Bognár Tibi bácsi: Saját képek Gyurcsány Ferencről a Zuschlag-perben

Papi Gergely főhadnagy rágalmazás miatt feljelentette Hermán Pétert

Havrilla István: FRISS: A bíróságon megfegyelmezett ÁVÓS története

Szinte ingyen. Hány gyerek ebédelhetne belőle egy évig? (Rebisz adatközlés - október 23)

Hermán Péter: Az ÁVH nak ki kell adni a videófelvételeket július 4-ről

Gőbl Gyuri levele az ÁVH-nak okt. 23-ról

Hermán Péter: Kupleráj az ÁVH-nál - 8 hónap nem elég március 15 kivizsgálásához

2009. május

« 2009. április 2009. június »

Újszülöttnek minden új

Az áldást sodika küldte 2009. június 1., hétfő - 0:31-kor
Címkék: blog sodi
84 komment

Szeretném felhívni azoknak a faszparasztoknak a figyelmét, akik frissen fedeztek fel egy rólam szóló mocskolódó paródiaoldalt, és ezért agyba-főbe másolgatják be mindenhova a linkjét, hogy már egyszer foglalkoztam vele itt a blogon.


 Tessék ide kattintani


Köszönöm szépen a figyelmet.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Krisztina nem csapongó!

Az áldást sodika küldte 2009. május 31., vasárnap - 0:49-kor
Címkék: bencsik krisztina morvai tomcat
294 komment

Igazán nagy bajban vagyok Morvai Krisztina néhány napja már említett, Bencsiknek címzett visszavágásával kapcsolatban, mivel erősen úgy érzem, hogy kivétel nélkül mindenki hülye a történetben azok közül, akik a Jobbik listavezetője, és a Demokrata szerkesztője közti pengeváltást kommunikálják; csak én magam vagyok gőzmozdony.

Néhányan azt valószínűsítették, hogy miután rávilágítottam, milyen visszataszító nemzetrontás volt Morvai múltbeli feminista ámokfutása, én kerülök sorra a Kuruc.info által úgymond „meghurcolt” jobboldaliak sorában. Én ezekre a felvetésekre azt válaszoltam, hogy kizártnak tartom, hogy a Kurucok szélsőliberális, kereszténytelen tombolást vegyenek a védelmükbe. Ha nekitámadnának bárkinek is pusztán azért, mert kiáll a keresztényi erkölcs mellett, és természetes igénye van a sokoldalú tájékozódásra, valamint szeretne minden fontos körülményt megismerni arról, akire szavazni készül, saját magukat köpnék szemen. A jelek szerint ebben tökéletesen igazam volt. A Kurucok soha nem árulnák el a saját maguk által következetesen védett értékeket.

Annál inkább sem haragudhatnának meg rám, hogy tény, nemrég ők maguk nevezték (!) Morvai Krisztinát úgymond „ultraliberális feministának”.

Ahelyett tehát, hogy védenék a védhetetlent, simán lehozták Morvai levelét, aki taktikusan anélkül válaszolta meg Bencsik legtöbb felvetését, hogy nyílt szembefordulást kellett volna mutatnia korábbi önmagával, mely bár talán érthető lett volna, de a kampány végi hajrában kész kommunikációs öngyilkosság. A Jobbik politikai érdekei mellett kiálló (mely jelen kampány időszakában megegyezik a nemzet érdekeivel) Kurucok szemszögéből tehát az egyetlen jó válasz a szó szerinti közlés volt, a legminimálisabb kommentár nélkül.

Abban a dologban tehát Tomcatnek is tökéletesen igaza van, hogy a Kuruc.info szerkesztősége most kommunikációs csapdába került, ám ennek ellenére nem szabad elhallgatnunk azt sem, hogy ennek a lekommunikálása során TC nem egy ponton erősen túloz, és rosszindulatúan ferdít.

Ezért mondom, hogy ebben a történetben kicsit mindenki kettős mércézik. A Kurucok is, és Tomcat is. Az egyetlen különbség, hogy utóbbinál ez még szándékos rosszindulattal is párosul.

Alábbiakban az ebből fakadó igaztalan ferdítéseket rakom rendbe.

(a Kuruc.info) olvasóinak több millió forintnyi adományát költötte el arra, hogy a háttér gombnyomásra feketére változhasson

Az, hogy a Kuruc.info évi több millió forintból működik, mára már valóban evidencia szintű igazság mindenki számára. Azonban, ha azt vesszük, hogy cserébe az egyik leglátogatottabb magyar nyelvű hírportált hozták össze, mindez nem is tűnik annyira soknak.

Magyarán, ahogy Bencsik lapja summázza, Dr. Morvai Krisztina sikeresen lépett fel a fiatalkorúak megrontására törekvő buzeránsok érdekében.

Bár ez valóban így van (update: mondjuk ennél azért árnyaltabb a kép, lásd itt), de ennél a pontnál szükséges megemlíteni, hogy ezzel egy időben az életkori határok egységes felemeléséért is lobbizott. (Jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhány hete ezt én magam is elmulasztottam hozzátenni ehhez a történethez, mivel nem tudtam róla.)

Morvai Krisztina, hogy-hogy nem, a Kuruc.infó hasábjain válaszolt. Mindjárt a válasz elején azt állítja, Bencsik András "a pedofília előmozdítójának" nevezte őt. 

Nem, nem ezt állítja. Krisztina ehelyett így fogalmaz:

(Bencsik) azt híreszteli, hogy legalábbis előmozdítója vagyok a pedofíliának

Híreszteléshez nem kell konkrét tényállítás, sugalmazással is megvalósulhat, éppen ezért Krisztina nagyon pontosan fogalmaz, semmilyen direkt állítással nem vádolja meg Bencsiket.

Állítása szerint nem ő volt a beadvány szerzője, hanem "négy fiatalember"

Ez sem igaz. Morvai nem állít semmi olyasmit, hogy ne ő írta volna a beadványt. Helyette ekként fogalmaz:

amit szerzőként nem én jegyzek, hanem négy férfiember

Vagyis eszében sem áll letagadni, hogy a jogi részét ő szövegezte, csupán azt jegyzi meg, hogy direktben a nevét nem adta hozzá. Vagyis Krisztina ismét csak nagyon pontosan fogalmazott. Csupán érteni kéne magyarul, ugyebár.

  • Update: Ezen a ponton én tévedtem, megkövetem Tomcat-et. (részletek)

Mármost arra nem kapunk választ, hogy ha így gondolja, akkor miért írt alá mégis egy olyan beadványt, ami ennek a korhatárnak a csökkentését célozza.

El kéne olvasni a beadványt, Drága Polgár Úr. Krisztina AZÉRT szerkesztette meg - nem pedig aláírta - ezt a beadványt, mert egyszerre két dolgot kért benne. A buzik életkorválasztás-béli megkülönböztetésének eltörlését, ÉS a korhatár felemelését.

felteszi a csúsztatásnak beillő kérdést: miért zavarja Bencsik Andrást, hogy jogászként, jogvédőként szót emelt a nők bántalmazása ellen? Holott Bencsik nem ezt kérdezte, hanem szembesítette saját feminista álláspontját a tényekkel.

Jó, ez mondjuk így igaz. Ezt én is furcsálltam, és hangot is adtam neki.

Nem egyszerűen hivatkoztak rá vagy kutatásaira, ahogy Morvai Krisztina állítja a Kuruc.infón

Még egyszer: Morvai NEM EZT állítja. Tessék megtanulni magyarul.

  • Update: Ezen a ponton én tévedtem, megkövetem Tomcat-et. (részletek

miért nem mondja ezt Morvai Krisztina: igen, hiba volt a nevemet adni egy ilyen ostoba beadványhoz, tévedtem, most már más célokat látok helyesnek.

Azért nem mondja, mert még ma is úgy gondolja, hogy helyes dolog volt kiállni a zsidó buzik alkotmányos jogai mellett. (Update: Ennél ez kicsit bonyolultabb az igazság, lásd itt.) Krisztina ezt nem is titkolja, ugyanis egyenesen így fogalmaz a Kuruc.info-n:

Szakmai meggyőződésem, hogy ez a különbségtétel nem volt indokolt, s az életkorokat egységesíteni kellett

Vagyis nem tartja tévedésnek mindezt még ma sem.

Lehet, hogy lenne néhány prűd mélymagyar, aki kikerekedő szemmel huhogni kezdene a "beismerésen"

Igen, mondjuk ez a dolog nekem is furcsa volt. Nevezetesen, hogy egyetlen jobboldali véleményformáló sem akadt ki azon a tényen, hogy Krisztina még ma is jó döntésnek tartja mindezt.

Morvai Krisztina múltja nem őt minősíti, hanem azt, akikhez csatlakozott. 

Dehogynem! Igenis őt minősíti!

Ő egy olyan ember, aki károkat okozott feministaként, és előtte okozott még olyan kárt is, ami mellett a mai napig kiáll (update: vagy mégsem, lásd itt) . Ugyanakkor ezt az apró félrelépését a keresztényi megbocsátás alapján el kell néznünk neki, mert a különvélemény mindig tolerálható (például én magam is sokkal toleránsabb vagyok a cigány emberek felé, mint a legtöbb nemzeti radikális, vagy akár a legtöbb magyar), a szélkakas jellem viszont igen nehezen tűrhető el a mi köreinkben.

De miért nem mondja ezt Morvai Krisztina: igen, hiba volt a nevemet adni egy ilyen ostoba beadványhoz, tévedtem, most már más célokat látok helyesnek.

Azért, mert Morvai Krisztina nem olyan, politikai megbízhatóság tekintetében értéktelen, szájából segget csináló ember, aki úgy váltogatja a véleményét, mint más az alsónadrágját.

mekkora árulásként tálalják mindmáig például 2002-es pártpreferenciámat?

Az is. Ócska, hiteltelenné tevő következetlenség. Én tisztán emlékszem, hogy 2002-ben, a nagy Kossuth téri gyűlés után majd' lejártam a lábamat, hogy Fideszes szórólapokat helyezzek el mindenhol a kocsik szélvédőjére, mint ahogy az is világosan él bennem, hogy a választás után újraszámolást követelő Budaházyék által elindított tüntetésen is az első sorban álltam - már abban az évben. Az olyan ember viszont, aki még két évvel ezután is bűnözőknek és nyilasoknak bélyegezte az ott bátran kiálló hazafiakat, és azt írta róluk, hogy csak a balhé kellett nekik, most nagyon nyilvánvalóan csak szeretné magát jobboldalinak beállítani. (Kötekedők kedvéért: AKKOR és szigorúan CSAK AKKOR igenis volt értelme a Fidesz mellé állni, mert 7 éve hatalmas tétje volt a győzelemnek. Egészen más a mostani helyzet, amikor magukat gyáván eladó emberek állnak elvtelen módon a cionista erőknek készségesen lefekvő viktorviktorék szolgálatába, annak ellenére, hogy úriember biztosra soha nem tesz.)

Morvai Krisztinában legalább van annyi kitartás, hogy nem tagadja meg a múltbéli hibáit. Ő egy következetes asszony, nemzeti oldalon belüli apróbb különvéleménnyel. Kétségtelen, hogy ilyen szintű tartás és következetesség, ami őt, és példának okáért szerény személyemet jellemzi, nagyon ritka, de ez egy szemernyit sem von le Morvai Krisztina értékéből.

Sőt, a szememben inkább növeli a nimbuszát. Hozzám hasonlóan ő sem akar görcsösen mentes lenni a saját nemzeti radikális oldalon belüli különvéleményétől, és soha nem hagyja, hogy valaha bárki is arra kényszerítse, hogy szembeforduljon saját korábbi döntéseivel, illetve véleményével.

Egy valódi hazafi büszke, kitartó, következetes, és sohasem csapong.


Azért szavazok Morvai Krisztinára,
mert ő ilyen egyenes ember.

Mert olyan, mint én.

Megvédi az összes múltbéli döntését,
és kitart mellettük,

LEGYENEK BÁRMILYENEK IS.


Nem takargatja egyetlen cselekedetét sem, hanem büszkén felvállalja őket. Ez teszi őt azzá, aki. Nem sunnyogna soha, mert nem egy szánalmas, színészkedő szélkakas.

Azért lesz belőle kiváló EP képviselő, mert tudható róla, hogy a jövőben sem fog a véleménye ide-oda csapongani. Nem fogja soha azt állítani, hogy már nem a korábbi önmaga. Ilyesmit ugyanis csak közéleti szerepvállalásra alkalmatlan, ezen szempontból tehát értéktelen emberek tesznek.

Éppen ezért fogok a jövőben is következetesen rámutatni a véleményüket rendszeresen váltogató köpönyegforgatókra, mert ezt kívánja meg a nemzet érdeke. Aki valaha a kommunisták szekerét tolta, élete végéig azt fogja tolni. Aki egyszer megmerítkezett a bolsevik szarban, az onnantól maga is a szarszagot fogja árasztani.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Buzizsidó

Az áldást sodika küldte 2009. május 30., szombat - 21:21-kor
Címkék: buzi kepek vicces zsido
25 komment

Ma ezen kívül más tartalom nem lesz itt, mert ma nincs kedvem blogolni. :)

Buzizsidó

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Szőke nő

Az áldást sodika küldte 2009. május 29., péntek - 22:49-kor
Címkék: vicces video
75 komment

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Kire szavazol?

Az áldást sodika küldte 2009. május 29., péntek - 21:11-kor
Címkék: ep part szavazas
60 komment

Kíváncsi vagyok, hogy kik olvassák a blogomat. :)

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Holokamu-cáfolás

Az áldást sodika küldte 2009. május 29., péntek - 2:56-kor
Címkék: fidesz holokauszt parlament szdsz torveny zsido
78 komment

Mostanában minden, a szólásszabadság hazánkban jelenleg érvényes kereteit veszélyben érző hazafi rettegve figyeli, hogy mit kotyvaszt a parlamenti egypárt a holokauszt-vallás eretnekei ellen. Sokan attól tartanak, hogy nálunk is az a német modell honosodhat meg, mely még olyan jelentéktelen részletkérdések vizsgálata esetén is, mint az áldozatok konkrét száma, vagy a megsemmisítést szolgáló gázkamrák léte vagy nem léte, szigorú szankciókkal, nem egyszer börtönbüntetéssel sújtja a tényeket elemző hivatásos, vagy autodidakta történészeket.

Elolvad a hazugság

Ahogyan én látom, ettől szerencsére nem kell félni.

Hogy miért nem? Ennek megértéséhez kezdjük az elején...

Elsőként tudnunk kell, hogy a cionista lobbi által két vállra fektetett gyáva európai bábállamok a saját szabályozásukban jelentős súlyt fektetnek arra, hogy a holokauszt-tagadás mellett egyes történelmi ideológiákkal, illetve személyiségekkel szembeni pozitív hozzáállás is büntetést vonjon maga után. Kiváló példája ennek a szlovák tolvajállam, ahol törvényileg még a „szélsőséges eszmékkel és szervezetekkel való szimpátiát” is büntetni rendelik.

Nos, a seregnyi szocialista képviselő által május 4-én benyújtott alkotmánymódosítási törvényjavaslat pontosan ugyanezt szeretné megvalósítani itthon is. Ennek kapcsán az alábbiakat szeretnék beleírni a hazai alaptörvénybe:

A véleménynyilvánítás szabadságának, valamint a sajtószabadságnak a gyakorlása nem irányulhat nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltésére, a faji felsőbbrendűségre vagy a fajgyűlöletre alapozott eszmék hangoztatására, terjesztésére, valamint a személyeket vagy a személyek egyes csoportjait életüktől, emberi méltóságuktól, szabadságuktól megfosztani kívánó, politikai, katonai vagy katonai jellegű szervezet, csoport támogatására, dicsőítésére, népszerűsítésére, védelmezésére.

A gyülekezési jog gyakorlása nem irányulhat nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltésére, a faji felsőbbrendűségre vagy a fajgyűlöletre alapozott eszmék hangoztatására, terjesztésére, valamint a személyeket vagy a személyek egyes csoportjait életüktől, emberi méltóságuktól, szabadságuktól megfosztani kívánó, politikai, katonai vagy katonai jellegű szervezet, csoport támogatására, dicsőítésére, népszerűsítésére, védelmezésére.

Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy mostantól tilos lenne a hungarista ideológia valós arcának bemutatása, mely után kizárólag a hazug, tömeggyilkos, antiszemita, és rasszista rémkép terjedhetne el róla az emberek körében, annak ellenére, hogy a korabeli kivégzésekkel kapcsolatban ezernyi nyitott kérdés van (voltak-e a kollaboráns árulók mellett ártatlan civil áldozatok is, volt-e köze mindehhez a Hungarista Pártnak, nem lehet-e szó nyilasoknak öltözött zsidó bűnözők szándékos provokációjáról, stb...). A továbbiakban ugyanígy nem lehetne beszélni arról a tényről sem, hogy Szálasi Ferenc állítólagos antiszemitizmusa valójában „aszemitizmus” volt, vagyis annak világos felismerése, hogy egyetlen népnek sem természetes állapota a diaszpóra, mely korabeli viszonyok között zsidógyűlölet helyett valójában hagyományos értelemben vett cionista gondolatnak számított. De talán még azt is kötelező lenne elhallgatni, hogy a nemzetvezető a népbírósági kihallgatása során egyértelműen elhatárolódott a náci fajelmélettől, elvégre az efféle igazság kimondása könnyedén számíthatna diktátorok dicsőítésének.

Szálasi a diszkófényben :)

Szerencsére a jelek szerint a Fidesz, akármennyire a nemzet érdekeire magasról tevő, kokárdás mázba burkolt hazaárulók gyülekezete, világosan felismerte, hogy ez mennyire visszás helyzetet teremtene, éppen ezért már a legelső ponton meggáncsolta az ötletet, az Alkotmányügyi Bizottság ugyanis csak 15 igen, és 13 nem szavazat mellett támogatta a szocialista szájkosártörvény vitára bocsátását. Ez mindössze 53%-os támogatottságot jelent, vagyis azt, hogy a fideszes delegáltak egyértelműen elutasították a kezdeményezést. Ha a bizottsági állásfoglalás eredményét előre vetítjük a várható parlamenti szavazásra, akkor világosan látszik, hogy ez bizony igen távol áll az alkotmánymódosításhoz szükséges kétharmadtól.

A törvény erejeEnnyi természetesen kevés lenne ahhoz, hogy megnyugodjunk, azonban vannak egészen konkrét jelei is annak, hogy az egész törvényalkotási folyamat végül a szabadságjogok eltiprása helyett a legrosszabb esetben is olyan irányba fog elmozdulni, ami sokkal több mozgásteret enged nekünk a magyarságot gyalázó zsidók és kommunisták jogi eszközökkel való kikezdésére, mint amennyi akadályt a mi nemzeti harcunkban jelenthet.

Ugyebár szerdán született meg Répássy Róbertnek az az önálló irományként benyújtott módosító indítványa, ami megfosztaná a szocialisták eredeti verzióját a hungarista ideológia szabad terjesztését tilalmi zónába helyező szakaszoktól, és helyette kizárólag ezt a szövegrészt hagyná meg belőle:

Tilos az önkényuralmi rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények nyilvános tagadása, kétségbe vonása, jelentéktelen színben való feltüntetése.

Ez még önmagában akár veszélyesnek is tűnhet ránk nézve, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy amikor az Alkotmánybíróság véleményez egy törvényt, akkor az alaptörvény vele érintett szakaszát nem csupán tartalma, hanem a törvényalkotó szándéka szerint is vizsgálja. Vagyis ha a vonatkozó alkotmánymódosítás hatályba lépne, rá hivatkozva nem lehetne olyan törvényt hozni, mely szellemiségében ellentétes lenne az alkotmánymódosításhoz fűzött részletes indoklással.

Répássy indítványának indoklása pedig egy ilyen eszes csavart akar eme indirekt módon a vonatkozó jövőbeli alkotmányossági vizsgálatok sarokkövévé tenni. Márpedig ebben az indoklásban egyenlő súllyal kezeli az összes háborús, vagy békeidős kilengést, illetve népirtást. Az alábbi módon fogalmaz, utalva különböző jogforrásokra:

Az Alkotmánybíróság határozataiban ... kifejezetten megerősítette, hogy nem hozható fel alkotmányossági kifogás [az] önkényuralmi rendszerek azonos megítélése és együttes kezelése ellen.

... egyébként is kivihetetlen és az emberi méltósággal ellentétes ..., hogy pl. a náci haláltáborban elszenvedett halálért más kárpótlás járhatna, mint a szovjet lágerben, vagy az ÁVH pincéjében megölt ember életéért.

... a törvény együtt kezeli a volt állambiztonsági szervezet tagjait és az információk felhasználóit, a nyilaskeresztes párt volt tagjait és azokat, akik 1956-57-be karhatalmi alakulatban szolgáltak.

A demokratikus átalakulást megelőző évtizedekben kizárólag a fasiszta, nyilas jelképek terjesztését, használatát üldözték a büntetőjog eszközeivel. Ugyanakkor a kommunista eszméket megtestesít ő jelképek használatát a politikai berendezkedés jellegéből adódóan természetszerűleg nem hogy nem büntették, hanem éppen ellenkezőleg: büntetőjogi úton védték. Ebből a szempontból a törvény hatása tehát éppen az, hogy megszünteti az önkényuralmi (eszmék) korábbi kezelésében mutatkozó indokolatlan különbségtételt.

Mint láthatjuk tehát, Répássy javaslata alkotmányos szinten kezelné egy kalap alatt a zsidókat Dunába lövő állítólagos nyilas alakulatok cselekedeteit, és az 1956-os, Horn Gyula-féle pufajkások aljas nemzetárulását, ami ugyan első látásra tisztességtelen megsértése az 1944-ben a haza védelmében a szovjet előrenyomulás támogatóival bátran leszámoló hősök emlékének, de ha belegondolunk, hogy kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a jog eszközével léphessünk fel azon fajilag vagy szellemi rassz tekintetében a zsidósághoz tartozó aljadék emberek ellen, akik a nácizmus esetleges túlkapásait nagyobb bűnnek tartják a kommunisták embertelen vérengzésénél, akkor már ráébredhetünk: sokkal inkább lenne okunk lelkesedésre a közelgő változtatásokat szemlélve, mint sem elkeseredésre, vagy haragra.

Répássy Róbert kiheréli a zsidók kezdeményezésétAz egyetlen szépséghibája a bolsevik népirtókat védelmezni próbáló rohadékok elleni jövőbeli fellépés lehetőségének, hogy a fenti gondolatmenetet nyilván a zsidók is világosan átlátják, éppen ezért sem saját pártjukon keresztül ők maguk, sem pedig áttételesen, az általuk dróton rángatott Szocialista Párton keresztül nem fogják támogatni Répássy javaslatát. Nekünk persze így is jó, elvégre ez azt jelenti, hogy minden marad a régiben, és továbbra is tetszőleges formában ismertethetjük a holokamu-cáfolás témájában raklapszámra elérhető történelmi bizonyítékok részleteit.

Igaz ugyan, hogy szerdán néhány balliberális végbéllény már a holokauszt-tagadás konkrét büntethetőségéről szóló törvénytervezetet nyújtott be a Parlamenthez, de túl sok veszélyt ez sem jelent, legfeljebb arra alkalmas, hogy pontos listánk legyen róla, egy esetlegesen bekövetkező hivatalos hatalomátvétel után kiket kell elsőként falhoz állítani, erőltetett menet után tarkón lőni, vagy mondjuk Duna-parti cipőlevételre felszólítani. Esetleg ezek tetszőleges kombinációja, ízlés szerint. ;)

FÉRGEK!

Ugyanis szinte még meg sem száradt a tinta a férgek beadványán, Répássy pajtás máris egy újabb módosító indítványt csatolt hozzá, melyben kezdeményezte, hogy a zsidó ötlettel szemben ne a „holokauszt” szó kerüljön be a Btk-ba, hanem helyette a következő megfogalmazás: „az önkényuralmi rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiségelleni cselekmények”.

Ha belegondolunk, ez egészen vicces helyzetet teremtene. Mert ha teszem azt én itt a blogon „a nácik egyes történészek szerint akár 6 millió, és a kommunisták 350 millió” áldozatáról beszélek, akkor rögtön bíróság elé citálható az első anarchista punk faszkalap, aki kétségbe meri vonni ebből a 350 milliós számot. Ugyanígy feljelenthető lesz az összes koszvadék cionista zsidaj, aki szerint az ávós terror kevésbé súlyos az elődeikkel megesett esetleges történelmi visszaélések bármelyikéhez képest. :)

Jelen állás szerint tehát nem lesz ebből az egészből semmi, mert a zsidók nem akarnak a saját csapdájukba esni. Pontosan tudják, hogy amíg mi meg fogjuk találni a Répássy által kezdeményezett verzió mellett is annak az útját, hogy a továbbiakban is zavartalanul terjeszthessük a holokauszt-revizionista nézeteinket, elvégre konkrét részletkérdések elemzése, és megfelelően ravaszul megfogalmazott kérdések felvetése nyilvánvalóan a jövőben sem számíthatna bűncselekménynek, addig remek eszközt kapnánk a kezünkbe a kommunisták áldozatait mocskoló, illetve a velük történteket jelentéktelen színben feltüntető végbéllények elleni küzdelemhez.

Annál is inkább, mert ezek után talán a napjaink holokausztját végrehajtó gójfaló démonok hazai fajtársai sem tehetnék meg többé, hogy letagadják a napnál is világosabb párhuzamot saját vérszomjuk, és az általuk ebből kivetített mesés mítoszok között.

Már persze, ha nem akarnak börtönbe kerülni. :)

GÁZAI HOLOKAUSZT!

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Éjjeli zene

Az áldást sodika küldte 2009. május 29., péntek - 0:01-kor
Kategóriák: Anime - Japán rajzfilmek
Címkék: amv anime zene
15 komment

Szerintem így este tök kellemes ilyen zenét hallgatni.

Ezt most csak úgy”-rovatunkat látták. xD

By SoDI


 
 
1 (1)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Ügyes :)

Az áldást sodika küldte 2009. május 28., csütörtök - 18:19-kor
Címkék: reklam vicces video
46 komment

Ősrégi reklámfilm, ezért nyilván a legtöbben már láttátok, de álljon csak itt, elvégre vizsgaidőszakban igen kellemes ilyesmit látni. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bencsik Morvairól

Az áldást sodika küldte 2009. május 27., szerda - 20:35-kor
Címkék: bencsik krisztina morvai
72 komment

Miután Morvai Krisztinának a Kuruc.info lapjain megjelent válasza csak sejtetni engedi, hogy mi is Bencsik azon cikkének a tartalma, melyre reagál, alább olvashatóvá teszem az eredeti írást is.

Kénytelen vagyok, elvégre a Demokrata weblapján nem érhető el.


Morvai Krisztina korszakai


 

Ami engem illet, Krisztina válaszából erősen hiányolom, hogy miért nem reagált a Bencsik összeállításában idézett - kivételesen remek - Bombagyár cikkben leírtakra, mely világosan rávilágít, hogy teljesen felesleges úgymond az „erős nők” bátor kiállásáról ábrándozni, elvégre a családon belüli erőszak 99%-át normális férfiak helyett közönséges alkoholbetegek követik el.

Egyébként most az egyszer a legkevésbé sem értek egyet a Kuruc.info véleményével. Bencsik nem mocskolódott, csupán adatokat, idézeteket gyűjtött össze. Ezzel pedig soha senki nem lehet képes kárt okozni, elvégre mindannyian felnőtt emberek vagyunk, így pedig megérdemeljük, hogy az igazság, és a tények ismeretében hozhassuk meg azt a döntést, hogy kire szavazzunk. (Update: Ennél azért bonyolultabb a kép. Lásd itt.)

Természetesen a Jobbik listájára, és így Morvai Krisztinára kell szavazni.

De szigorúan úgy, hogy tisztában vagyunk minden egyes körülménnyel, mely a személyével kapcsolatos. Én úgy látom, hogy a tájékozottság igénye a világ legtermészetesebb dolga egy egészséges lelkületű ember részéről. Nem szabad elfelejtenünk, hogy Krisztina múltbéli feminista kilengései hatalmas tévedések, és a nemzet erkölcsi tartásában súlyos károkat okozó hibák voltak, ugyanakkor jó keresztényként meg kell bocsátanunk neki, elvégre 2006. ősze óta rátalált az igaz útra.

Nem hiszem, hogy ennek a felemlítésén Krisztinának meg kellene sértődnie, elvégre nemrég ő maga is úgy fogalmazott, hogy a 2006-os tapasztalatai alapján vált hazafivá, maga mögött hagyva addigi önmagát.

 

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

A KIA berágott a maszopra

Az áldást sodika küldte 2009. május 27., szerda - 14:29-kor
Címkék: ep kampany kia mszp sajtokozlemeny video
37 komment

Ezt most csak azért, hogy legyen fent minél több helyen. :)

A Kia Motors Hungary Kft. ezúton kijelenti, hogy a jelenleg futó európai parlamenti választással kapcsolatos, pártokat népszerűsítő kampányfilmekben esetleg feltűnő valamely KIA modell megjelenésétől ezúton teljeskörűen elhatárolja magát.

A gépkocsi filmben történő szerepléséhez sem anyagi, sem autós támogatást a Kia Motors Hungary Kft. nem nyújtott.

Vállalatunknak sem a múltban, sem a jövőben nem célja, hogy csatlakozzon bármelyik párt politikai kampányához.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Nem perverzek, társak!

Az áldást sodika küldte 2009. május 26., kedd - 15:34-kor
Címkék: buzi buzik gery vicces video
260 komment

Ez most egész jó munka Gerytől, bár hogy a vége felé látott határozott állásfoglalás miként egyeztethető össze a Likud testvérpártjaként működő, a Lisszaboni gyalázatot Gyurcsány első intésére boldogan megszavazó, végtelenül polkorrekt, hazaáruló branccsal való elvtelen összefekvéssel, még mindig nem értem egészen pontosan, de ez biztos az én hibám.

 

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

MDF kampányfilmek

Az áldást sodika küldte 2009. május 26., kedd - 13:34-kor
Címkék: bokros lajos ep habsburg gyorgy kampany mdf video
44 komment

Hátha valaki még nem látta őket.

Ezekről én nem tudok különösebben rosszat mondani.

Nekem tetszenek, már csak azért is, mert közgazdász hallgatóként Bokros professzor úrral (mivel a szélsőneokon rémképei végleg megmaradnak érdekfeszítő teoretikus felvetéseknek, elvégre mára súlytalan ahhoz, hogy a gyakorlatban is képes legyen egzisztenciákat nehezíteni) semmi bajom nincs, és ugyanígy vagyok Habsburg Györggyel is.

Ettől függetlenül persze hazaáruló görény, aki az MSZP jobboldali tagozataként működő Dávidibolya Fórumra szavaz.


 Bokros Lajos nem ért a divathoz.

Habsburg Györgynél akadnak jobb focisták.


Egyébként Dávidcsillag Ibolya vajon a bólogatós feje miatt nem képes rendesen kimondani a „György” szót? :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Betelt a pohár

Az áldást sodika küldte 2009. május 26., kedd - 2:19-kor
Címkék: hungarizmus video
98 komment


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

buzigyár xD

Az áldást sodika küldte 2009. május 25., hétfő - 23:17-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: bombagyar parodia vicces video
42 komment

Ha ezt nem egy Jörg Haider emlékét gyalázó hülye zsidó töltötte volna fel a netre, vicces is lenne. Bár, ha elvonatkoztatunk attól, hogy mégis egy ilyen zsidó töltötte fel, a második fele  vicces is. :)

Én egyébként elhatárolódom az ilyen hülye zsidóktól.

SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Megöregszünk

Az áldást sodika küldte 2009. május 25., hétfő - 21:25-kor
Címkék: parodia sodi vicces video
70 komment

Fogalmam sincs, hogy az illető mit akart ezzel a hülyeséggel.

Mindenesetre felhívnám a figyelmét arra, hogy aki ideje korán szarrá kopaszodik, és rondul, az rendszerint már huszas évei közepén elkezdi ezt. Szó se róla, vannak olyan korombeli, sőt nálam több évvel fiatalabb emberek (pardon: szörnyetegek), akiken én magam is meglepődöm, mert simán 40 közelinek néznek ki. :)

A másik dolog pedig, hogy édesapám most, lassan a nyugdíjhoz közeledve is szép alacsony homlokkal rendelkezik, és jó sűrű frizurával, így én ezért sem tartom valószínűnek, hogy túl sok hajat veszítsek. Míg a legtöbb korabeli ember kopasz, kövér, kiégett szar, addig ő abszolút fiatalos megjelenéssel rendelkezik, márpedig én ugye az ő génjeit örököltem.

Már 10 éve is ezzel jött haza az egyetemi találkozójáról: „Ez a sok rozoga emberi roncs megdöbbentő. Sörhasuk van, kopaszok, őszek, összeaszott az arcuk... Szörnyű. Fiam, én rájöttem, hogy nagyon szép ember vagyok . xD

Azt pedig, hogy az állam miért keskenyedne össze, illetve a szemem miért duzzadna meg, nem egészen értem, de ez nyilván az én hibám. Ugyanilyen rejtély, hogy az orrom vajon miért húsosodna meg a videón látható módon.

  • Update: A videót a készítője utólag priváttá tette, mert egy darab szar. Mindegy, az előképen így is látható a lényeg. :)

 

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Pénzt szedni a zsidóktól

Az áldást sodika küldte 2009. május 25., hétfő - 15:29-kor
Címkék: banner mszp tomcat zsido
107 komment

Oké... :) Van ez.

A jelzős szerkezetekkel nem foglalkozom, azokat leszarom.

Csak néhány mondatot emelek ki.

Egyrészt ami az eldobott, de érdekességként mégis publikált próbafelvételemet illeti... Az önirónia csak a nagy emberek sajátja, éppen ezért én nem vagyok hajlandó szégyenként megélni, ha nem vagyok híján ennek.

No de menjünk is tovább...

anyukájával él


Nem vagyok rászorulva, hogy vele éljek. Ha megnézitek a zsidó lakásmaffiával foglalkozó bejegyzéseimet, akkor láthatjátok, hogy a lakásom végül megmenekült. :)

eddigi írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne


Nem a dugás, hanem a dugás olyan szintű hajszolása, ami felülírja az élet egyéb értékeinek a keresését.

bizony pénzért engedi hirdetni Gyurcsányékat a blogján


Ez így, ebben a formában nem pontos. Hogy mi jelenik meg nálam, azt a Google határozza meg, ugyanis beállított szűrő híján teljesen véletlenszerűek a hirdetések. És igenis, egyfajta technikai próbaként, annak kiderítésére, hogy milyen eredményeket hoz egy közéleti témájú banner, kiváló a maszop - egyébként rém szánalmas - kampányoldalára mutató felület.

Ezerszer elmondtam, hogy én mostanában ástam bele magam nagyon mélyen az online marketing világába, aminek szerves része az optimalizálás, és a kísérletezgetés. Ebbe az MSZP banner még az olvasóim többsége szerint is (!) belefér. Rögtön letiltottam volna, ha az olvasók másként szavaznak.

habzó szájjal zsidózza és árulózza a kitűnő bestofgyurcsany.hu oldalt szerkesztő és az azonos című videófilm-sorozatot jegyző Gery Greyhoundot, amiért fideszes mer lenni, és szerinte ezért nem eléggé hazafi


Ez itt egy súlyos félreértés.

Nem az a probléma, ha valaki fideszes.

Ezzel az égvilágon semmi gond nincs, elvégre nem lehet mindenki tájékozott abban a tekintetben, hogy a Likud testvérpártjaként működő Zsidesz mekkora károkat okozott a magyarságnak a nemzeti szuverenitásunkat elvtelenül cionista kutyák elé vető Lisszaboni Szerződés megszavazásával. (Erről saját videóm itt).

Az a probléma, ha valaki járatos a mi köreinkben, így pontosan ismeri a tényeket az úgynevezett parlamenti egypárt nemzetellenes törekvéseiről, világosan átlátja a - saját megfogalmazása szerint - „cionista lobbi” romboló hatását, ám minden ez irányú felvilágosultsága ellenére a nemzetellenes erők szolgálatába áll.

Ha valaki tévedésből áll a Fidesz soraiba, az megbocsátható. Ha valaki a tények ismeretében, az igazság mély átlátása ellenére teszi, arról viszont igenis elmondható, hogy elvtelenül eladta magát.


Egyébként pedig Gerynél az volt különösen undorító, hogy bunkó módon rohant neki a Kuruc.info-nak, pusztán egy apró tévedés miatt. Egy hírszolgáltatónál néha tévednek. Ez teljesen természetes dolog. Még velem kapcsolatban is volt már ilyen. Egy tüntetésen egy gárdistával beszélgetve értesültem róla, hogy órák óta a Kurucon virít az arcképem, azzal a kommentárral, hogy én vagyok a Zeév Tóbiás nevű, hazafiakat mocskoló zsidó. Miután illedelmesen jeleztem a szerkesztőség felé a tévedésüket, ők hamarosan bocsánatot kértek tőlem, és rögtön javítottak. Lám, lehet így is elrendezni a problémákat, valamint lehet fröcsögve, zsurucozva. Mindenki döntse el, hogy neki melyik a szimpatikusabb.

 Segélyekből élő mélymagyar újságíró


Amíg az ember tanul, természetes, hogy nincs ideje pénzt keresni.


wannabe sztár és leleplező


Bizony. ;)

aki videózza magát


Hiú vagyok. Mikor lesz a kivégzésem? :)


és mindenhol megtalálja az álnok ellenséget, és a legkisebb árulásra is azonnal rámutat


Bizony.


de azért egy kis MSZP reklám mehet, hiszen legalább néhány száz forint leesik érte


Nem a néhány száz forinton van a hangsúly, hanem a technikai próbán. Összesen nincs két villamosjegynyi az MSZP bannerből származó nyereség. Vagyis pénzkeresetnek ez rém gyenge, optimalizálásként, technikai próbaként viszont igenis kitűnő.

Egyrészt nincs azzal semmi gond, ha a kapitalisták saját maguk szállítják a kötelet az akasztásukhoz, másrészt pedig van itt egy kiváló szempont, amit a Basti nevű olvasóm foglalt össze a legjobban.

Basti:
2009. 05. 21. 16:52

Szerintem semmi gond ezzel nincs, ott kell elszedni a lóvét a zsidóktól, ahol csak lehet. Akire ez mentálisan hatni tud, az úgysem való közénk, mert egy agymosott idióta.


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Ez HAZUGSÁG!

Az áldást sodika küldte 2009. május 24., vasárnap - 22:34-kor
Címkék: tomcat
154 komment

Van itt valami, ami egészen konkrétan nem igaz.


Tomcat  2009-05-24 14:02:08

(...)

Mellesleg említettem, hogy Sodika, a bátor kameraállvány-bajvívó feljelentett engem garázdaságért? Milyen érdekes.

/ forrás /


Ez szemen szedett hazugság!

Én nem jelentettem fel senkit semmiért.

Se konkrét személyt, se pedig ismeretlen tettest.

Életem egyetlen feljelentése 2008. április 11-én volt, miután egy zsidó kommentelő beígérte, hogy ha elmegyek a Hollán utcai tüntetésre, megver.

Eme egyetlen egy eseten kívül soha nem tettem feljelentést.

Még a lakásmaffia-ügyemben sem, ott is a zsidók jelentgették fel egymást, és azért van rendőrségi nyomozás.

Egyesekkel szemben ÉN nem vagyok jobboldaliakat feljelentgető spicli! Ennek az ellenkezőjét állító konkrét hazugságáért Tomcat bocsánatkéréssel tartozik nekem, amit mihamarabb el is várok tőle!

Dobtam Tomcatnek egy e-mailt.

Szia.

 

Azt írtad a Bombagyár kommentek között, hogy én feljelentettelek téged garázdaságért.

 

Ez egészen konkrétan nem igaz. Én sem ezért, sem más miatt nem tettem feljelentést sem ellened, sem pedig ismeretlen tettes ellen bármilyen veled kapcsolatos ügyben, és mást sem kértem meg erre soha.

 

Minden egyéb bőven belefér, elvégre közírók vagyunk, de ez egy konkrét tényállítás tőled, ami tényszerűen nem igaz.

 

24 órán belül elvárok egy helyreigazítást.

 

SoDI

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Szerva itt, szerva ott :)

Az áldást sodika küldte 2009. május 24., vasárnap - 11:41-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: blogadmin blogin parodia tomcat
206 komment

Nemrég volt egy bejegyzésem arról, hogy érthetetlen a - Tor Salqvist szavaival élve - folyton altesti örömöket hajszoló szélsőliberális mammonimádók lelki beszűkültsége, elvégre egy extrém helyszínt érintő próba után ki tudom jelenteni: még az ilyesmi sem ad hozzá annyi pluszt, hogy az ember a szellemi sivárság olyan szintjére süllyedjen, mely után hasonló szituációk szüntelen kereséséről szól az élete. Nos, régen szerepelt itt linkgyűjtemény, ezért az alábbiak apropóján most pótolnám ezt a mulasztásomat...Amúgy is szeretek magamra linkelni. Ez a nagy előnye megvan annak, ha az ember több éve kitartóan blogol. :)


BÓNUSZ:

 


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Ne zsidózz! xD

Az áldást sodika küldte 2009. május 23., szombat - 21:58-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: blog parodia sodi vicces zsido
58 komment
Bár sokszor hivatkoztam itt arra a blogbejegyzésemre, amiben a származásomat tárom fel előttetek kimerítő részletességgel, álljon itt egy másfajta bizonyíték is, melyet az imént Strausz János barátunk ajánlott a figyelmembe. :)

Látom, folyton lezsidóznak SoDI!
Itt van egy hiteles bizonyíték ennek ellenkezőjéről:

http://www.matula.hu/izsdb/

Beírod a neved, és kidobja az eredményt.

Negatív.


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Kijavított plakátok

Az áldást sodika küldte 2009. május 23., szombat - 12:53-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: ep kampany kepek plakat szdsz vicces
9 komment

Ezek a fránya SZDSZ-esek mindig elrontják a plakátjaikat. Még szerencse, hogy akadnak lelkiismeretes hazafiak, akik a segítségükre sietnek.

 

Az alábbi képeket Strausz János fényképezte ma délelőtt.

 

Szavazz!
Szavazz!

A szakállas bácsira!
A szakállas bácsira!

Szavazz!
Szavazz!

A vödör szarra!
A vödör szarra!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Ez tökéletes :)

Az áldást sodika küldte 2009. május 22., péntek - 19:22-kor
Kategóriák: Paródia
Címkék: ep kampany vicces video
22 komment

Egyéb videók találó kommentárral ide kattintva.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Zsery Zsreyhound eladta magát - VIDEÓ

Az áldást sodika küldte 2009. május 22., péntek - 19:04-kor
Címkék: ep fidesz gery kampany video
210 komment

Csodáljátok meg a varázslatos zsideszes reklámfilmet.

„nem szavaznék a Jobbikra”

Gery Greyhound, a „józan gondolkodású jobboldali”


 

 


Nem azért mondom, drága feleim, de egyrészt biztos favoritra csak azok tesznek, akik lusták erőfeszítéseket tenni, és szeretnek a legkisebb ellenállás felé mozdulni, másrészt pedig abban az egyben szerintem minden valódi hazafi egyet tud érteni a balliberális elemekkel, hogy egy esetlegesen kétharmados népszerűség fölé emelkedő Fidesz a legrosszabb rémálom, amit csak el lehet képzelni ebben az országban.

By SoDI

Ui.: Technikailag egyébként profi munka, amit látunk, de ez most részletkérdés.


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Jobbik 20%

Az áldást sodika küldte 2009. május 22., péntek - 16:03-kor
Címkék: ep jobbik valasztas
25 komment

Bevallom őszintén, azzal a hírrel, miszerint a legújabb mérések szerint a Jobbik az MSZP-t is megelőzheti, én eredetileg ugyanúgy voltam, mint a Hunhir szerkesztői. Legyintettem, azt gondolva. Ez nyilván erős túlzás, valamelyik kevésbé gyakorlott közvélemény-kutató amatőr kézzel összeállított felmérésének hibaszázaléka csupán.

De nem.

Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy az Index villámgyorsan levette az oldaláról a magát MSZP fölé tornászó Jobbikról szóló cikket. Ez a legkiválóbb bizonyítéka annak, hogy a balliberális hazaárulók valójában félnek, rettegnek, és frusztráltak, mert tudják: eljárt felettük az idő.

Az, hogy a magyar nép egyre nagyobb hányada ébred rá arra az igazságra, melyet évek óta magam is hajtogatok, bevallom, igen erős megelégedéssel tölt el.

Az emberek kezdenek rájönni, hogy magukfajtákról, és magunkfajtákról beszélni nem kirekesztés, mert igenis indokolt aszerint megkülönböztetni az embereket, hogy a magyar polgárok jólétével, vagy - a Talmudi gyűlölettől vezérelve - idegen érdekek kiszolgálásával törődnek.

Kezdik felismerni, hogy amikor szemkilövető ávósokról beszélünk, akkor nem az alulfizetett, és a többi dolgozó magyarhoz hasonlóan kizsákmányolt kis rendőrrel fordulunk szembe, hanem az őket lehetetlen helyzetbe kényszerítő és valamennyiüket kihasználható eszközként kezelő, politikai pórázon rángatott vezetőkkel. A kis rendőrök még egy esetleges hatalomátvétel alkalmával is nagy szolgálatot tehetnek nekünk, elvégre nem a személyiségükkel van a probléma - a Posta Imre által leírt tények csupán múlandó tünetek -, hanem a frusztráló szervezeti kultúrájukkal, melyeket nemzeti alapra helyezve ők maguk is sokkal hatékonyabban munkálkodhatnak a közbiztonság megteremtésének feladatán. Helyettünk azok a balliberális fröcsögő idióták a rendőrök igazi ellenségei, akik gondolkodás nélkül szembe köpik azt az 5300 rendőrt, egyben a tiszthelyettesek több, mint kétharmadát, akik végre valahára élhetőbb körülményeket szeretnének a magyar munkavállalóknak.

Érzik a magyar emberek azt is, hogy aki a cigánybűnözés problémájáról beszél, az nem rasszista, elvégre a szociokulturális alapon determinált elkövetési magatartások léte egzakt módon kimutatható kriminalisztikai tény, mellyel kapcsolatban csak annak nem érdeke az egyenes beszéd, akit hidegen hagy a magyar emberek biztonságának kérdése.

Arra is egyre többen eszmélnek rá, hogy nem szélsőségesség kimondani, hogy Magyarország a magyaroké, elvégre ki másé kellene, hogy legyen, ha nem a miénk? Ha valaki nem a magyar emberek érdekei ellen cselekszik, miért is lenne a szemében probléma annak a nyílt deklarálása, hogy gazdasági döntéseknél elsősorban a magyar nemzeti kincsek védelmét kell első helyen biztosítani, és csak olyan mértékben szabad teret engedni a külföldi befolyásnak, amennyire az egy konstruktív együttműködés keretében képes támogatni ezeket a célokat?

Ez a 20% nyilván csak a kezdet, mert ahogy Vona Gábor nagyon jól megfogalmazta az elmúlt napokban: az ország kétharmada Jobbikos, csak még nem tud róla. Talán mégis van egy apró reménysugár. Talán mégsem teljesen birka a magyar nép, és képes felismerni saját elemi érdekeit.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Jó-e a politikai hirdetés?

Az áldást sodika küldte 2009. május 21., csütörtök - 15:57-kor
Címkék: ep mszp politika reklam
90 komment

Sokak szerint le kellene tiltanom a blogról a politikai hirdetéseket, ugyanis fonák helyzetet teremt, ha az ellenoldal reklámjai jelennek meg nálam.

Ezzel szemben én úgy látom, hogy nem feltétlenül van ebben semmi kivetnivaló, ugyanis egyrészt a mi oldalunk is érdeklődhet a többiek kampánya iránt, másrészt pedig járnak ide baloldali olvasók is, akiket még inkább érdekelhet saját pártjuk programja.

A választási eredményen ez amúgy sem változtat túl sokat, elvégre a balos kampány-weboldal most elég gagyi. :)

Szerintetek mit kéne tennem?

 

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Ez egy narancs

Az áldást sodika küldte 2009. május 20., szerda - 22:39-kor
Címkék: narancs osszeeskuves video wtc
20 komment

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Férgek kampánya

Az áldást sodika küldte 2009. május 20., szerda - 12:32-kor
Címkék: ep kampany video
62 komment

Na, gyerekek. Remélem, még nem reggeliztetek.

Mert most hányni fogtok. :)Drogosbuzi cigányzsidók, egyesüljetek!

 

 

Kenjük együtt az uzsorás leszámolást a Gárdára!

 

 

Ne a mindent elöntő szart nézzük, hanem
a közpénzlenyúló luxusberuházásokat!
Éljenek a hőzöngők szemeit kilövető elvtársak!

 


Ez utóbbi egyébként különösen undorító. Miközben Nyugat-Európában mindenhol forgalomösztönző ÁFA-csökkentéssel, és egyéb beruházási kedvezményekkel kezelik a válságot, addig nálunk megszorítanak. Ahhoz, hogy mindezt akként kommunikáljuk, mintha az egész kontinensen ugyanazok a nehézségek mutatkoznának, mint nálunk, igencsak vastag pofára vall.

Azt a mondatot pedig, miszerint „a magam útját járom, és nem szeretem, ha mások akarják rám kényszeríteni, hogy mit gondoljak” igencsak furcsa pont a holokamu-cáfolat büntethetőségéért kardoskodó, vagyis a szólásszabadság jelenleg érvényes kereteinek elpusztításán ügyködő antimagyarok szájából hallani.

Ilyet szól a csaj: rossz a széthúzás, a következő mondatában pedig a hazafiaktól való elhatárolódást várja el.

Hát anyád.


By SoDI

Forrás: Kuruc.info


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Miért nem írok le semmit?

Az áldást sodika küldte 2009. május 19., kedd - 22:42-kor
Címkék: blog maganelet sodi
287 komment

Na kérem, az elmúlt napok főbb történéseiről, és az általam megtapasztaltakról azért nem fogok beszámolni nektek itt a blogon, mert biztos vagyok benne, hogy ha akár csak a felét leírnám, sorban tíz-húsz embertől kapnál meg, hogy kamuzok össze-vissza. :)

Másrészt pedig bölcsen felmértem, hogy a Broni-szintű plasztikus leírások olyannyira távol állnak az én személyiségemtől, hogy ha előhozakodnék valami hasonló dologgal, akkor hetekig mindenki ezzel szívatna. Ezért annak ellenére tartózkodom ettől, hogy ebben a versenyben most legyőzném őt. xD

Ennyit arról, hogy a chat.hu-s ismerkedés szánalmas dolog lenne.

Így csak annyit árulok el amolyan dicsekvésképpen, hogy mindezt úgy sikerült elérnem, hogy nem csak hogy nem fizettem érte, de még arra is ügyeltem, hogy a közös költésekből a hölgyre eső rész mindenképpen stabilan 50% felett legyen. ;P

Mindenesetre édesapámnak azon mondásának lényegét, miszerint az élet legtöbb dolga csak addig izgalmas, amíg meg nem tapasztalod, hogy nem is akkora istenség, mára tökéletesen megértettem. A közéleti aktivitás, közírói tevékenység, pereskedés, és dokumentálás sokkalta érdekfeszítőbb tevékenység, mert a nemzeti radikális oldal győzelme nem olyan kategória, hogy sok ábrándozás után megfelelő akaraterővel viszonylag könnyű legyen megvalósítani.

Azt hiszem, ezt a jelenséget a szcientológus vezető, Fritzlauf Lajos fogalmazta meg nagyon pontosan a vele készített interjúmban, L. Ron Hubbard szavaira utalva. A teljes megelégedés kiábrándító, és egyben nagyon veszélyes, mert egyenesen következik belőle az érdektelenség, a letargia, vagyis egy folyamatos, és gyors süllyedés a halál felé.

Sokkal érdekesebb kihívás jelen blog olvasottságának felfuttatása holmi, legtöbbször liberális embereket vezérlő társas céloknál, mert ezt - radikális profilváltás nélkül - jóval nehezebb elérni, mint a sokáig dédelgetett, egyéb kategóriájú álomképek megvalósítását. :)

Szóval hajrá blog, meg minden. :D

By SoDI

Ui.:  A szcientológiával kapcsolatban egyébként én továbbra is a bölcs, és tárgyilagos semlegesség talaján állok, ezért  nem kívánok se pro se kontra véleményt nyilvánítani róla.


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Cigány GPS

Az áldást sodika küldte 2009. május 19., kedd - 11:00-kor
Címkék: cigany vicces video
43 komment

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

72 órás szünet

Az áldást sodika küldte 2009. május 16., szombat - 11:00-kor
Címkék: blog sodi
48 komment

Mivel van egy projektem, ami a hétvégén a teljes odafigyelésemet igényli ezért 72 óráig szünetel a blog. Született ma reggel három bejegyzés is, addig tessék szépen azokat beosztani. :)


A blogírás folytatódik:
Visszaszámlálás vége
(nap:óra:perc:másodperc)


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Kivágókígyó és lúzermaszop

Az áldást sodika küldte 2009. május 16., szombat - 9:56-kor
Címkék: budapest kroko mszp politika vicces video
12 komment

Ez még a csütörtöki beszámoló, de azóta nem jutott időm rá, hogy megírjam. :)


Szóval jól indult a nap, de aztán megint kénytelen voltam konstatálni, hogy szánalmas birka a magyar nép, még a nyugatra szökő ártatlanokat halomra lövő gyilkosokkal dolgozó Kivágóné beiktatását sem voltak képesek megzavarni. Se egy árpádsáv, se egy ribancozás, se egy semmi.

Így egyedüli szórakozást a kiürült Fidesz padsor, és a néni idétlen beszédhibái jelentették.

Logopédiai tanulmány:
Kivágó e'társznő eszküszik ssssz

Ha nem indul, kattints ide!Annál érdekesebb volt Kroko MSZP elleni pere. A szocik azt írták a weblapjukon, hogy Gondáék egy Duna parti, Gyurcsány elleni tüntetésükön Hitlert és Sztálint éltették, belekiabáltak a Himnuszba,  és hogy a csapatuk egy horda. Első fokon Kroko emiatt 250 ezret nyert meg.

 Kroko figyel
Kroko figyel

A másodfokú bíróság a három kifogásból kettőt jogosnak talált, a „horda” megjelölést viszont a véleménynyilvánítás kategóriájába sorolta. Krokonak a 250 rongy mellé annak kamatait is megítélte.

 Bíró néni ítéletet hirdet
Bíró néni ítéletet hirdet

Mindenesetre a maszop veresége így is jelentős, és most már jogerős.

Kroko örül a győzelmének
Kroko örül a győzelmének

Kroko vágatlan videója alább:
Másodfokon nyert Kroko az MSZP-vel szemben!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!
Régebbiek | Végére »