt néhány éve Orbán Viktor nagyon jól megfogalmazta. Egy lakossági fórumon kifejtette, hogy amikor kezébe akadt a középiskolás lánya történelemkönyve, elborzadt, ugyanis máig ugyanazt az osztályharcos agyrémet látta visszaköszönni benne a nyelvezetben, és gondolkodásmódban, melyről azt hitte, hogy két évtizeddel a kommunizmus bukása után már rég magunk mögött hagytuk.

Pedig nem.

Éppen ez okozza azt, hogy a marxista sémák kérdése nem generációs probléma, hanem ehelyett a korombeli, vagy nálam fiatalabb emberek elméjét is mérgezi. Senki sem várhatja, hogy az új nemzedékek felülemelkedjenek a múlt tévedésein, amíg erőszakosan ennek a torz valóságát tömik beléjük.

Én viszont világosan felismertem a nagy erényemet abban, hogy mára mentesültem minden hasonló kognitív korlátozottságtól, éppen ezért ahogyan a múltban, úgy a jövőben sem kívánom a legminimálisabb erőfeszítést sem tenni annak érdekében, hogy ne sértsem meg káros tévképzetek és osztályelméletes maszlagok rabjaiként élő szerencsétlenek érzékenységét.

Éppen ez az, amiben az új nemzedék továbbfejlődésének megtestesülését látom a hozzám hasonló emberekben, elvégre az ügyvéd édesanyám, valamint a BME-n Magna Cum Laude minősítéssel villamosmérnökként diplomázott édesapám érvrendszerében szintén megtalálhatóak azok a ósdi közhelyek, melyeken én már sikeresen túlhaladtam. Ez a legkiválóbb jele annak, hogy az általam használt fogalmak szerinti eszmei megtisztulás nem feltétlenül előképzettség, sokkal inkább intuitív módon kialakított gondolati tudatosság kérdése. Ez tehát önmagában is üti azokat a rágalmakat, miszerint belőlem holmi értelmiség-jelölti gőg sugározna a kevésbé képzett csoportok felé. Minden efféle gondolat szemen szedett hazugság, vagy legalábbis alapos félreértése mindannak, amit képviselek.

Emellett szilárdan kitartok azon korábbi véleményem mellett is, miszerint a nívós nemzeti kezdeményezéseket meg kell menteni a mennyiségi szemlélet általi elsilányodástól, hiszen tudvalevő, hogy a nyilas mozgalomnak is elsősorban ezen irányelv alapozta meg a kezdeti sikereit, és hogy később ennek a kényszerű felpuhulása tette lehetővé, hogy egyes nyilasnak álcázott zsidó bűnözők kompromittálhassák a hungarizmus eredetileg szűzien tiszta céljait.

De menjünk tovább, mert olyan vád is elhangzott velem kapcsolatban, miszerint én nem csak társadalmi osztályként nézem le az alacsonyabban kvalifikált dolgozókat, hanem személyekként is.

Ehhez tudni kell, hogy valójában mindig tartózkodom attól, hogy csupán az értékteremtésben játszott szerepük alapján soroljam be az embereket. Teljesen mellékes körülmény az, hogy az illető a gazdaság melyik ágazatában dolgozik, amennyiben jó hazafi. Egy profi asztalos munkája ugyanannyira megbecsülendő, mint egy tanáré, és a szippantós vállalkozót sem kell lenézni, elvégre egy fontos szükségletet elégít ki a szolgáltatásával, ami nyilván a vállalkozása bevételein is meglátszik. Mint láthatjuk tehát, a legtöbb ember igenis beleillik az általam néhány nappal ezelőtt írt bejegyzésben lefektetett négy kategóriába, éppen ezért a legkevésbé sem érhető tetten ebben a legapróbb jele sem annak, hogy bárkit is lenéznék pusztán a foglalkozása okán. (És ettől teljesen független kérdés, hogy az alkalmazotti lét után vágyakozókra a biztonság illúzióját hajhászó bérrabszolgaként gondolok-e vagy sem, elvégre a milliókat kereső menedzsereket valahol szintúgy ugyanebbe a kategóriába sorolom annyi apró különbséggel, hogy őnekik a csalódás mellett hosszú távon az önkizsákmányolásból fakadó korai kiégés lehet nagyon könnyen a vesztük.)

Viszont az osztálygőg mellőzése visszafelé is elvárható. Teljesen értelmetlen azon merengeni, hogy kinek a munkája hasznosabb, és ki az, aki csupán alibi elfoglaltságot végez. Alibi munka ugyanis ma már nem létezik (a versenyszférában legalábbis biztosan nem); a kapun belüli munkanélküliség elsősorban a kommunista értelemben vett szocializmus sajátja volt. Ma, a XXI. században már az összes, akár csak a legminimálisabb közgazdasági műveltséggel felvértezett ember előtt is teljesen világos, hogy nem csak az értelmiségiek szorulnak rá a kétkezi munkásokra, hanem ez a függőség visszafelé is igaz, elvégre a képzett rétegek azok, akik olyan módon megszervezik a többi dolgozó számára a gazdaságot, hogy lehetséges legyen elfogadható szinten megélni egyszerűbb elfoglaltságokból is. Sőt, ugyanígy az értelmiségi foglalkozások között sincs semmiféle határvonal hasznos és haszontalan szereplők között. A gazdasági újratermelési folyamatban mindenkinek a munkájára ugyanúgy szükség van. Mára ugyanúgy nélkülözhetetlen az embereket gyógyító orvos munkája, mint azé a marketing-tanácsadóé, aki segít társítani a kínálathoz a keresletet, folyamatos mozgásban tartva így a gazdaságot (nem, ezt nem a kereskedő végzi, ő csupán - amellett, hogy rá úgyszintén szükség van - elsősorban kiélvezi ennek a gyümölcseit).

Az viszont, hogy egy jól kialakult kölcsönösség jegyében mindenkinek a munkájára ugyanannyira szükség van, még nem jelenti azt, hogy mindenki alkalmas lenne bármire.

Amikor egy magasztos jobbító gondolat köré mozgalmat építünk, akkor igenis kiemelkedően fontos ügyelni rá, hogy csak és kizárólag olyan emberek kerüljenek be a sorainkba, akiket az intellektusuk alkalmassá tesz annak a mély megértésére, hogy mik a céljaink, és hogy ez milyen hatásmechanizmuson keresztül válik a magyarság javára. Éppen ezért mondom, hogy az a kalocsai húsüzemben dolgozó henteslegény, aki a hírek szerint rettentő brutálisan végzett a barátnőjével, eleve alkalmatlan volt arra, hogy a Gárda szolgálatába lépjen.

Az ilyen embert ugyanis nyilvánvalóan csak a legegyszerűbb, demagóg szólamokkal lehet megszólítani, ami azért nagyon veszélyes, mert akinek egysíkú panelekből épül fel a gondolkodása, az a lelke mélyén még annak a szükségszerűségét sem lehet képes belátni, hogy miért pozitív dolog bármilyen ideológiai vonal mentén szervezett célok melletti következetes és rendíthetetlen kitartás.

Ha két tőmondatban foglaljuk össze az igazságot, az csupán a zsidók malmára hajtja a vizet!

Ideig-óráig tűnhet úgy, mintha a kevésbé komplex módon megszólított szereplő magatartása az általunk elvártakhoz idomulna, azonban valóban mély megértés nélkül ez csupán illúzió marad. Ezért azokat, akik alkalmatlanok arra, hogy valódi szellemi azonosulás birtokában minden körülmények között folyamatosan és méltó módon a közösségünket reprezentálják, nem szabad a magasztosabb célok jegyében működő kezdeményezések és mozgalmak közelébe engedni.

Az ilyen gárdista-jelölteknek ehelyett a pártoló tagság ajánlható.

De gárdista csak átlagos, vagy azt meghaladó értelmi képességű egyén lehessen!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Demokrácia-mérő

Az áldást sodika küldte 2009. április 25., szombat - 13:46-kor
Címkék: bolivia naci video
102 komment

Íme egy pont, mely szempontjából Bolíviában nagyobb a demokrácia és a szabadság a mienknél.

Ha valaki a Kossuth téren kezdene el könyveket égetni, valószínűleg rekordidő alatt vinnék el a sünök garázdaságért!

 

 

Bár, amennyire felfogom, talán azért nem viszik el, mert kormánypárti könyvégető. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Cica

Az áldást sodika küldte 2009. április 24., péntek - 21:57-kor
Címkék: cica
9 komment

Nézzetek beszélgető cicákat.

Csak úgy. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Várjunk még...

Az áldást sodika küldte 2009. április 24., péntek - 19:43-kor
Címkék: rozsa flores eduardo
48 komment

Na, ezért vártam én bármiféle véleménynyilvánítással egészen addig, amíg nem fut be minden érdemi információ. Azóta Kepes filmje is érdekes adalék volt, de ez sem kevésbé elgondolkodtató.


Rózsa-Flores Eduardo Kádárért
szervezett tüntetést
1989 nyarán


És ez az, ami miatt a továbbiakban is kivárok. :)

By SoDI

Ma egyébként azért nem blogolok hosszabban, mert helyette egy estét végre rászánok arra, hogy városképet vágjak az asztalom körül, ugyanis rohamosan kezdi elveszíteni egy ideális munkahely külsőségeit.

Lusta vagyok, na. :)


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Sünkeresés

Az áldást sodika küldte 2009. április 24., péntek - 10:48-kor
Címkék: sun
18 komment

Látja a tévében, ezért megkeresi a sünt. :)

(Nem én készítettem, ennyire pihent agyú még én sem vagyok. :))

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Nem fasiszta, hanem lumpenproli

Az áldást sodika küldte 2009. április 23., csütörtök - 16:12-kor
Címkék: buncselekmeny eroszak hungarizmus naci proli
102 komment

Megy a nagy siránkozás a kalocsai elmebeteg ügyében, aki ketté vagdosta a barátnőjét, hogy utána horogkeresztes zászlóval takargassa be. A tömeggyilkos Likud testvérpártjaként működő Fidesz azon nyomban neki is kezdett az eszeveszett ajvékolásnak.

„A szélsőséges ideológia tetten érhető abban, hogy a tettes horogkeresztes zászlóval takarta be áldozatát. Az eset rávilágít a szélsőséges eszmék, és az általuk eltorzított egyéniség veszélyeire.”

Fidesz közlemény

/ forrás /

Pedig, ha utánaolvasunk, akkor láthatjuk, hogy itt egészen máshol kell keresni az okokat és az indítékokat.

„A hentesként a kalocsai húsüzemben dolgozó fiatalembernek nem okozott gondot a kivégzés”

Bors cikk

/ forrás /

Nos, kezdjük egy rövid történelmi kitekintéssel...

A nyilaskeresztes mozgalom kezdeti szakaszában nagyon ügyelt rá, hogy elsősorban az emberi kvalitásra helyezze a hangsúlyt segítői toborzása során. Éppen ez volt az oka annak, hogy a nyilaskereszt jelképe egyet jelentett az intelligenciával, és finom műveltséggel vegyült szilárd politikai akarattal.

Tudvalevő ugyanis, hogy a radikális eszmék társadalomjobbító ereje elsősorban megfelelő intellektus birtokában hasznosítható a nemzet javára. Vad, ösztönszerű szinten élő, és ehhez hasonló napi rutint űző embereknél ugyanis a nem megfelelő mélységben kifejtett jobbító gondolatok ahelyett, hogy letisztáznák az alapvető igazságokat, meghagyják őt egy állati szinten, annyi kiegészítéssel, hogy mindehhez onnantól már hivatkozási alappal is rendelkezik az illető.

Tisztán kell látnunk, hogy egy olyan emberben, aki nem rendelkezik megfelelő alapokkal a valóság, és a tényszerű összefüggések befogadására, nyomtalanul tűnhet el az egyébként gyönyörködtető igazságokat megcsillantó információk valóságos özöne is. Mindannyian tudjuk, hogy a felszínről szemlélve szűk az átmenet a romboló kommunista, valamint a szintén szociális igazságosságot hirdető nemzetiszocialista elvek között, és a helyes út megtalálásában, vagyis a pusztító frusztráltság, és a nemzetjobbító alkotás közötti éles határvonal felismerésében elsősorban az intellektus segítheti az embert.

Erre pedig elsősorban egy bölcs, és határozott, válogatott kemény mag lehet képes. A tiszta magot nem mérgezheti ocsú.

Számomra már eleve furcsa, hogy egy 22 éves fiatal miért nem tanul, vagy vállalkozik, ugyanis a szememben egy huszonéves embernek az alábbi négy normális állapota képzelhető el.

 1. Tanul
 2. Legalább BSc fokozatú diplomás
 3. Vállalkozást vezet
 4. Súlyos százezreket kereső mesterember (professzionális minőségben dolgozó asztalos, stb...)

Ebből az utolsó két pont jelenthet felmentést arra, ha az ember egyáltalán nem kíván tanulmányokat folytatni, elvégre ha valaki olyan szinten képes hasznosítani az alkotó energiáit, hogy abból megfelelő társadalmi haszon realizálódik, az ezzel kivált az életéből minden száraz, akadémiai tudást. Mielőtt valaki félreértene: a többiektől sem az értelmiségi létet várom el, elvégre egy BSc képesítés birtokában még senki nem válik értelmiségivé: az csupán a néhány évtizeddel ezelőtti érettséginek felel meg.

Látnunk kell viszont, hogy ez a gyilkos nem szélsőjobboldali volt, hanem egy mélyen frusztrált ostoba lumpen, akit éppen ezért hatalmas hiba volt olyan jobbító szándékú szervezetek közelébe engedni, mint a Gárda, ahol egyszerre van szükség az igazság felismerésére, és annak a folyamatos tudatosítására, hogy mindez csak fokozatonként, vagyis eleinte szalonképes külsőségekkel népszerűsíthető. Az ilyen komplikált összefüggések ugyanis a primitívebb embereket önmagukban is összezavarhatják, és frusztrálhatják.

Ha mást nem is, legalább egy egyszerű érettségit, és mellé aktuális tanulmányokat igazoló papírt, vagy mesteremberi minősítésű szakmunkás végzettséget igenis meg kellene követelni mindenkitől, aki csatlakozni akar. És így nem kerül be a szemét.

Ne engedjük be a lumpenprolikat a nívós mozgalmakba!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Sáskaper halasztva

Az áldást sodika küldte 2009. április 23., csütörtök - 13:06-kor
Címkék: birosag per saska bela
4 komment

Sajnos elmaradt Sáska Béla mára tervezett tárgyalása, ugyanis a bíróság elfelejtette kiértesíteni az alpereseket.

Így egy darabig még nem tudhatjuk meg, hogy mit érdemel az a bűnös, aki elfelejt neki hangosan köszönni.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Le a 4-es metróval!

Az áldást sodika küldte 2009. április 22., szerda - 22:40-kor
Címkék: 4 jobbik metro
57 komment

IGEN! IGEN! IGEN!

ÉN ÉVEK ÓTA UGYANEZT MONDOM!

Most végre megszólalt a Jobbik is!

Nem kell 4-es metró!


Jobbik: Legyen vége a 4-es metró nevű rémálomnak!

Ma sajtótájékoztatót tartott Gyenge Zsolt terézvárosi önkormányzati képviselő és Kassab Adonis István budapesti alelnök, mindketten a Budapest Munkacsoport tagjai.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Budapest Munkacsoportja által 2009. április 21-én a XI. kerület, Szt. Gellért téri metró 4. építkezésnél tartott sajtótájékoztatójának összefoglalója

Állítsuk meg a fokozódó őrületet! Legyen vége a 4-es metró nevű rémálomnak!

Az embereknek kárt okoz a 4-es metró!
Elég a metróbűnözésből!

A 4-es metrót egy 1972-es ötlet alapján, egy 1996-os tanulmány szerint építgetik 2004 óta.
Nem véletlen, hogy a kivitelezés botrányoktól sem mentes, mint ahogy az építkezés mostani leállására is számítani lehetett.

Már több szakértői tanulmány is megállapította, hogy a 4-es metró – ezen a nyomvonalon és ilyen rövid megállókkal – szakmailag nem indokolt beruházás. A felszíni közösségi közlekedés fejlesztésével hatékonyabban és olcsóbban javítható a térség közlekedése.
A 4-es metró építése olyannyira nem térül meg, hogy egyszerűen nem lehet rá pénzt szerezni!
A Világbank nem vállalta a finanszírozást, az Európai Unió pedig érezhetően vonakodik támogatást adni; a finanszírozási kérelem beadása óta már kétszer kért pontosítást a költség-haszon elemzést illetően.

Most, hogy a fúrópajzsok állnak – a Főváros és a kivitelező egymást fenyegetik – itt az alkalom, hogy az alagútfúrást végleg abbahagyják!

Nyílt titok, hogy a nyertes pályázó eleve áron alul vállalta az építést, a Főváros a maga számára előnytelen szerződéseket kötött, 30-50%-os költségtúllépéssel kell számolni, és egyáltalán nem tudják megmondani, hogy mikorra lennének kész vele.

A metró lobbi nem tesz mást, mint elveszi és pazarolja az emberek pénzét!
Az építkezés folytatása kárt okoz Budapestnek és az országnak!

Bajnai miniszterelnök ebben az évben 400 milliárd forintot akar elvenni az ország lakosságától. A 4-es metró Kelenföldtől a Bosnyák térig mai áron 522 milliárdba kerülne – ami szintén az adófizetők pénze – és az ország lakosságának 5%-a sem fogja rendszeresen használni! Ennyi pénzből egész Magyarország közlekedési problémáján enyhíteni lehetne!

A fokozódó őrületet most kell megállítani!

Az eddig elkészült építményeket – az állomásokat és az alagutat – mélygarázzsá, kulturális-, illetve bevásárló központtá, szociális intézménnyé és polgári-védelmi létesítménnyé kell átalakítani. Ezzel a lépéssel a több száz építőmunkás – egyébként most a világon a legdrágább – munkahelye is megmenthető.

Elég volt a metróbűnözésből!

A Jobbik megtisztítja Budapestet a pazarló beruházásoktól!

Forrás: Kuruc.info
By SoDI

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

ÁVÓ-s per

Az áldást sodika küldte 2009. április 22., szerda - 17:42-kor
Címkék: avo birosag kepek per rendorallam targyalas
54 komment

Ma is koncepciós peren jártam. A téma ezúttal nem a 2006. október 23-i rendőrterror során megvalósuló nemzeti önvédelem volt, hanem az egy hónappal korábbi.

Együtt tárgyalták több hazafi, és ártatlan magyar ember ügyét.

Bíró úr
Bíró úr

Mindegyikükhöz külön ügyvéd tartozott.

Ügyvédsereg
Ügyvédsereg

Egyik ügyvéd a már jól ismert Magyar Attila, NJA-s munkatárs volt.

Dr. Magyar Attila
Dr. Magyar Attila

Az ügyész bácsi mellett állva kerestem az asztalán a tortát, krémest, és fánkos dobozt, de nem találtam. Biztos otthon felejtette.

Ügyész bácsi
Ügyész bácsi

Az első vádlott szeptember 19-én este csak az utcán sörözgetett, mint rendesen. A sörösüvegek emiatt voltak nála, nem pedig azért, hogy dobálja őket. Csak azért rakosgatta ki őket sorban az egyik kirakatnál, mert lusta volt elmenni velük a kukáig. Szintén tagadta, hogy azt mondta volna a rendőröknek, hogy el fogja vágni a torkukat. (Bár ebben a magatartásban egyébként sem lett volna semmi kivetnivaló. - SoDI)

Csak sörözött
Csak sörözött

A következő hazafi is csupán énekelt a rendőr sorfal előtt. Ő sem dobált.

Így énekelt
Így énekelt

Az ellene idézett rendőrtanú bevallotta, hogy egy másik aznapi esemény kapcsán elítélték hivatalos eljárásban elkövetett erőszakért, és a jelek szerint most sem mondott igazat.

Egyik rendőrtanú magyaráz
Egyik rendőrtanú magyaráz

Azt állította, hogy a vádlott akkor sérült meg, amikor az ellenállása miatt kénytelen volt kigáncsolni őt, ám valójában a hazafi a feje búbján sérült meg, oda pedig nem eshetett.

Ezt videófelvétel is igazolja.

Hazafi megnézi magát
Hazafi megnézi magát

Ez jár az éneklésért
Ez jár az éneklésért

De persze más hazafiak is jártak aznap este rosszkor rossz helyen.

Magyar ember legyőzőjével
Magyar ember legyőzőjével

A harmadik vádlottat többek között azzal vádolták, hogy berúgta egy Kis Polski ablakát.

Polskiba lépett
Polskiba lépett

Ezt az apró botlását ma beismerte, és megbánta.

Megbánta a Kis Polski ablakát
Megbánta a Kis Polski ablakát

A tárgyaláson ki is fizette a tanúként beidézett tulajdonosnak a 20 ezer forintos kárt. Kezet fogtak, kibékültek. (Bár a nemzeti ellenállás során ennyi járulékos veszteséget tolerálni illene. - SoDI)

Tulaj megkapja a Kis Polski-ablak árát
Tulaj megkapja a Kis Polski-ablak árát

Sajnos a garázdaság vádja még így is megállhat, hiszen elvileg a saját kocsiját sem rongálhatja meg az ember a nyílt utcán. Viszont még így is elfogadhatatlan, ahogyan ezt követően a földön rugdosták őt az ávósok.

Menekülés a Kis Polski védői elől
Menekülés a Kis Polski védői elől

A Kis Polski ablakáért Magyarországon rugdosás jár
A Kis Polski ablakáért Magyarországon rugdosás jár

Gonda Laci meg is jegyezte, hogy nincs ez a sok szenvedés, ha Gyurcsány időben lemond.

Gonda László figyel
Gonda László figyel

Gonda egyébként a rendőrtanúkkal is elbeszélgetett a folyosón, bár kétséges, hogy ettől jobb emberekké váltak volna.

A negyedik vádlott egy székely gyerek volt, akit az ávósok annak idején le büdös románoztak, amikor meglátták az útlevelét. Ő egyébként csak azért került vád alá, mert egy olyan buszon utazott, mely mögül egy ugyancsak narancsszínű nadrágot viselő alak a rendőröket dobálta. Fatális félreértés. Szerencsére a szintén székely munkatársa tanúsítani tudta az ártatlanságát.

Székelyek (csíkos kabátban a vádlott)
Székelyek (csíkos kabátban a vádlott)

Sajnos a tárgyalás végéről már el kellett jönnöm.

Egyébként Gőbl Gyuri és Sáska Béla azt üzeni, hogy SÜN, SÜN, SÜN!

SÜN! SÜN! SÜN!
SÜN! SÜN! SÜN!

Holnap Béla közigazgatási, igazoltatási pere következik. A rendőrök nem kívántak neki jó napot, amikor elkérték az igazolványát, ezért beperelte őket. Ez is érdekesnek ígérkezik. :)

By SoDI

Ui.: A technikai problémám még ma is tart, ezért videó csak holnap lesz.


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Nem gárdista

Az áldást sodika küldte 2009. április 22., szerda - 14:19-kor
Címkék: garda gyilkossag magyar garda
23 komment

Terjed a hír, miszerint a kalocsai gyilkos a Magyar Gárda tagja.

Ez természetesen szemen szedett hazugság.

Az illető ugyanis nem a valódi Magyar Gárda, hanem a Dósa-féle szakadár csoport, az úgynevezett „Őrző szárny” tagja. Update: Állítólag már ők is kirúgták.

Nem kéne megint hazudozni, nyomorult ballib férgek!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Piroska felmentve

Az áldást sodika küldte 2009. április 21., kedd - 16:16-kor
Címkék: 2006 23 birosag gobl gobl gyorgy oktober rendor szupernagyi targyalas
47 komment

Ma volt a Szupernagyi, polgári nevén Kondáné Bartal Piroska utolsó tárgyalása. Ő az az idős hölgy, aki az ÁVÓ aljas rágalma szerint 2006. október 23-án rendőröket vert.

Piroska
Piroska

A szokott társaság gyűlt össze hallgatóságként, bár Gőbl Gyuri ezúttal elhozta az alsó vérvonalat is.

Gőbl család
Gőbl család

Elsőként a rendőrtanúk lettek szembesítve a civil tanúkkal. Nem sok mindenben értettek egyet.

Rendőrtanúk és civil tanúk
Rendőrtanúk és civil tanúk

Ennek során merült fel a gyanú, hogy az egyik rendőr az állításával szemben még a helyszínen sem volt. Ez a feltételezés nem tetszett neki. Amikor Piroska azt kérdezte tőle, hogy a rosszul lett cukorbeteg tüntető hölgyhöz képest merre állt, ingerülten visszakérdezett, hogy talán a cukorszintjére is emlékeznie kellene?

Piroska és a rendőr, aki ott sem volt
Piroska és a rendőr, aki ott sem volt

Egyébiránt a szembesítés unalmas volt, amit az ügyvéd úr háta mögött is kiválóan megfigyelhetünk. :)

Mindenki unatkozik
Mindenki unatkozik

Ügyész néni a felszínre került tények ellenére mégis a bűnösség megállapítását kérte, amiért büntetésből Gaudi ügyvéd úr csúnyán nézett rá.

Ügyvéd úr mérges
Ügyvéd úr mérges

Bíró néni viszont csaknem minden pontban ügyvéd úrnak adott igazat.

Bíró néni ítéletet indokol
Bíró néni ítéletet indokol

Ügyész néni nem fellebbezett, ezért az ítélet jogerős.

Ügyvéd úr büszke is volt a sikerére.

Ügyvéd úr örül
Ügyvéd úr örül

A felmentést a folyosón ünnepelték.

Az öröm pillanatai
Az öröm pillanatai

Krisztina is nagyon boldog volt.

Krisztina boldog
Krisztina boldog

Holnap is lesz ávós per.

Majd arról is mesélek.

By SoDI

Ui.: Videó ma nem lesz, ugyanis technikai problémáim vannak.


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Árpád válaszolt

Az áldást sodika küldte 2009. április 20., hétfő - 21:32-kor
Címkék: molnar f arpad
15 komment
 • Én, a pont-pont-pont. xD

Talán emlékeztek azokra a mókás levelekre, melyeket néhány hete a Kuruc.info szerkesztősége bocsátott a rendelkezésemre. Molnár F. Árpádnak küldték őket. Én akkor a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében engedélyt kértem Árpádtól a saját leveleinek közléséhez is, melyre egy hosszabb írást kaptam tőle válaszul.

Most nem másolnám ide ezen levél teljes tartalmát, mert Árpád a válaszát kirakta a saját weblapjára is.


Kattints ide:
Molnár F. Árpád válasza SoDI-nak


Kedves SoDI, Kedves ....

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Beérett

Az áldást sodika küldte 2009. április 20., hétfő - 9:02-kor
Címkék: dosa garda gusztos peter istvan magyar garda naci tomcat
119 komment

Jobbik-ellenes ligaNesztek, beérett Dósa faszsága.

Most mindenki azt hiszi, hogy a Jobbik nácul.

Kurva jó.

Gusztos:
„magyarellenes politikát folytat
a neonáci Jobbik és a Gárda”

Nem hiába reklámozta ezt a rendezvényt oly lelkesen még Tomcat is.

 

Kapcsolódó:

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Ez vajon mi?

Az áldást sodika küldte 2009. április 19., vasárnap - 21:44-kor
Címkék: husvet kepek vicces
10 komment
Ez vajon mi?
 1. A liBajnai kormány tagjai csak magukat álcázva mernek megjelenni a nyilvánosság előtt.
 2. Drazsé et. megszemléli porrá égett házikóját, majd hozzáfog a romeltakarításhoz
 3. Húsvétot ünneplő amerikai katona
   
  ( egy megoldás valóban helyes)
By SoDI
(Strausz János nyomán)


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

emtéi a Gárdáról

Az áldást sodika küldte 2009. április 18., szombat - 23:00-kor
Címkék: dosa garda istvan magyar garda
56 komment

Vajon mi a francnak van nekünk Magyar Távirati Irodánk, ha még azt sem tudják, hogy az Őrző Szárny az nem az eredeti Gárda? Mit ér egy olyan hírszolgáltató, ahol ilyen súlyos szinten nincsenek tisztában a hazai közélettel?

Azt írják: „Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya”. Bravó.

Erről azért meghallgatnám Kiss Róbert véleményét is. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Érdeklődés hiánya

Az áldást sodika küldte 2009. április 18., szombat - 12:54-kor
Címkék: cigany kolompar orban vicces
23 komment

A Kossuth téri libák után ez az év második legviccesebb híre. :)

Szó szerint emelem át ide a Kuruc.info hírt.

Senki sem volt kíváncsi a cigány gnómra

Az Országos Cigány Önkormányzat köztörvényes elnöke, Kolompár Orbán a cigányok helyzetéről mesélt volna a mesztegnyői fórumon, de nem volt kíváncsi a mondandójára senki sem. Nulla darab néző volt jelen, igen.

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) kérésére a mesztegnyői cigók érdekképviselete vállalta az összejövetel szervezését.

A magyar adófizetők zsebéből plakátokon, szórólapokon, a helyi televízióban és személyesen is felhívták a figyelmet a mocsok fórumára.

Az előadók meg is érkeztek: Nemes László polgármester, Balogh Miklósné munkaügyi kirendeltségvezető, Buzás László rendőrkapitány, Kolompár Orbán OCÖ-elnök, de a hallgatóságra hiába vártak.

By SoDI

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!
Régebbiek | Végére »