Csütörtökön megint a felnőttek óvodájában jártam, melynek neve bíróság.

Na akkor most Andriska szépen megfogja a zöld ceruzát, Lacika pedig a pirosat. És most mindketten rajzoltok nekem egy sorompót. Nem, Lacika, most nem rosszalkodunk, most rajzolni kell. Úgy, ügyesen! xDD

Gonda egy darabig tűrte, de egy ponton túl már elszakadt nála a cérna, és keményen beszólt.

Ha nem indul, kattints ide, vagy ide!

Elmondta, hogy ő egy többgyermekes, diplomás ember, ezért nem kéne úgy beszélni vele, mintha valami retardált kisgyerek lenne.

Egyébként úgy alakult, hogy a rögzített felvételre SoDI is rákerült, ezért álljon itt csak úgy. :)

SoDI iratra mutogat
SoDI iratra mutogat

Maga a per még mindig két mondatról szól. A Magyar Nemzet újságírójának Gonda azt nyilatkozta, hogy Takács András nem tudott elszámolni a Kossuth téri pénzekkel, és hogy a kapitánynak nem illik elsőként elhagyni a süllyedő hajót, utalva itt 2006. október 23-ára. Eme két mondata miatt lett most vádlott.

Gonda és Takács
Gonda és Takács

Az előző tárgyaláson Gondát, most pedig Takács Andrást hallgatták meg. Elmondta, hogy a pénzt nem is ő, hanem Satu kezelte, ő pedig jó vezérként az emberekre vigyázott, ezért tartott velük a tér 2006. október 23-i kiürítésekor. Néhány szolgáltatásról valóban ő kötött szerződést, de ezt csak azért tette, mert a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nem volt bejegyzett, jogképes szervezet.

Takács András
Takács András

Miután Gonda elfogultságot jelentett be a bírónő ellen, a tárgyalást őszre halasztották.

Bírónő
Bírónő

A tárgyalás után kellemesen elbeszélgettünk Takács András lányával. Elmondta, hogy ő újságíróként van jelen, és ehhez mérten eleinte meglepően kedves volt Gondával. Aztán egyik pillanatról a másikra átkapcsolt „lánya vagyok”-üzemmódba, és elmondta Gondát mindenféle  undorító szemétnek, aki férfiatlan módon nyavalyog az apró sérelmei miatt, és ezért van egyedül.

Kötetlen dumcsi
Kötetlen dumcsi

Gonda ebből később levont bizonyos következtetéseket, de ezek idézésétől most eltekintenék. xD

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!