Title Required
RSS Channel: Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. .
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a mai magyar közéletben -anyagi helyzettől, vallási meggyőződéstől, és politikai hovatartozástól függetlenül - mindenki egységesen hazudik. A blognak az a célja, hogy azokra a hazugságra, melyeket még én is képes vagyok átlátni, felhívjam a figyelmet.
Generator:freeblog.hu
Docs:http://www.rssboard.org/rss-specification

Mangalány

EZT MOST CSAK ÚGY,

MERT MARHA JÓL NÉZ KI. :)


By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/29/Mangalany/
Author: sodika
ÁVÓ azonosító rendszer

Az alábbi két dokumentumot Hermán Péter bajtársunk bocsátotta a rendelkezésemre. Hermán úr a Rendészeti Panasztestület nyilvánosan elérhető állásfoglalásai alapján összeállított egy listát arról, hogy a különféle azonosítószámokat név szerint melyik sün viseli.

A dokumentumok pontosságáért személy szerint nem tudok felelősséget vállalni, én csupán eredeti formájukban közlöm őket, mindenféle változtatás nélkül.By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/28/AVO_azonosito_rendszer/
Author: sodika
Vasárnap

Vasárnap

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/27/Vasarnap/
Author: sodika
Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/23/Boldog_Karacsonyt/
Author: sodika
Hírös lettem

Aztamindenit!


Fenn vagyódok a Subbán!


Hurrááá...

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/23/Hiros_lettem/
Author: sodika
Tomcat álláspontja

Álljon alább Tomcat máshonnan átemelt álláspontja, melyben az Index fórumosokkal folytatott összetűzésének lényegét foglalja össze. Aki azt mondja, hogy egy 2006 ügyének utólag hátat fordító ember véleményére nem kíváncsi, annak is tökéletesen igaza van persze, azonban ennek ellenére úgy érzem, ezzel együtt kerek csak a történet.

Annyit ugyanakkor személyes észrevételként engedtessék megjegyeznem, hogy igencsak furcsa, hogy miközben néhány napja a Bombagyár kommentfalán a térdét csapkodva örvendezett azon, hogy az Indexesek csomó hozzáférésemet feltörték, ma már hasonló események áldozataként igyekszik sajnálatot ébreszteni maga iránt.

Ha engem törnek fel ugyanazok a zsidók, és az én üzleti megrendelőim valamint családtagjaim postaládáját árasztják el mocskolódó üzenetekkel (mint ahogyan ez a múlt héten megesett), az vicces, ha mindez vele történik, akkor meg sorstragédia?

Mindegy is. A politikai témát ezzel erre a hétre befejeztem. Hacsak nem robban ki valami hatalmas és váratlan botrány, december 28-ig ez volt a legutolsó közéleti témájú bejegyzésem.

Alant tehát tessék TC-t olvasni...


Kedves Wágner úr!

Irányomban kissé elfogult véleményedre reagálnék, csak így priváte. Aztán vagy kiteszed a fórumra, vagy nem. Előbbinek nem tudom van-e értelme ott, ahol mindenki mindent jobban tud, és előre megmondja látatlanban, hogy ki mit csinált, és milyen ítéletet érdemel. De akár ők is tudhatják.

Éveken át nem szóltam egy szót sem a mocskolódó topicok ellen, mert egyrészt tudom, hogy ez a közszerepléssel jár, másrészt mit aggódjak néhány primitív troll napi faszverése miatt, amikor nem őket hívják a tévébe, nem az ő blogjukat olvassák 25 ezren egy nap. Kit érdekel, hogy nácizik meg nyilasozik pár elmebeteg. Még az se nagyon érdekelt, amikor a vélt történeteiket taglalgatták egymás szavába vágva, hogy én mit honnan és mikor loptam el, sikkasztottam el, álmukban hogy vertek meg engem, stb.

Ami viszont a fórumon nem látszott, hogy e névtelen patkányok közül néhányan nem álltak meg a véleménynyilvánítás határainál. Köztük volt egyébként az állítólag arcon egyengetett szegény 50 éves nő is. Ezek az embernek nehezen nevezhető egyedek, miután látták, hogy a gyalázkodásaikkal nem érnek célt, elkezdtek IRL beleavatkozni az életembe, barátaim életébe. Családom fenyegető leveleket kapott - ezekben rendszeresen utaltak a fórumra - megpróbáltak cigányokat uszítani a Teréz körúti boltomra, feljelentgettek az APEH-től a rendőrségen át mindenhol (teljesen céltalanul, de mint bevallották, jó heccnek gondolták mindezt), végül festékkel mocskolták össze és összetörték a Lánchídon a mi adakozásunkból épült emléktáblát, amely az 1919-es vörösterror áldozatainak állított emléket. Számítógépemet feltörték, magánbeszélgetéseket tartalmazó chatlogokat loptak el róla, ezeket itt, a fórumon is közzétették. Egy névtelen e-mail címről hazug leveleket írogattak a barátnőmnek arról, hogy megcsalom, hogy kurvázni járok, amit a taxisok mind tudnak Pesten, és így tovább. Blogin barátomnak képesek voltak kinyomozni, ki az új barátnője, és neki is hasonló leveleket írogattak, azt állítva, hogy a "náci" pasija buzi, hogy évekig velem élt, et cetera. Mindezt a fórumon tobzódó mocsokáradattal tetézve, aminek többek között az állítólag ártatlanul pofánvert ötven éves nénike is lelkesen tapsikolt, és nem aggódott különösebben mások emberi méltóságáért és hasonló, az Alkotmányban és a tisztesség íratlan törvényeiben garantált jogaiért. Sőt, követelte a "Záhonyi István" fedőnevű alaktól, hogy még írogasson olyan "novellákat", amelyben barátnőm és családtagjai megalázásáról, kishúga tripperrel való megfertőzéséről, és hasonlókról elmélkedik.

A rendőrség megállapította, hogy az e-mail címet, ahonnan a fenyegető levelek érkeztek, többek között az ártatlan ötven éves nő is rendszeresen olvasta. Hiába, az IP címek csúnyán nyomra tudják vezeti a hatóságokat, különösen, ha a munkát informatikus szakemberek is segítik, meg van némi titkosszolgálati kapcsolat. Karmincza, alias macstappancsok éke boldogan lubickolt ebben a mocsokban, nem is sejtve, hogy tudunk róla, és most meg van lepődve, hogy nem folytathatja.

A többi elkövető kiléte is kiderült már. Pontosan tudjuk, ki volt "egotastic" alias "mrljane", aki valahol máshol már azt is kamuzza, hogy az Index szerkesztőségétől kapott fizetést a folyamatos mocskolódásért, tudjuk, kicsoda "Záhonyi István", és csak idő kérdése, hogy a többi név is kiderüljön. Ezek az alakok Btk-ba ütköző bűncselekményeket követtek el, úgymint számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény, magántitok jogosulatlan megismerése különösen nagy kárt okozva, rágalmazás, becsületsértés, és a többi. Némelyikük egyébként ma is folytatja: volt barátnőm a napokban fenyegető e-maileket kapott, amelyben az arca összeszabdalását helyezték kilátásba bosszúból "Karmincza" megveréséért. (Amiről ezidáig egyébként nem láttunk se látleletet, se feljelentést...)

Nyilván magatok is beláthatjátok, hogy ez nem egy egyszerű fórumos vita. Megverte valaki ezt az ötven éves nőt? Hát, ha azt állítja, akár meg is eshetett. Másokkal is megeshet. Az Index a lehető legjobb megoldást választotta, amikor ezt a mocsokhalmot eltávolította a szervereiről. Jelzem, hogy akik "a cenzúra elleni harc" nevében letükrözték, kellemetlen bírósági eljárásban magyarázhatják el rövidesen, miért is olyan fontos nekik pont most demokratát játszani.

Igen, a legjobb az lenne, ha ezt mégis bemásolnád a fórumra. Hátha valaki megérti, hogy nem feltétlenül annál van az igazság, aki a leghangosabban pofázik.

üdv
tomcat


By SoDI

Ui.: Miután ebből a szövegből értesültem csak róla, hogy az érintettnek a technikai tükrözéssel kapcsolatban is jogi kifogása van, a saját szerveres  tükrözést ezennel eltávolítottam. Aki esetleg le akarja tölteni a (JobbStart.hu-tól eltérő helyekre egyébként nem általam feltöltött) tükrözést, az keresse meg a letöltési linket az Index.hu Zrt gondozásában lévő Subba blog vonatkozó bejegyzésében, melytől én természetesen elhatárolódom. ;)


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/23/Tomcat_allaspontja/
Author: sodika
Pereket provokálni?

Többen is megszóltak engem az elmúlt napokban, mondván: gyáva vagyok. Úgy néz ki, ezek az emberek alaposan félreértik a blog címében szereplő „pereket provokál maga ellen” kitételt, éppen ezért alább nagyon röviden megmagyaráznám, hogy pontosan mit is jelent ez.

Nos, miként az a Cég című Tom Cruise film egyik kulcsjelenetében is elhangzik: eszem ágában sincs törvényt sérteni, de elmegyek a törvényesség legvégső határáig.

Kicsit bővebben ez a gondolat azt takarja, hogy bátran megírom mindenkiről az igazságot, és rávilágítok a hazugságaira, de mindeközben kizárólag annyira teszem ezt durván, amennyire az illető nemzeti gondolat elleni szóban forgó támadása ezt okvetlenül megköveteli, és igazán erős jelzőket is kizárólag olyan emberekkel szemben alkalmazok, akik az aktuális írásom megszületésének pillanatában vagy nagyon alaposan rászolgáltak az arányosan teljes joggal élesebb megfogalmazásra (ehhez lásd Tomcat "...egy választásom maradt: hogy tényleg áruló legyek" mondatát), vagy a megemlítésükkor kellően nagy emberek ahhoz, hogy ne blamálják magukat egy ehhez hasonló, viszonylag mérsékelt (napi stabil 1100-1500 egyedi látogató) olvasottságú blog által (lásd ehhez a Szetey-montázs esetét).

Ugyanakkor nem fér bele a blogba az, hogy jogi öngyilkosságot kövessek el magam ellen. Éppen ezért, ha tudomásomra jut, hogy véletlenül egy tényszerűen pontatlan állítást fogalmaztam meg, és ezt az érintettek zokon veszik, akkor azonnal korrigálom magamat. Ugyanígy, az érintettek külön kérésére szintén kivétel nélkül törlök minden olyan súlyosan becsületsértő tartalmat, vagy olvasói kommentárt, melynek a felszólítás ellenére való érintetlenül hagyása nyilvánvalóan jogilag védhetetlen helyzetet teremtene. Én ugyanis nyerni szoktam.

Hogy mi számít ezzel szemben jogilag védhető helyzetnek? Például egy intézkedő rendőr arcának a közzététele. Ha ugyanis pusztán emiatt érne engem jogi inzultus, akkor pontosan tudom, hogy nem csak az NJA, de vélhetően a balliberális TASZ is hathatós védelmet nyújtana a számomra. (Ilyen esetben poénból éppen ezért nem is a Nemzeti Jogvédőkhöz, hanem a zsidójogászokhoz fordulnék pro bono védelemért, ugyanis ők azok, akik nemrég hivatalos állásfoglalást tettek közzé arról, hogy a rendőrség semmiképpen sem lehet egy arctalan tömeg, éppen ezért az egyéni arcképek nyilvános közzététele is abszolút törvényes eljárás). Ez tehát azt jelenti, hogy akármilyen felszólítást is kapnék valamely rendőr arcának az eltávolítására, pont magasról szarnám le. Még akkor is, ha ezzel pereket provokálnék ki magam ellen.

Remélem, így már minden tiszta és érthető.

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/22/Pereket_provokalni/
Author: sodika
Emlékeztek?

Egy éve történt...

13 kopogtatócédula - Tomcat rekordot döntött

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/21/Emlekeztek/
Author: sodika
Helyreigazítás

Tévesen és valótlanul utaltam a szombati írásomban arra, hogy az Index fórumozói feltártak volna bizonyos összefüggéseket Tomcat (ex)barátnője családjának szerepéről a kakaóbiztos számítógépek állami beszerzése körüli botrányban.

Ez az állítás nem felel meg a valóságnak.

A félreértés oka az volt, hogy korábban az Index fórumozói egymástól függetlenül  rengeteg helyen emlegették a kakaóbiztos számítógépeket a családdal összefüggésben, anélkül, hogy erre bármiféle alapjuk lett volna. Annyiszor olvastam ezt tőlük, hogy meggyőződésemmé vált: tényekre alapozva teszik ezt. Pedig korántsem. (Saját elmondásuk szerint egyébként ők nem „hazudtak”, csupán egy másik ismert ügy jellegére utalva használták gyakorta a „kakaóbiztos” jelzőt.)

A valóságban ugyanis a Symantec vírusirtók beszerzéséről van szó, mely ügy idején - a sokak által tévesen vagy valósan Athina édesapjaként azonosított - Pogány Lászlót el is távolították a cég éléről.

A korábbi téves állításaimmal szemben - a Fidesz szerint - a tények az alábbiak (idézet a Fidesz.hu-ról, kiemelések tőlem):


Szintén szaporodnak a kérdőjelek a Symantec-vírusirtók beszerzése körül. Emlékezetes: márciusban több fideszes képviselő próbálta megtudni Magyartól, hogy miért vásárolt az OM bruttó 230 millió forintért - versenyeztetés nélkül - víruskergető szoftvereket a közoktatási és felsőoktatási intézményeknek; és ha már vásárolt, miért éppen 50 ezer darabot. A tárca vezetője szerint a vásárlás a központosított közbeszerzés szabályai szerint történt, s - a Symantec magyarországi irodavezetőjére, Pogány Lászlóra hivatkozva - leszögezte: az 50 ezer vírusirtó áráért valójában országlicencet kapott a tárca, vagyis az érintett oktatási intézmények munkaállomásain teljes körűen használható a szoftver. A Symantec Corporation központja ugyanakkor nem cáfolta értesülésünket, hogy az 50 ezres licencszám valójában nem jelentett országlicencet - az ennek az ellenkezőjét állító Pogányt viszont felmentették a magyarországi iroda vezetői székéből. Az ügy érdekessége, hogy a szoftverek az ugyancsak vitatott kimenetelű 2,5 milliárdos informatikai eszközbeszerzési pályázat egyik fő nyertesén, az Albacomp Rt.-n keresztül jutottak el az OM-hez. Egészen pontosan: az áru az Albacompon kívül átment egy másik haszonlefölöző cég, a HPComputer Kft. "kezén" is - mely társaságról a szakmán kívül a cégbíróság is tudni véli, hogy a Pogány család érdekeltségébe tartozik. (Mint írtuk: a Symantec a vírusirtóügy kirobbanásának idején menesztette Pogányt, s az Albacomp vezérigazgatóját, Kóródi Bálintot is távozásra késztette cége. A szakma nagyjai közül többeket meghökkentett, hogy Kóródi újabban a Sulinet-Közháló-tendert előkészítő informatikai tárca egyik háttérintézményének a főtanácsadójaként mutatkozik.)

Forrás: fidesz.hu


A Pogány családnak tehát semmi köze sincs a kakaóbiztos számítógépekhez.

Az ettől eltérő tájékoztatásért az érintettektől elnézést kérek.

By SoDI

Ui.: Ugyanakkor az Index munkatársainak személyes beszámolója szerint továbbra is tény, hogy Tomcat a Pogány családról írt dolgok miatt ment be az Indexhez reklamálni a róla szóló topik kapcsán. A különbség annyi, hogy nem az igazság feltárása, hanem valótlanságok, illetve a valós dolgokat félrevezető színben feltüntető utalások következetes hangoztatása miatt.


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/21/Helyreigazitas/
Author: sodika
A politikai foglyokért

Ma is volt egy tüntetés, ahol a résztvevők a diktatúra börtöneiben sínylődő politikai foglyokra emlékeztek. Miután több hazafi is fényképezett, ezért most Hermán Péter jóvoltából olyan dolgot láthattok, amit eddig még nem.

Bognár Tibi bácsi éppen vitát rögzít! :)

Bognár Tibi bácsi vitát vesz

De láthattok hazafiakat fotózó tahókat is.

TahóValamint volt csoportos igazoltatás is.

Igazoltatás

Az élményért erre tessék:


valamint:


Tibi bácsi videója pedig alant:

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/20/A_politikai_foglyokert/
Author: sodika
Vasárnap

Vasárnap

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/20/Vasarnap/
Author: sodika
Seleánusz rábaszott

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/19/Seleanusz_rabaszott/
Author: sodika
Sheriff és Sheriffné

Sheriffné :)

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/18/Sheriff_es_Sheriffne/
Author: sodika
Ellopták

Ellopták

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/18/Elloptak/
Author: sodika
Wiesel bácsi szörnyülködik

Az imént szenvedtem végig az ATV weblapján, amint Bánó András Elie Wiesellel közösen csóválja a fejét a sok-sok fasizmus láttán. Azt hittem, azon ember gondolatainak hatására, aki olyan szintre fejlesztette az ajvékolást, hogy az már Nobel békedíjat is ért, végre felszabadulhat az elmém a szélsőséges eszmék rabsága alól. Ám sajnos nem így történt.

Biztos a csökevényesedett értelmi képességeimnek köszönhető, de én már azon a ponton elakadtam, amikor Wiesel bácsi azt ecsetelte, hogy az állítólagos zsidó Holokauszt miben különbözik a XX. század egyéb etnikai tisztogatásaitól. Mert értem ugyan, hogy a mítosz szerint őket a csúnya rohadt fasiszta-trappista-masiniszták pusztán létezésük okán szerették volna kiirtani, de ez mennyiben különbözik attól az esettől, amikor Ruandában történt hasonlóan értelmetlen népirtás? Mitől olyan különleges ez?

Ám sajnos ilyesmin most nem lehet elmerengeni, mert rögtön rohanunk is tovább. Az egész interjú alatt egyetlen hasonló gondolat sem kerül kifejtésre. Minek is vesztegetni az időt holmi magyarázatokra? Elegendőek ide egyszerű kinyilatkoztatások, elvégre a holodogma eszméje által uralt nyugati társadalomban egy Elie Wieselhez hasonló főpap szava Istenével vetekszik.

Ugyanígy nem tudhatjuk meg azt sem, hogy mégis honnan származik Wiesel bácsi azon értesülése, miszerint a nácista-trappista-fasiszta-masiniszták elgázosították volna az édesanyját és a kishúgát, nem pedig - teszem azt - a tífuszjárványba haltak bele. Az ember úgy gondolná, 35 percbe igazán beleférne a gaz hollókoszt-cáfolók érveit romba döntő pontos forrás megnevezése. De úgy néz ki, most erre sincs idő.

Bánó mindeközben nem győz hason csúszni, és két percenként bocsánatot kérni a magyar nép nevében. A hangulatot fokozandó olyan szörnyűségekről is beszámol gazdijának, miszerint az egyik Vár béli Gárda-felvonuláson a szónok azt mondta: „Tudjátok, mi volt a Holokauszt? Egy nagy semmi!” Wiesel bácsi szemei persze erre alaposan elkerekednek a megdöbbenéstől. (Nem is csoda: egy ekkora hazugsághoz hozzászólni sem lehet, a valóságban ugyanis az ominózus rendezvény nem a Gárda, hanem az áruló Dósa István-féle Őrző Szárny szervezése volt.)

Szerencsére azért kapunk fejsimogatást is Wiesel bácsitól, amikor kifejti, hogy Bánóval ellentétben ő nem hisz a magyar nép kollektív bűnösségében, amióta személyesen is volt alkalma megtapasztalni, hogy milyen az, amikor valakit a kollektív bűnösség sújt. Sőt, azt is kifejti, hogy a nála doktoráló diákok közül a legkedvesebbek mind németek, és amikor nemrég egy magyar lány került közéjük, őt is áradó szeretettel fogadta a csoport.

Hogy mindez miként fér össze azzal az esettel, amikor Wiesel bácsi saját bevallása szerint is rimánkodva beszélte le Reagan elnököt arról, hogy meglátogasson egy olyan német temetőt, ahol SS katonák is nyugszanak, nem értem egészen pontosan, de úgy néz ki, az SS katonák kivételt képeznek az előbb kifejtett szabály alól, és személyes szerepüktől függetlenül mégis csak mind kollektíven bűnösök.

Bizony, Wiesel bácsi már csak ilyen bonyolult ember.

A jelek szerint egy hozzám hasonló bőgatyás-füttyösbarackos tahó nem lehet képes megérteni az ő nagyszerű gondolatait.

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/17/Wiesel_bacsi_szornyulkodik/
Author: sodika
Ezeket törölték

A teljesség igénye nélkül íme egy lista arról, hogy mi minden fáj a zsidóknak. Többek között ezeket a videóimat törölték ki a YouTube-ról, miután ideiglenesen megkaparintották a jelszavamat.

Az alábbi linkek jelenleg is működő, vagyis lejátszható tükrözésekre mutatnak.

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/16/Ezeket_toroltek/
Author: sodika
Rombolás

Tekinthetjük súlyos hibának, hogy bevallottan félkész, szándékosan biztonsági funkciók nélküli termékre eresztettem rá a zsidókat. Azt ugyanakkor, hogy tesztelés gyanánt az általam képviselt nemzeti eszmék elleni frusztrált gyűlölettől vezérelve a közöttünk meglévő politikai vitába egy független harmadik felet, a megrendelőmet is belekeverik, és trágár e-mailekkel árasztják el a postaládáját, még tőlük sem feltételeztem. (Egyébiránt innen is jelzem, hogy hasztalanul: a megrendelőm tökéletesen megértette a helyzetemet.)

Tekinthetjük súlyos hibának, hogy egyszerűbb jelszót használtam több helyen is, melyet így viszonylag könnyedén fel tudtak törni. Azt ugyanakkor, hogy mindezt rombolásra, más munkájának a szándékos, és értelmetlen tönkretételére használják, még tőlük sem feltételeztem. Ha én valamilyen módon hozzáférést szereznék a legordasabb balos oldalakhoz, akkor sem törölném őket, legfeljebb hozzátennék néhány vicces tartalmat, valamint esetleg a YouTube videókat kiegészíteném néhány - később könnyedén törölhető - extra szövegdobozzal. A neten lévő tartalom pusztítása ugyanakkor soha a büdös életben nem jutna eszembe. A legundorítóbb kommunista, vagy zsidó szemétséget is a helyén hagynám, még akkor is, ha lehetőségem lenne örökre eltüntetni őket a nyilvánosság szeme elől. Egy plurális társadalomban a politikai tartalomra ugyanis reagálni illik, válaszvideót publikálni hozzá, illetve ki kell parodizálni. De semmiképp sem elpusztítani. Virágozzék ezer virág.

Egy alsó-középosztálybeli, szorgalmasan dolgozó, szerény körülmények között élő fiatalt irritálhatja, ha valakinek hozzám hasonlóan saját lakása és autója van. Irritálhatja, és igazságtalannak tarthatja, hogy ugyanez az ember emellett szociális támogatásokra is jogosult, melyeket kényszerűségből rendszeresen igénybe is vesz. Lehet vitatkozni azon, hogy helyes-e az a szabályozás, ami a személyes jövedelem mértékéhez köti a rászorultságot, és senkit sem kényszerít arra, hogy átmeneti nehézségei miatt eladja a feje fölül az egyetlen édes otthonát. Mindez lehet egy legitim vitaalap. Ha valakinek erről véleménye van, le lehet írni. De ez akkor sem alap a gyarapító munka pusztítására kizárólag azért, mert az alkotó éppen más élethelyzetben van, mint mi.

Mert mégis milyen alapon várhat el a saját helyzete iránt empátiát az, aki mások felé maga sem gyakorolja ezt? Én például nem nézek le egyetlen társadalmi osztályt sem.  Kizárólag a különféle káros MENTALITÁSOKAT ítélem el. (Ilyen szennyes, undorító mentalitás az, amikor egy alsó-középosztálybeli ember rátámad a szegényekre, amiért nem képesek pénzt keresni; rátámad a gazdagokra, mert biztos tolvajok; rátámad a középosztályra, mert szerinte kizsákmányolják őt; rátámad a tanulókra és a nyugdíjasokra, amiért nem növelik a GDP-t; valamint rátámad a közalkalmazottakra, amiért adóforintokból élnek - vagyis amikor valaki szó szerint MINDENKIRE rátámad, aki nem saját maga.)

Egy szorgalmasan dolgozó fiatalt irritálhatja, hogy miközben ő a napi munkától fárad, addig azok, akik fizikailag nem alkalmasak az ő feladatára, a saját lehetőségükhöz illő kereseti lehetőséget kénytelenek keresni maguknak. Lehet valakit az egészségügyi állapota miatt ostorozni, és alpári módszerekkel büntetni, ez azonban rosszabb és aljasabb emberi mélység a nácikról költött legbrutálisabb rémképekknél is.

Lehet valakinek a végtelen, bölcs türelmét és akár évekig tartó nyugodt kivárását frusztráltan és idegesen szemlélni, azonban ha egy ember amiatt haragszik meg valakire, mert a másik tőle eltérően nem egy stresszes, kapkodó, nyomorult idegbeteg, akkor az illető csak saját magát minősíti.

Lehet egy idős hazafi lelkesen készített tartalmait is törölgetni, kizárólag azért, mert haragszunk a technikai segítőjére, csak éppen szar emberek leszünk ettől.

Ezek olyan szintű emberi mélységek, melyeket én elképzelni sem tudok. Én ilyen alpári gondolatokra és tettekre - talán genetikailag is - képtelen lennék. Ők viszont mások. Nekik ez a lételemük. Nem hiába mondta meg az igazat róluk a történelem ezernyi híres személyisége.

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/15/Rombolas/
Author: sodika
Dunaújvárosi felvonulás

Tegnap a dunaújvárosi Jobbik rendezett felvonulást.

Bognár Tibi bácsi ezen is ott járt.Videó alant:

Update: Ezt is törölték a zsidók.

UPDATE2: Ismét a helyén!

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/14/Dunaujvarosi_felvonulas/
Author: sodika
Vasárnap

Ez azért ne maradjon ki. :)

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/13/Vasárnap/
Author: sodika
Nem ereszkedek le hozzájuk többé

Mint láthatjátok, az Indexesek a nyilvánosságra került jelszavamat felhasználva esztelen rombolást vittek véghez az amalono YouTube hozzáférésemen, és rengeteg videót kitöröltek onnan.

Ez volt az utolsó alkalom, hogy legalább olyan szinten kommunikációs partnernek tekintsem őket, hogy érdemben válaszoljak nekik bármire is.

Miután azt a videót is kitörölték, amelyiken Gonda megnevezi a 2006. október 23-i szemkilövő rendőrt (és ez a videó az, amelyiket ezzel kapcsolatban egyaránt felhasználta jobbról /Kuruc/ és balról /Index/ mindenki), azt hiszem, ezzel a hazaárulással, a szemkilövők szemérmetlen takargatásával ezek az Indexesek végképp kiírták magukat a tisztességes emberként számba vehető lények közül.

Amennyire tudom, megpróbálom hárítani a kárt, ugyanakkor a mai rombolásukat soha nem fogom megbocsátani nekik. Mert igaz ugyan, hogy a legtöbb videót kis szerencsével vissza tudom tölteni a mai nap folyamán, de a beillesztési linkjük ettől még teljesen megváltozik.

Új tartalmat hozzáfűzni valamihez akár vicces is lehet. A törlés, a közkinssé lett netes tartalom rombolása viszont megbocsáthatatlan.

A mai nap volt az utolsó, hogy írtam az Indexeseknek bármit is a fórumukra.

Ilyen emberekkel én nem állok szóba.

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/13/Nem_ereszkedek_le_hozzájuk_többé/
Author: sodika
Macskajaj

A jelek szerint ismét nálam van az irányítás. Amit alul láttok, az a délelőtti blogfeltörés eredménye. SoDI


Fáj a fejem, hányingerem van, ez egyszerűen nem igazság, hogy be vagyok börtönözve ebbe a torz,gyönge testbe. Anyám azt mondta, hogy ha nem születtem volna ilyen satnyának, most olimpiai bajnok lennék, olyan tehetséges vagyok.

Gyűlölöm a testemet!! Ellenben kedveskedek nektek: Ez egy rettenetesen kedves mese mely e percekben megnevettetett.


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/13/Macskajaj/
Author: sodika
Pályázati felhívás

A jelek szerint ismét nálam van az irányítás. Amit alul láttok, az a délelőtti blogfeltörés eredménye. SoDI


 

Hű de felingereltek ma a zsidók. Büdös prolik. Magamra sem ismerek. Schlingloff Sándor is megmondta, hogy a "nyugalom a sikeres üzletember egyik fő erénye". Lementem az éjjelnappaliba, és vettem egy liter bort 350 forintért. Úgyhogy most jó a kedvem. Indexzsidók: ti meg bekaphatjátok!!

Mindazonáltal némi igazság is vegyült a mocskolódó szavaik közé. Nekem kell valaki, akivel közösen maszturbálhatok. Egyedül unalmas kezd lenni. Szóval Kiss Endre Farkas ezennel pályázatot hirdet közös maszturbáción való részvételre. A jelentkezésben legyen megjelölve a nemed, korod, és a legjellemzőbb fétised. Ha fényképet küldesz, az se baj. Na, de most fekszem forog velem a világ.

Jaj, majd el feleljtettem: TOMCAT!!! BEKAPHATOD A RETKES PÖCSÖMET, GYŰLÖLLEK!! NEVETSÉGESSÉ TETTÉL, DE EGYSZER POFÁNVERLEK MÉG, MEGLÁTOD!!

(Zorg

)

 

 


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/13/Pályázati_felhívás/
Author: sodika
Gödöllő: Szabadságot a politikai foglyoknak!

Tegnap a gödöllői Jobbik tüntetett a politikai foglyok szabadon bocsátásáért. Bognár Tibi bácsi is ott járt.Videó pedig alant:

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/12/Godollo_Szabadsagot_a_politikai_foglyoknak/
Author: sodika
APEH-os levelek

Ezmiez?

Van valami ötletetek?Jól értem, hogy valaki a nevemben feljelentett valakit az APEH-nél, ők hivatalon belül tologatták egy kicsit az aktát, majd pedig kivizsgálták? Csak azért kérdem, mert én soha a büdös életben nem jelentettem be adócsalást.

Ha lehetne egy kérésem: jelentkezzen már az illető, és árulja el, kit jelentett fel, és miért nem a saját neve alatt tette ezt?

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/11/APEH-os_levelek/
Author: sodika
Legépeli

Ez olyan, hogy nézed, és NEKED kínos! ;P

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/11/Legépeli/
Author: sodika
Aki nem ostoba, nem kér a higanyból!

Néhány napja az offshore-párti idióták alaposan lehurrogtak engem itt a blogon, amiért az Omninvest bizonytalan hatásosságú, higany tartalmú mérge helyett (mely adalékanyag egyébként amerikai tudományos kutatások szerint hosszú távon autizmust okoz) azt ajánlottam mindenkinek, hogy tartsa távol magát a potenciálisan veszélyes vakcinától, várja meg a betegség első tüneteit, majd pedig keresse fel háziorvosát, és írassa fel magának a Tamiflu nevű gyógyszert.

Az összes ostoba, kötekedő faszparasztnak ajánlom az alábbi videót, ahol Kokó mellett Kudlik Júlia is pontosan ugyanazt ajánlja, amit én!

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/10/Aki_nem_ostoba_nem_kér_a_higanyból/
Author: sodika
Más emberek ideje

Mielőtt egy profi szoftverfejlesztő cég piacra dob egy terméket, nem ritkán főállású tesztelőket foglalkoztat kemény pénzért. Ezek aztán minden technikai tudásukat latba vetik annak érdekében, hogy ha van bármilyen hiányossága az adott terméknek, akkor az felszínre kerüljön.

Ami engem illet, sziklaszilárdan hiszem, hogy ez valahol pénzkidobás, legalábbis az én pozíciómban mindenképpen. Jelen blognak köszönhetően ugyanis van annyi haragosom és ellenségem, hogy kérés nélkül is bevetnek mindent az általam elkészített megoldások tesztelésekor, csak hogy rúghassanak belém egyet.

Robert T. Kiyosaki, a Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője nem győzi eléggé hangsúlyozni, hogy az igazán profi vállalkozó akkor emelkedik a magasba, ha megtanulja használni az üzleti élet két legeredményesebb hatástöbbszöröző erejét: a Más Emberek Idejét, és a Más Emberek Pénzét.

Ma úgy döntöttem, hogy megadom az Index fórumos zsiványoknak és ballibeknek a kegyet, és egy napra alkalmazottaim közé fogadom őket. Ráeresztettem tehát a kígyófészket a készülő webshopomra, és figyeltem, mi történik.

A programkód néhány egészen apró elgépelésén túl (új felhasználó regisztrálásakor a felhasználói név /nicknev/ helyett véletlenül egy másik mezőt, konkrétan a polgári nevet /nev/ ellenőrizte a rendszer, így többen is tudtak sodiként regisztrálni) felszínre került több előremutató ötlet a weblap ergonómiai kialakításával kapcsolatban is. Az Indexesek rosszindulata így végül - a folyamatosan egyre korszerűbbé váló rendszeren keresztül - konkrét forintokhoz juttat majd engem.

Így kell ingyen foglalkoztatni egy rakás embert, akik ráadásul önzetlenül, és lelkesen teszik a dolgukat. :)

By SoDI

Ui.: Azt viszont egy életre megtanultam, hogy adminisztrátori felületre még viccből se eresszünk rá ellenőrizetlenül tömegeket, mert ellened fordítják a szándékos jópofaságodat, és erre hivatkozva megpróbálnak lejáratni téged.


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/09/Más_emberek_ideje/
Author: sodika
Megint Budaházy

Bognár Tibi bácsi ma is Budaházy György egyik bírósági tárgyalásán járt. A részleteket elolvashatjátok a Kuruc.info-n IDE kattintva.

Alább pedig Tibi bácsi anyaga:Videó alant:

By SoDI

Ui.: A vimeo.com nyalja ki a seggem. Este 6-kor töltöttem fel hozzájuk a videót, és még mindig nem konvertálta át a rendszer. Ezért látjátok fentebb a viddler verziót.


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/08/Megint_Budahazy/
Author: sodika
Konzervvér

Na, miután ma sincs kedvem blogolni, megint olyan régi dolgokat ástam elő nektek, melyeket én készítettem, de még soha nem szerepeltek itt a blogon. Mielőtt valaki megkérdezné: mindennek az a hatalmas előnye, hogy saját magam számára így központi helyen vannak kategorizálva ezek a cuccok, és nincsenek szanaszét. :)

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/07/Konzervvér/
Author: sodika
Mikulás

Miklulás

By SoDI


http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/12/06/Mikulás/
Author: sodika