Bognár Tibi bácsi: Saját képek Gyurcsány Ferencről a Zuschlag-perben

Papi Gergely főhadnagy rágalmazás miatt feljelentette Hermán Pétert

Havrilla István: FRISS: A bíróságon megfegyelmezett ÁVÓS története

Szinte ingyen. Hány gyerek ebédelhetne belőle egy évig? (Rebisz adatközlés - október 23)

Hermán Péter: Az ÁVH nak ki kell adni a videófelvételeket július 4-ről

Gőbl Gyuri levele az ÁVH-nak okt. 23-ról

Hermán Péter: Kupleráj az ÁVH-nál - 8 hónap nem elég március 15 kivizsgálásához

2009. szeptember

« 2009. augusztus 2009. október »

Nem megerőszakolósan

Az áldást sodika küldte 2009. október 1., csütörtök - 1:01-kor
Címkék: buncselekmeny pedofilia polanski zsido
38 komment

„Nagyon durva dolgot tett velem...”

Samantha Geimer

Az Origó egy remek cikket hozott le, ami plasztikus részletességgel ismerteti, hogy egészen pontosan mit követett el Roman Polanski a 13 éves kislánnyal szemben.

A múltkor már orvosi források segítségével elmeséltem nektek, hogy pontosan milyen tablettákat adott ez a beteg pedofilzsidó a gyámoltalan áldozatának. Csak két mondatot emelnék ki erről az úgynevezett metakvalonról.

 A karokban és lábszárakban jelentkező bizsergés az idegkárosodás jele is lehet a következő gyógyszerek mellékhatásaként: altató metakvalon hatóanyagokkal... 

Diazepinek: számos vegyület, amelyeknek alkohollal való fogyasztása különösen veszélyes. Ezek közül drogként használják a metakvalont.  

Nos... Talán emlékeztek rá, hogy néhány hete a Whoopi Goldberg nevű izé külön videóüzenetben üdvözölte a budapesti buzifelvonulást, és bírálta a magyar hazafiakat az állítólagos erőszakosságuk miatt. Úgy néz ki, Goldberg kisasszonyt a másfajta erőszakosságok nem zavarják ennyire.


„Ez nem olyan megerőszakolós

megerőszakolás volt.”

 

Whoopi Goldberg

/ forrás /

Nézzük csak meg, milyen az, amikor valaki nem megerőszakolósan erőszakol meg leitatott, és védekezésképtelenné  gyógyszerezett kislányokat. Nagyon fontos megtudni, hogyan kell nem megerőszakolósan erőszakolni, ki tudja, mikor vesszük hasznát ennek a remek gyakorlati tudásnak.

Polanski felajánlotta, hogy készít néhány fotót Samantháról, és eljuttatja őket európai magazinokba. Az ambiciózus kamaszlány és nem kevésbé ambiciózus anyukája számára irtó jól hangzott a dolog. "Azt gondoltuk, jót tesz majd a karrieremnek" - emlékszik.

Polanski áldozataSamantha egyedül ment az első  fotózásra, ahol két öltözés között máris készült róla néhány toplessfelvétel. "Hagytam, hogy fotózzon, de elég zavarban voltam. Éreztem, hogy nem lenne szabad belemennem, de mivel gyerek voltam, azt hittem, nem tenne ilyet velem, ha nem volna rendben.  Persze ha anyámnak elmeséltem volna, többé nem engedett volna el. De amikor Polanski pár héttel később új időpontot ajánlott, anyám gyanútlanul megegyezett vele. Nem igazán akartam elmenni, de még mindig úgy gondoltam, hogy jó lehetőség lesz a karrierem szempontjából."

Jack Nicholson házába érkeztek, aki már Samantha szemében is igazi sztár volt. De nem találkozott vele, úgy tűnt, hogy magukra maradtak. "Polanski azt kérte, pózoljak a kamerának, és közben pezsgővel kínált. A bort nem fogadtam el korábban, de a pezsgő izgalmasabban hangzott. Folyton újratölti a poharamat. Aztán azt kéri, megint a felsőm nélkül pózoljak és hogy menjünk a jacuzziba, ott akar fényképezni. Nincs nálam fürdőruha, úgyhogy fehérneműben ülök be. Készít pár képet, aztán ő is leveszi a ruháit, és meztelenül beül mellém. Akkor már sejtem, hogy ez nincs rendjén. Félek, de kába vagyok, úgyhogy azt mondom neki, hogy asztmám van, vigyen haza. Kiszállok, veszek egy törülközőt, de ő még nem akar hazavinni.

Elővesz valami tablettát, és megkérdezi, hogy próbáltam-e már. Azt hazudom, hogy igen. Beveszem az egyharmadát, ő beveszi a többit, és azt mondja, hogy feküdjek le egy percre. Tudom, hogy azt akarja, és nem fogja elfogadni, ha nemet mondok. Be vagyok nyomva, félek, és fogalmam sincs, mit tegyek, ezért hagyom, hogy megtörténjen."


Még egyszer: az alkohollal kevert metakvalon nyugtató nagyon veszélyes idegméreg! Az orvosok szerint akár ott helyben meg is ölhette volna a kislányt!


 De a dolog nem megy teljesen zökkenőmentesen, megzavarja őket Nicholson akkori barátnője, Anjelica Huston, aki véletlenül benyit a szobába. Polanski odamegy az ajtóhoz, hogy váltson vele pár szót, addig Samantha öltözködni kezd. Polanski visszajön, és azt mondja: "Feküdj vissza!", és újra levetkőzteti. "Mivel megzavarták, még visszajött, hogy gyorsan befejezze a dolgot. Aztán felöltöztem, kimentem a kocsihoz, és elsírtam magam. Miközben hazavitt, még azt mondta, hogy ezt ne meséljem el az anyukámnak. De a nővérem meghallotta, amikor a fiúmnak elmondtam telefonon, és ő elmondta az anyukánknak. Anyám megkérdezte, igaz-e, aztán hívta a rendőrséget."

Ilyen tehát az, ha valakit nem megerőszakolósan erőszakol meg valaki.

„A bírók is meg akarnak dugni fiatal lányokat. Az esküdtek is meg akarnak dugni fiatal lányokat. Mindenki akar dugni fiatal lányokkal!”

Roman Polanski

Igen kérem, ez lehet hogy így van.

De ez a tény miként fér össze azzal, ha ezt valaki úgy éri el, hogy olyan kemikáliát szedet be alkohollal együtt az áldozatával, mely ebből a szempontból a legveszélyesebb drogok egyikének számít?

Ezt a részletet még mindig nem értem egészen pontosan.

Mindegy, a lényeg, hogy hallgassatok Whoopi Goldbergre.


Ne verjetek buzit, és ha megerőszakoltok valakit - az Isten szerelmére - nehogy megerőszakolósan tegyétek!


Bojkottáljuk a pedofilbarát Whoopit!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Pál Marci és a csendőrök

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 30., szerda - 20:40-kor
Címkék: birosag csendorseg muemlek pal marci video
16 komment

Pál Marci történelmi túrára kalauzol titeket a Fővárosi Bíróságon, ahol máig megvan a csendőrök váróterme.

Ha nem indul, kattints ide!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Egy angyal

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 30., szerda - 10:41-kor
Kategóriák: Ironikus bejegyzések
Címkék: angyal kepek patrovits andras vicces
57 komment

A mindannyiunk által mélyen tisztelt és szeretett Kapitány Úrról, aki egyébként egy angyali jellem, tilos rosszat mondani, különben lecsukat.


De egyébként demokrácia van.

 

Dr. Petrovits András egy angyal!

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hermán Péter vasárnap

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 29., kedd - 20:58-kor
Címkék: herman peter
18 komment

Nekem most nincs kedvem blogot írni.

Olvassátok el helyette, hogy milyen inzultusok érték vasárnap Hermán Péter bajtársunkat, amikor Kiskunlacházán járt!

Hermán Péter hazafi


Kiskunlacházán volt egy rendezvény a cigánybűnözés,egyebekkel kapcsolatosan.

Az út szélén a szokásos túlméretezett ÁVH-s jelenlét fogadott bennünket. Egy település közeli csehónál megálltunk....kb 20 DARAB sárga mellényes lény álldogált,szelektív módon megállította azon gépjárműveket,amelyen valamilyen magyarnak tűnő jelet észleltek(nemzeti színű szalag,magyar zászló...)

Hermán PéterItt ügyködött egy Farkas Imre nevű örnagy et.(75812 azonosító,PES003 sisakszám)
A gépkocsi vezetők,és utasainak személyes és lakcím adatait írásban (RK lapon rögzítették)

Tudattuk a sárga szemetes mellényt(látható azonosító számot nem viselő lényekkel,hogy jogellenes a cselekedetük.

Ugyanis adatokat csak abban az esetben rögzíthetnék,ha az további intézkedéshez szükséges lenne,pl.feljelentés.

Minden gk utasait tájékoztattuk a jogsértésről,a Független Rendészeti Panasztestület elérhetőségéről,felajánlottuk az intézkedésről készült képek elküldését E címükre.

Kb. 5-6 kocsi ÁVH általi igazoltatása, és tanácsadásunk után totál udvariasan odajött fenti őrnagy et. Illedelmesen köszönt (de rendőri intézkedés közlése nélkül )kért tőlem egy igazolványt. Én maxiális udvariasságomat bevetve átnyújtottam útlevelemet.Melyet kb 5 másodpercnyi "tanulmányozás" után visszaadott. Se Schengeni lekérés,se kőrözési adatkérés. Érdeklődött,hogy kinek készítem a képeket??? Megnyugodott.

Hermán PéterA következő két kocsi igazoltatásánál ő is jelen volt. A sárga mellényes lények változatlanul írták fel a megállított gépkocsik utasainak személyes és lakcím adatait (RK lapra) Ezt leszámítva több Jobbikos megdícsérte az őrgy elvtit,hogy ők a mostanában látott legnormálisabb ÁVH-sok. Ezzel mi is egyetértettünk,csak nehezményeztük a készletező adatgyűjtést. Őrnagy elvti abban a tudatban volt,hogy ez nem törvénysértő. Büszkén mesélte,hogy a közelmúltban Kerepesen személyesen tépett szét vagy 400 RK lapot. Hiába győzködtük akkor is,most is jogellenes a kitöltésük........................................................................

A Petőfi Művház előtti téren békésen álldogált egy Rendőrség feliratot nem viselő Mercedes Sprinter kukkoló kocsi,(KYJ-130) tekergette a tetején lévő kameráját.

Rövidesen észletük,hogy az épület emeleti erkélyén két ÁVH-s tartózkodik. Magyar nyelven kellő tisztelettel megkérdeztük tőlük,ugyan miért tetszenek minket fényképezni???? A 07311 számú REBISZes egy min 3000 mm objektívval ellátott fényképezőgéppel kockázta a rendezvény résztvevőit,ugyanezt tette a 06245 számú egyén egy videó kamerával. Miután öregapám 30 éve padláson száradó csizmája értelmesebb választ adott volna,mint ez a 2 "rendőrnek látszó" lény........úgy döntöttünk meglátogatjuk őket........és mi is kihasználjuk a terep adta lehetőséget fényképezésre

Hermán PéterA két beszédhibás lényre a szövő helyiségben találtunk.....belépésünkre furcsa összefüggéstelen szavakat adtak ki magukból.........menjünk el onnan meg ilyesmi.....békésen fényképezgettük,videóztuk a két lény reakcióját....az egyik félelmében telefonált..................Megfelelő ingyesen alapfoku jogi ismeretek átadása után........a rendezvényről is készítve némi képanyagot magukra hagytuk az IQ negatív egyéneket................

Kb egy órával IQ-éknál tett látogatásunk utánk észleltük,hogy az említett helyszínen H Gáborék tartózkodnak ÁVH-sokkal körbevéve........ha már ott jártunk felnéztünk mégegyszer az emeletre. Azt hittem valami részeg kocsmai felszolgáló üvöltözik útszéli stílusban,de megnyugodtam: vendéglátós ennyire nem süllyedhet (később kiderült ő egy 74214 sz.r.főhadnagy (nő???))Természetesen igazolványát többszöri felszólításra volt hajlandó megmutatni...

Jelen volt még 74996 számú szemetesmellényt Ráckevei karjelvényt(látható azonosító számot nem viselő lény)

Az előbbiekben említett 2 DB fényképezős lény fokozott izgalmi állapotba került megjelenésünkkor.

Az ÁVH-s néni intézkedés közlése nélkül kezemet szorongatva igazolványomat kérte.....kellő tisztelettel felhívtam figyelmét,hogy szeretném ha nem fogdosná a kezemet............közben hátat fordított.

74996 számú lény agresszív módon követelte igazolványomat. Tudattam vele,hogy a "hölgy" vont igazoltatás alá..........

Zavaros mondatokat eregetett ki magából....mi lesz,ha nem adom oda az igazolványt......

Hermán PéterMegkértem,és a tjelenlévő többi személy is,ha intézkedést kezdeményez,úgy azt a jogszabályi előírásoknak megfelelően tegye ( tisztelgés,köszönés,név,azonosító szám közlése....elmondani mi járatban van. A borvirágos IQ negatív lény erre nem volt képes. Közben békésen ordibált a velünk lévő ügyvéd nővel előbb említett "főhadnagy"

Közben megérkezett az említett NORMÁLIS őrnagy akit (kiváncsi leszek a rádióforgalmi napló tartalmára!!!) küldtek ki kb 10 DROID kiséretében. Őrnagy elvti totál normálisan kezelte helyezetet. az üvöltő lotyót lehalkította....Visszaszólt rádión,hogy nincs itt semmi gond. Sz Gábort az ajtóban álló lény nem akarta kiengedni-szabad mozgásában gátolta......

Őrnagy elvti teljesen normálisan viselkedett a jogellenes adatkezelés tisztázása érdekében felhívta a helyszíni biztosítás parancsnokát (aki a helyi rendőrkapitány) aki nem tartózkodott a helyszínen...és őrgy tájékoztatása szerint nem volt hajlandó odajönni.

Egyenlőre a Független Rendészeti Panasztestülethez adunk be néhány panaszt. a jogellenes adatgyűjtés miatt az Adatvédelmi Biztoshoz fordulunk.

Amennyiben megtagadják a felvételek kiadását...... első menetben 177/B§ Visszaélés közérdekű adattal a megtagadó ellen.

Ennyi a rövid történet folyamatosan vettük a történteket videóra.     .......ha tetszik a történet használd egészséggel.................
Üdv             P.


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Freddy visszatér

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 29., kedd - 20:46-kor
Címkék: mozi
11 komment

Ehun ni az új Rémálom az Elm utcában film előzetese.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Csirke és az út

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 29., kedd - 9:30-kor
Címkék: marketing
32 komment

Ezt nagyon ajánlom elolvasásra mindenkinek, akit kicsit is érdekel a marketing. Én személy szerint halálra röhögtem magam rajta.


Miért ment át a csirke az úton?


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Halálos fenyegetést kaptam

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 28., hétfő - 23:49-kor
Címkék: eroszak pedofil zsido
55 komment

Megvallom őszintén, egészen a mai napig kétkedve fogadtam az olyan zsidó vallási előírásokról tudósító tájékoztató anyagokat, mint amilyen az alább látható videó. A mai nappal azonban kénytelen vagyok átértékelni ezt.

Eddig annak ellenére éltek bennem a kételyek, hogy láttam az amerikai predátor azon műsorát, ahol egy pedofil rabbit csíptek fülön, valamint meglepő gyakorisággal olvastam mostanában ehhez hasonló híreket:

Óriási botrány tartja izgalomban a Brooklynban élő haszid zsidó közösséget: két fiatal férfi, Joe Diangelo és Joel Engelman ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy gyermekkorukban az iskolában a rabbik szexuálisan erőszakoskodtak velük, egyiküket pedig egy ismeretlen a vallási fürdőben megerőszakolta.

Magyar Rádió

Emellett lelkem mélyén azzal kapcsolatban is voltak szemernyi kételyeim, hogy azok a belső tenyészetből fakadó degeneráltságok, melyeket Blogin az itt olvasható régi cikkében remekül összefoglal, valóban képesek arra ingerelni egyes félembereket, hogy fékevesztett haragjukban még pedofil bűncselekmények foggal-körömmel történő dühödt védésétől se riadjanak vissza.

A Zongorista című filmje okán a holokamu-vallás főpapjának számító Polanski nevű pedofilzsidóról szóló bejegyzésem apropóján most olvasom az e-mailjeim között az alábbi halálos fenyegetést:

Endre!

 

Tudod kik vagyunk.

Minket a legkevésbé sem érdekel, hogy fogyatékos vagy.

Felnőtt ember vagy, vállalnod kell a felelősséget a tetteidért.

Túlmentél egy határon, betelt a pohár.

Ajánlatunk a következő: belépsz a freeblogra, és letörlöd a blogodat, amilyen gyorsan csak tudod, lehetőleg most rögtön.

Amennyiben ez nem történik meg, nagyon csúnya baleset fog érni, és jobb, ha már most szólsz az édesanyádnak, hogy kezdjen gyűjteni, hogy karácsonyra meglegyen az új protézised és az orrműtéted.

Mindenkit érhet baleset, mostantól sűrűn nézz hátra, ha sötétedés után mész haza a Nándorfejérvár utca 3-as szám alatt található lakásodba.

Hallottál a volt MIÉPes Szabó Lukácsról?

 

Nem te leszel az első, és nem is az utolsó.

 

A legjobban teszed ha belépsz a freeblogra most, letörlöd a blogodat, így elkerülve a baleseted.

 

Nem kell hogy erre a levélre válaszolj. Nem írunk mégegyszer.

 

MNSZ

http://nacivadasz.blogspot.com

 

Hogy mindenki pontosan tisztában legyen vele, mi az, amit hős antifasisztáink ilyen elkeseredett indulattal próbálnak védeni, röviden összefoglalom, mit is érdemes tudni az ügyről.

Mint az imént megtekintett videóban láthattátok, a talmud előírásai alapján egy nem a saját köreikből való lány nem rendelkezik semmiféle emberi méltósággal, éppen ezért nem is fontos ezt biztosítani a számára.

Megmutatom ennek a konkrét jeleit is.

Ha megfigyeltétek az ügy hazai sajtótálalását például az Indexen, akkor észrevehettétek, hogy arra a drogra, amit Polanski a kislánynak adott, egyszerűen Quaalude-ként hivatkoznak. Ezzel nyilvánvalóan az a céljuk, hogy a magyar olvasó ne értesüljön arról, hogy saját nyelvén a metakvalon nevű szerről van szó.

Tudják ugyanis, hogy ha a magyar ember egy kicsit utánanéz annak, milyen cucc is ez, akkor elborzad a szörnyű idegméreg mellékhatásain.

A karokban és lábszárakban jelentkező bizsergés az idegkárosodás jele is lehet a következő gyógyszerek mellékhatásaként: altató metakvalon hatóanyagokkal...

NetDoktor

A magyar olvasó arról sem értesül, hogy ez a gyógyszerrel való visszaélés egyik legkedveltebb anyaga. De tovább megyek. A zsidó sajtó ezzel a trükkel azt is elhallgatja, hogy ennek a nyugtatónak az alkohollal való keverése kiemelt veszélyt jelent.

Diazepinek: számos vegyület, amelyeknek alkohollal való fogyasztása különösen veszélyes. Ezek közül drogként használják a metakvalont.

forrás (26. oldal)

Ehhez képest Polanski a metakvalon tablettákat pezsgőben oldotta fel.

HPolanski áldozataa mindehhez hozzáveszem az ide kattintva megtekinthető interjút, ahol az áldozat elmeséli, hogy az volt a legrosszabb a kálváriájában, hogy senki sem hitt neki, annak ellenére, hogy végül bebizonyosodott az igazság, akkor még világosabb a kép. Ugyanaz a zsidó irányítás alatt lévő sajtó, mely most Polanskit mentegeti, annak idején a lányt támadta, és zaklatta. Mert amint az érintett talmudi idézetekből tudjuk: egy hozzá hasonlónak szinte soha nem lehet igaza egy kiválasztottal szemben.

Ám a Nácivadászok ezt másként gondolják. Az ő szemükben a pedofília elítélése verést érdemel. Az sem érdekli őket, hogy ezzel leleplezik saját magukat, és megmutatják az antifasizmus néven takargatott talmudi borzalom valódi arcát.

Őket csak a vér érdekli.

Lehetőleg kislányok vére.

És az aljas pedofil bűncselekményeket elítélő magyar hazafiaké.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Néhány beadandó

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 28., hétfő - 22:24-kor
Címkék: dolgozat munka sodi
35 komment

Az évek során egy seregnyi egyetemi beadandómat pakoltam fel ide a blogra - főként azért, hogy valamilyen formában rendszerezve legyenek. A dolgozat címke alatt megtekinthetitek őket.

Most az egyik vinyóm legmélyéről előkerült még néhány ősrégi darab, így ezeket is kirakom ide, hogy teljes legyen a kép.

 • ECDL tananyag értékelése (Powerpoint)
  Az ELTÉ-s Távoktatás I. nevű tantárgy keretében egy ECDL tananyag szakmai értékelése volt a feladat előre megadott szempontok alapján. Sajnos az, hogy pontosan mit kellett értékelni benne, már nincs meg.
 • 3D-ben forgó földgömb (Lazarus Object Pascal)
  A szintén ELTÉ-s Számítógépi grafika nevű tárgyhoz készült ez a beadandó. Miután nem használok vírusirtót, így futtatható állományt nem mellékelek nektek. A forráskódot a Lazarus nevű ingyenes, Delphi-szerű fejlesztőeszközzel tudjátok futtatható állománnyá varázsolni tetszőleges operációs rendszer alatt.)
 • Irodaépület hálózati terv (Powerpoint)
  Ez nem egyetemi, hanem egy CISCO szakmai beadandó, ahol egy irodaépület hálózati kiépítését és beállítását kellett megtervezni. Az, hogy mellettem egy hölgytársam is szerzőként van megjelölve, ne tévesszen meg senkit. Valójában szőröstől-bőröstől én készítettem a cuccot, ő csak szépen mosolygott hozzá. :) (Ha olvasod, Ági, bocs, de tényleg így volt. :)))

Plusz, hogy azok is megkapják a magukét, akik szerint én sose dolgozom, és munkaundorom van, linkelek két régi fizetős munkát is. Ezek még a nemrégiben elétek tárt portfóliómban sem szerepelnek.

 • Színművésznő
  Egy Németországból hazaköltözött színművésznő weblapja
 • Magyar Gazda Párt (MGP) weblap
  A borász és milliárdos Szeremley Hubának a 2006-os választási kampány idején én voltam az informatikai mindenese. Ennek kapcsán ezt a weblapot is én készítettem el neki. (Ez egy korai verzió)
By SoDI

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Újabb pedofil zsidó rohad meg a rács mögött!

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 28., hétfő - 15:33-kor
Címkék: pedofil pedofillia zsido
69 komment

Nézzétek meg ezt az aranyos kislányt!

Ezt a kislányt erőszakolta meg a Roman Polanski nevű pedofil zsidó


A Roman Polanski nevű
pedofil zsidó
őt drogozta be,
majd erőszakolta meg.

Roman Polanski, a pedofilzsidó


Ezek után sokáig bujkált, de most végre lecsukták ezt a beteg szörnyet. ÉLJEN AMERIKA! :)

HURRÁ!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

A válság jó dolog

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 27., vasárnap - 20:05-kor
Címkék: toth andras vallalkozas valsag
227 komment

Az igazat megvallva félek megszólalni, mert mielőtt akár csak egyetlen mondatot is leírtam volna, pusztán a címben szereplő gondolat okán többen vadliberális zsidó maszlagot beszopó baromként könyveltek el engem.

Ennek ellenére annyit kérnék minden kedves olvasómtól, hogy gondolkodjon velem együtt!

Sokan úgy hiszik, hogy a  mostani gazdasági válság néhány titokzatos, sötétben bujkáló  háttérhatalmi árnyalak műve. Ezek a globalisták így tudják felgyorsítani a világkormány létrehozásáért szőtt terveiket. Alacsonyabb szinten a válság tehát arról szól, hogy eme multimilliárdosok magukhoz szívják a kisemberek megtakarításait, majd ezután a leesett árakat kihasználva még a korábbinál is nagyobb gazdasági hatalomra tesznek szert.

Jelen bejegyzésemmel nem kívánok vitába szállni a fenti állításokkal, éppen ezért a továbbiakban tekintsük ezeket szilárd axiómáknak. A kérdés tehát az, hogy a személyes válságkezelő stratégiánk szempontjából következik-e ebből bármi is? A válasz az, hogy nem.

Felismerhetjük az okokat, meg is nevezhetjük, és igyekezhetünk felnyitni minél több embertársunk szemét, de mindemellett azzal is foglalkoznunk kell, hogy miként éljük túl ezt az időszakot. Az ember víz nélkül 1-2 napot, élelem nélkül pedig jó esetben is csak egy hetet bír ki. Tehát miközben az okokat boncolgatjuk, nem lehet ördögtől való gondolat, ha annak is szentelünk némi figyelmet, hogy a dzsungel kialakult vastörvényei ne zúzzanak minket össze, és ne rántsanak le a halálba.

Mert bizony a dzsungel kegyetlen törvényei akkor is adottak, ha ez nem tetszik nekünk, és akkor is, ha megpróbáljuk kiismerni az új játékszabályokat. Ha ugyanis hajlandóak vagyunk ezt megtenni, akkor a panaszkodás mellőzésével megspórolt energiánkkal növekedési pályára is állhatunk, miközben mindenki más kidől mellőlünk.

A Vállalkozz Hatékonyan Klub tegnapi roadshow tréningjén Tóth András pénzügyi tanácsadó levetített nekünk egy grafikont, amelyik az amerikai vállalatok jövedelmezőségét ábrázolta a múlt században. Ez egy olyan ábra, ami megmutatja, hogy egy átlagos amerikai vállalat 100 befektetett dollár után mekkora hasznot tudott realizálni egy év alatt.

A pontos részletekre nem emlékszem, ezért fejből próbálom visszaadni, mit láthattunk (durva trendvonal).

Google jövedelmezőség

Az ábra nagyjából azt mutatja, hogy míg az 1929-es gazdasági világválság előtt az amerikai cégek jövedelmezősége egy igen szerény arányt mutatott, és 7,5 dollár környékén döcögött, addig  a kilábalás utáni időszakban korábban elképzelhetetlen növekedésnek indult, és az idők folyamán 13 dollár közeli értékre ugrott.

Valójában most is pontosan ugyanaz történik, mint akkor. Az alacsony hatékonysággal működő vállalatok, amelyek az elmúlt években szórták a milliókat értelmetlen hirdetésekre, és tevékenységekre, most sorban csődöt mondanak, míg a többiek megerősödve, egy teljesen új szintet képviselő vállalati kultúrával lépnek a jövőbe.

Unokáink világát sokkal hatékonyabb üzleti megoldások és szebb növekedés fogja jellemezni, mint ami a jelenlegi válság nélkül várna ránk.

Mindez pedig a közhiedelemmel ellentétben csak kisebb mértékben múlik a tőkeerősség kérdésén. Átlagos mértékű likviditással a hátunk mögött is biztosítható az életképesség, ha hajlandóak vagyunk megvizsgálni, hol ömlik ki a pénz a vállalkozásunkból. A kulcsszó a hatékonyság.

Az egész fejlődés mozgatórugója most egy alapvető törvényszerűség, miszerint az ember nyugodt időkben soha nem tesz fogadalmat. Akkor szokunk le a cigiről, ha látunk valakit, akit a dohányzás rokkantott meg.

Mindez persze együtt jár azzal a kellemetlen mellékhatással, hogy az úton vállalkozások sora hullik el, azonban ha valakit zavar az efféle szociáldárwinizmus, az gondoljon bele, hogy amikor a Jobbik a cigányok segélyezésének megreformálásáról beszél, akkor pontosan ugyanez a gondolat motiválja: hatékonyságra és értékteremtésre kell ösztönözni a társadalom pazarlóan működő szegmenseit.

Az egyetlen különbség, hogy a válságot - mint saját szemszögünkből eleve adott környezeti tényezőt - vajmi kevéssé tudjuk befolyásolni, éppen ezért  az egyetlen kérdés az, hogy magunkba roskadva siránkozunk, vagy (amellett, hogy rendes konzervatív hazafiként a továbbiakban is nevén nevezzük a probléma gyökerét) megpróbáljuk megragadni a mostani helyzetben rejlő valós lehetőségeket.

Én szeretném hinni, hogy a nemzeti gondolkodás, és a hazafiság egyben talpraesettséget is jelent, és senki sem várja el még egy nemzeti radikálistól sem, hogy ne próbáljon meg ügyesen alkalmazkodni a vadon új törvényeihez.

Elvégre az erős, és stabil lábakon álló hazafi a nemzet érdekében is eredményesebben tud küzdeni. Miért lenne ez a gondolat zsidó métely?

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Nem fejti ki

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 27., vasárnap - 5:44-kor
Címkék: cigany napiszar rasszizmus vicces
163 komment

A Napiszar olvasói körében egy cigány MyVip-es adatlapja kiverte a biztosítékot.

A zumi000 nevű felhasználó nem akarja részletesen kifejteni, hogy mi a véleménye ezzel kapcsolatban, ezért csak sejteti.

Nézzük meg, milyen az, amikor éppen sejtet!


ennek az eg vilagon semmi akadalyat nem latom! csak tudod nem ugy kell hogy 3 ember aktivizalja magat, a többi meg otthonrol szurkol es hejesel! mert ugye az a normalis, amit a többseg kepvisel! ha 4 millio ember kint lenne az utcakon egy hetig es felgyujtana minden putrit, es minden szarhazit megcsnkitana, felapritana, megkövezne, kerekbe törne, karoba huzna, kivagna a nyelvet, majat, szemét stb… most ez nem az a forum ahol kifejtem, akkor nem hiszem hogy barki a pofajat is kinyithatna joggal!


Hát ilyen. xD

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Majka beszól

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 26., szombat - 22:12-kor
Címkék: majka vicces video
16 komment

Tegnap Profi(t)képző élő szemináriumon voltam, ma pedig a Vállalkozz Hatékonyan Klub Roadshow tréningjén.

Majd holnap részletesen is kielemzem nektek mindkettőt, bár ha követtek Twitteren, akkor néhány benyomásomat már olvashattátok.

Ma este viszont elégedjetek meg egy vicces Majkás videóval. :)

By SoDi


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Rendes zsidók

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 25., péntek - 5:45-kor
Címkék: cionista hirtv video zsido
63 komment

Na, ezért NEM vagyunk mi antiszemiták!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

BRFK oszlatás ítélet

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 24., csütörtök - 2:19-kor
Címkék: birosag brfk grespik per targyalas
233 komment

Kedden végre lezárult az a polgári per, melyet Gonda Lászlóék indítottak a BRFK ellen, amiért 2006. október 23-án hajnalban a rendőrök ki merték üríteni a Kossuth teret.

Korábban több tárgyaláson is ott voltam.

Egy 2008. nyári tárgyalásról felraktam a YouTube-ra másfél órát (1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.. rész), valamint ugyancsak másfél órányi terjedelemben mutattam meg nektek azokat a kiürítésről készült rendőrségi felvételeket, melyeket már egy 2009-es tárgyaláson vetített le a bíró.

A mostani ítélet szerint az oszlatás jogszerű volt, mivel a helyszínen talált kempingezőeszközök miatt a tüntetés elvesztette a békés jellegét.

Az ítélet után felhívtam telefonon Gonda Lászlót, aki elmondta, hogy volt egy kisebb botrány, amikor nem volt hajlandó felállni az ítélethirdetéshez, mert szerinte egy ilyen ország bírósága nem érdemli meg a tiszteletet.

Ez sajnos a Nemzeti Jogvédő Alapítvány alább látható (és a videómegosztókra általam feltöltött) felvételén egyáltalán nem látszik, ugyanis az ő operatőrük szerint nem előremutató dolog bemutatni a botrányokat, ezeket inkább ki kellene vágni minden egyes netes anyagból. Ennek megfelelően az úriember a helyszínen néha engem is megpróbál lebeszélni a hasonló események rögzítéséről, mondván, hogy így nem kapják meg a kellő hangsúlyt a valóban fontos és értékes fejlemények.

Személy szerint a legkevésbé sem értek egyet vele, ugyanis szerintem követendő példaként érdemes minél nagyobb nyilvánosság előtt bemutatni, hogy akadnak még olyan bátor és karakán hazafiak, akik nem félik elmondani az igazságot a néhol a jogot lábbal tipró bíróságról, mint ahogyan az Budaházy múlt heti elítélése kapcsán is történt.

Persze ez az én személyes magánvéleményem, mely így nem áll vitán felül. Nagyon érdekelne a Ti véleményetek is. Ha ugyanis személyesen én magam is ott vagyok a tárgyaláson, külön kiemelt videó foglalkozna Gonda magánszámával (hasonlóan ahhoz, amikor a Gyurcsány-perben Werbőczyre hivatkozott, vagy amikor a Takács-perben kiakadt az őt folyamatosan kioktató bírónő stílusán), így viszont teljesen elveszett az utókor számára.

Szerintetek melyik a jobb megoldás? Amit én csinálok, vagy amit az NJA operatőre?


Alább az NJA általam videómegosztókra feltöltött felvételei:

[ ítélet ]

YouTube verzió: 1. rész, 2. rész

[ Grespik László véleménye ]

Ha nem indul, kattints ide!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Új magyar honfoglalás

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 23., szerda - 21:37-kor
Címkék: blog fankadeli sodi zene
43 komment

Lám, így jár az a blog, amelyiknek a gazdája sürgősen be kell hogy fejezzen egy programozási melót. Elhanyagolódik a tartalmas frissülésben.

Ezt a mai naptól korrigálom.

Elsőként aki még nem látta, tekintse meg FankaDeli legújabb klipjét, aztán majd kaptok friss bírósági anyagot is.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Zsidó szavazás

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 22., kedd - 19:45-kor
Címkék: szavazas zsido
113 komment

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

És ezt így hogy?

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 22., kedd - 18:06-kor
Címkék: buzi buzik
25 komment

Velvet hír.


Lányként jöttek meg
a nyaralásból
az angol kisfiúk

 


 

A tanárok összehívtak egy gyűlést, ahol komoly büntetést helyeztek kilátásba azok számára, akik nem az új nevén szólítják diáktársukat, vagy nem lányként tekintenek rá.


Kész, én lefagytam.

Ez a hír egyszerűen kommunikálhatatlan.

By SoDi


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

ÉLJEN GYURCSÁNY!

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 22., kedd - 13:34-kor
Címkék: gyurcsany vicces video
21 komment

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

1848 = zsidó honfoglalás?

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 21., hétfő - 19:11-kor
Címkék: 1848 zsido
84 komment

Töri óra rovatunk következik.


Töri óra rovatunkat látták.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

SoDI portfólió

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 21., hétfő - 0:42-kor
Címkék: munka sodi
45 komment

Minden rosszindulatú zsidó azzal baszogat, hogy nincs kedvem dolgozni.

Hát épp holnap reggel megyek munkatárgyalásra. Természetesen nem nyolcórás rabmeló lesz ez, hanem programozói távmunka egy vállalkozónak, de ha már erre a találkára sebtiben összedobtam egy teljesség igénye nélküli portfóliót, hát kilinkelem ide is, hogy lássátok (bár a nagyja már szerepelt itt a blogon): 

SoDI portfóió

Hogy senki ne írogathasson olyan hazugságokat, miszerint munkakerülő lennék.

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Vasárnap

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 20., vasárnap - 11:54-kor
Címkék: vasarnap
15 komment

Ilyenkor ugye én nem blogolok.

Vasárnap

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

NFS Shift: WOW!

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 19., szombat - 19:02-kor
Címkék: jatek sodi szamitogep
105 komment

Az utóbbi időben nem nagyon volt kedvem számítógépes játékokkal múlatni az időt, azonban ma a Need For Speed: Shift demójának kipróbálása után rögtön előkerestem a Microsoft Sidewinder Force Feedback erővisszacsatolásos kormányomat és pedálomat, melyhez az utóbbi 3-4 évben egyáltalán hozzá sem nyúltam.

Microsoft kormányom

Nem vagyok nagy autójátékos, de ma délután annyi ideig nyúztam a kormányt, mint talán korábban összesen, amióta csak megvan. Szerencsére még rendesen működik a cucc, és rángatja is a mancsom annak megfelelően, ahogyan az az alábbi videón is látható.

Nem véletlen, hogy eddig nem különösebben foglalt le a versenyszimuláció, ugyanis a szememben az utóbbi 5 év játékterméséből nem akadt semmi, ami okot adott volna erre: jóformán ugyanazokat a dögunalmas elemeket láthattam viszont az újabb és újabb autós próbálkozásokban. Egészen eddig.

A legújabb Need For Speed ugyanis egészen mást nyújt játékélmény tekintetében, mint amit az elődeitől láttunk. A rázkódó kaszni, az ütközések gyönyörű effektjei, a tereptárgyak elképesztően realisztikus fizikája mind-mind elvarázsolják az embert.

Egészen addig, amíg el nem indítottam a cuccot, azt hittem, mindaz, ami a teaserben látható, hangulatfokozó prerenderelt anyag csupán. Pedig nem, ez bizony játék közben ilyen.

Ráadásul ha mindehhez hozzáveszem, hogy az én végletesen elavult, ősrégi gépemen (egymagos Athlon 3800+~2670 Mhz, Asus 8600GTS Geforce~720/1110 Mhz) is meglepően játszhatóan teljesít, akkor végképp nincs okom a panaszkodásra.

Mindenesetre, bár eddig nem nagyon volt motivációm a pénzkeresésre, azon játékélmény alapján, amibe most belekóstolhattam, azt hiszem, beütemezek karácsonyra egy alapos gépfejlesztést. Mert ugye mégis csak más a kellemesen játszható folyamatosság, és megint más a látványosan pörgő játékmenet. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bombagyár a Subbán

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 19., szombat - 18:25-kor
Címkék: bombagyar tomcat
10 komment

A Subbán ma külön kiemelve is megemlítik a Bombagyár egyik jellemző törzsgárdatagját, Tomcat egykori kedves szerzőtársát.

Milyen kedves tőlük, nem? xD


Subba szív iwiw: Szolgasrác és barátai


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Kristóf gyereket akar

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 19., szombat - 12:55-kor
Címkék: buzi buzik steiner kristof
89 komment

Steiner Kristóf, a magát Izraelbe exportáló buzi bejelentette, hogy élete párjával gyereket akarnak örökbe fogadni.


Steiner Kristóf és párja örökbe fogadna egy gyereket.

Az adoptáláshoz szükséges papírokat már be is adták az illetékes hivataloknak, most várják a visszajelzést.

Kristóf régóta álmodozik arról, hogy egyszer apa lesz. Ezért döntöttek úgy párjával, Matannal, hogy örökbe fogadnak egyet.


Kapcsolatuk komoly, tavasszal Kristóf megkérte párja kezét.

Matan jövőre orvos lesz, Kristóf pedig 6-7 magazinnak ír folyamatosan. Úgy érzik, érzelmileg is felnőttek a feladathoz. Nekik mindegy, hogy csecsemőt vagy nagyobb gyermeket, arabot, indiait, romát, kínait, vagy fekete bébit kapnak. Számukra egy a lényeg, hogy minél előbb magukhoz ölelhessék csemetéjüket.

(Habostorta.hu)


Ezzel a remek hírrel kapcsolatban csak három múlt havi írásomra utalnék vissza. Ezekben nagyon pontos hivatkozásokat találtok különféle egzakt, tudományos eredményekre.

 • A buziság gyermekkorban alakul ki
  (Az ELTÉ-s pszichológia jegyzetemből ez derül ki)
 • Nincsen buzigén!
  (A közhiedelemmel ellentétben a buziság genetikai hátterét még egyetlen orvos sem bizonyította be, de annál több tudományos tény utal arra, hogy nem is létezik semmi ilyesmi)
 • A buziság terjed!
  (Több komoly, tudományos kísérlet is bebizonyította, hogy a buzik nagy része környezeti hatások miatt lesz buzi)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hegedűs beszéde

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 19., szombat - 1:25-kor
Címkék: beszed hegedus kroko
13 komment

Bognár Tibi bácsinak köszönhetően végre megnézhetitek Hegedűs Lóránt (és a többiek) csütörtöki beszédét, amiről már annyit olvashattatok itt a blogon. :)

Köszönjük, Tibi bácsi!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Bírók nevei

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 18., péntek - 23:47-kor
Címkék: birosag budahazy targyalas
23 komment

A Kuruc.info főoldalon keresi a Budaházy Gyurit elítélő bírák adatait. Én meg nem értem, mi a francot kell ezen kinyomozni, amikor a tárgyalás elején saját maguk mutatkoztak be.

Na mindegy.

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Anonimok maradnak?

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 18., péntek - 21:19-kor
Címkék: jobbik lista tomcat
22 komment

Tomcat saját maga szerint nem élt vissza személyes adatokkal.

Ellenőrizzük hát ezt az állítást.


Egyébként TC kinyalhatja...
Lám
így mégis tudok linkelni hozzá innen is! xD


Hogy ne sértsek jogokat, a szóban forgó emberek vezetéknevét monogrammá alakítom.

Nézzük találomra a harmadik sort.

NÉV (dr., ifj. végére!) Iránysz. Település Utca Házszám Emelet Ajtó
M. Pálné 1141 Budapest   94.    

Oké, keressünk rá az illető nevére a tudakozóban.

A XIV. kerületben van egy ilyen ember a Szuglói Körvasút soron.

Ellenőrizzük az utvonalterv.hu-n, hogy van-e ott 94-es házszám.

Van, bingó.

Ebben a sorban meg is van az utca. Szuglói Körvasút sor.

Nézzünk találomra egy másik sort, mondjuk a 34-est.

NÉV (dr., ifj. végére!) Iránysz. Település Utca Házszám Emelet Ajtó
H. Mihály 1141 Budapest  
52/a.
   

Az online tudakozó a XIV. kerületen belül az Ungvár utcában talál ilyen embert.

Az utvonalkereso szerint az Ungvár utcában van 52-es házszám.

Ez is megvan, bingó.

Na, itt van találomra még egy, mondjuk a 46-os sor.

NÉV (dr., ifj. végére!) Iránysz. Település Utca Házszám Emelet Ajtó
M. István 1157 Budapest  
15.
IV. 15.

Tomcat-féle lista - Kattints a nagyításhoz!Az irányítószám és a név alapján a tudakozó rögtön mondja is: az illető a Legénybíró utcában lakik.

Ez is megvan.

És a dokumentum meglepően nagy része ezzel az egyszerű módszerrel simán kiegészíthető. Az, hogy a lista utolsó két oszlopa a dokumentum külön részében van, nem jelent semmit, ugyanis az Excel sima copy-paste módszerrel egymás mellé rakja az így széteső sorokat. Jelen szöveg mellett jobbra ezt demonstrálom.

Végezetül álljon itt egy kommentár.

Kommentár nélkül.

163. myname  2009-09-18 19:47:52  
    azért aggódom, főleg, hogy látom a címek is ott vannak (legalábbis a házszám). Azért ez kicsit erős, Tomcat jelzem, hogy írtam a Nemzeti Jogvédőknek. Az emberek teljesen azonosíthatóak, ha ott a név + irányítószám + település majd lentebb egy külön lista, ahol a házszám.... hát csak az nem találja ki, aki nem akarja. Ezt azért nem kellett volna közzétenni. Ha nekem problémám lesz ebből, eltartod Te a családom?

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Molnár Ferenc Árpád!

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 18., péntek - 20:17-kor
Címkék: molnar f arpad
8 komment

Végre megtudhattuk, hogy mi a nevében az az F!

Miután Molnár F. Árpád megírta, hogy szerinte Zombor Gábor kecskeméti polgármesternek szét kell verni a fejét, amiért Orbán Viktorral barátkozik, most elhurcolták őt az otthonából, hogy kihallgassák.

És mindez a valóságban történt!


Árpád beszámolója szkennelt jegyzőkönyvvel


Micsoda egy ócska szemét ország ez, hogy már azt sem szabad megírni senkiről, hogy szét kell verni a fejét!

Fel vagyok háborodva, kéremszépen! xD

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Itt is itt vagyok! :)

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 18., péntek - 18:09-kor
Címkék: budahazy kepek sodi
9 komment

Na, ezen a képen pedig éppen a padlón ülve filmezem Budaházy Gyuri beszédét.

SoDI Budaházyt filmez

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Szép vok xD

Az áldást sodika küldte 2009. szeptember 18., péntek - 14:45-kor
Címkék: hegedus kamera kepek kossuth sodi ter
56 komment

Na, lehet, hogy tönkrement a kazetta, amire dolgoztam, de talán mégsem volt teljesen értelmetlen kimennem tegnap az MTV ostrom harmadik évfordulójára, ugyanis ha otthon maradok, akkor nem készül el rólam ez a remek kép.

SoDI munkában:

SoDI dolgozik

Tegnap annyira ideges voltam a kárba vesző egész napos munkám miatt, hogy nem is  volt kedvem bővebben írni az eseményekről, azonban mára sikerült túltennem magam a tragédián. :)

Pedig nagyon sokat mulasztott, aki nem hallotta Hegedűs Lóránt délutáni beszédét.

Hegedűs Lóránt beszél

A Magyarok Nyilai üggyel kapcsolatban elmondta, hogy bár meglepő lehet ezt pont tőle hallani, de igazságszerető keresztény emberként azt mondja: folytassák csak le az ügyben az eljárást, de közben adjanak lehetőséget a nyilvánosságnak a tények pontos megismeréséhez. A bonyhádi robbantással alaposan beégett Draskovics irányítása alatt viszont a legkevésbé sem látni erre a garanciát.

Ehelyett - főként Budaházy csütörtöki elítélése alapján - inkább azt látjuk, hogy a hatalomnak esze ágában sincs tisztességes eljárásokat lefolytatni, helyette egyetlen törekvése az, hogy kriminalizálja a nemzeti gondolatot, és így végül a lakájmédián keresztül mindenki fejébe azt verje bele: aki a kormányzat torz törekvései ellen van, az csak bűnöző, és rossz ember lehet.

Hegedűs Lóránt

Pedig a valódi bűnösök azok, akik a jövő évi költségvetést szeretnék elfogadtatni. Hegedűs szerint mindenképpen megígérhetjük nekik, hogy a büdzsét megszavazó képviselők egy nemzeti hatalomátvétel után az utolsó szálig börtönbe fognak kerülni az alkotmányos rend erőszakos megdöntéséért.

3 éve tüntetnek

Úgy legyen.

By SoDI

(A képekért köszönet fotós Lacinak)


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!
Régebbiek | Végére »